- Poruka
- 20.599
Kako ste nam vas dvoje?! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas ti nije dan......umotaj se u cebence i grej se......nemoj da se razbolis.......
mi smo standardno dobro......samo sam se nesto malo ulenjila u zadnjih par dana....nesto me sve mrzi......mozda zbog ovog groznog vremena......
joooj bas sam umorna,nemogu da gledam na oci,ustala u 7h,bila u laboratoriji,pa onda ceo dan radnje,koliko ljudi,strasno,tek sam se u 23h vratila kuci,sve me zivo boli,i imam kontrakcije ,popicu sad lek!
Kockice, kako je prosla noc?...nemoj mnogo da se oslanjas na tu klimu, mozda se nije ni pokvarila, al one cesto nece da rade kada je napolju hladno, a idu sve hladniji dani...zato imaj uz sebe neku malu grejalicu cisto da pregrmis dok se ne akumulira TA...znam o cemu pricam jer mi celu kucu grejemo na klime, al mm je frigomehanicar tako da on zna "cake" kad koja sme da radi a kada ne....al definitivno je najjeftiniji nacin grejanja...
11. nedelja sam. i u prvoj trudnoci sam imala hematom ali unutar posteljice i tada je pretio da ugusi bebu ako jos malo poraste, ali hvala bogu super se sve zavrsilo i rodila sam preslatku devojcicu. ali to se tada desilo tek od 5. meseca, a sada od pocetka i izvan je posteljice i od samog pocetka trudnoce. ali nadam se da ce i sada sve dobro proci. najvecu podrsku imam u cerkici koja redovno mazi, ljubi i golica bebu u maminoj pupi, posto cerkica mi ima dve god.
mi smo super.......
sredjujemo neke slike za sajt........
nadam se da se angi setka negde......
da li si ti bolje raspolozena......
kod lekara sam svaki dan. sto se tice hematoma on je na jako nezgodnom mestu kod posteljice gde ako jos malo poraste odvaja se posteljica i trudnoci mogu samo da kazem dovidjenja. pijem lekove i dobijam inekcije. beba jako lepo napreduje sto me jedino uveseljava. hvala vam svima na podrsci.
mnogo gora varijanta kako mi je obljasnila doktorka. neznam sta ce tada da radi ali vec sada je poludela za bebom i svaki dan me pita kada cu da joj rodim bebu, i onda zajedno brojimo dana do tada.
Mene sve zivo boli,svaka koskica i svaki misic,prsti na ruke i stopala su mi bas otekla,misici na butinama kod prepone me uzasno boli kao da sam radila ceo dan vezbice,strasno,Zato danas nema mrdanja![]()
Ma da,sad 10dana ima da ostanem u krevetubas sam se preforsirala juce,mozda samo sat vremena sam sedela dok sam rucala,ono sve na nogama,kako da me neboli sve
Jer tebi bolje,jer ti prestala diareja?
Jer si uspela da stignes da sve spremis za drustvance?
Evo me sa lepim vestima., ne idealnim, ali za ovu moju situaciju super..Hvala sto brinete za mene...
Kockice,
Ako imas u kuci nar-sipak, neka ti napravi sveki caj od kore nara, super je za te probleme...Meni jedan dr preporucio, stalno me hvatao stomacni virus pre par godina....