Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeeeeeeeeeej!!! Steffiiiiii... jaooo kako sam happyyyy... eto eto mi na, mene nema par dana i vec se svasta izdesavaa.... :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: znaci obavezno javljaj sve i dobro dosla u nas skromni prelepi Kutak :cmok: :heart:

Maki i ja smo bile u BGu 2 dana i 3 noci i premorene smo sad... sve me boli... i nisam ni za sta... ali ipak cekam da nam tatica dodje sa posla pa da malo pricamo sa njim, jer smo ga se baaaas uzelele... evo danas u busu sam cak plakala koliko mi u trenutku nedostajao i bas mi je bilo tesko... :sad2:

Inace nas dve smo ok, osim bolova u ledjima i nogama, sad cu opet da uzivam kuci i da se ne stresiram... kako ste mi vi devojke?! :cmok:

Hvala Kockice...:heart:
Eto ja sam dobro, malo mi je muka, ali ne povracam (jos). Pijem dosta mleka, jedem voce... U prvoj trudnoci voce uopste nisam jela, a jela sam sve ono sto ne treba - pljeskavice, pizze, cokolade tonu i sl. Puno sam se ugojila, jako tesko sam skinula, ( i to ne sve ) tako da cu sad malo da pripazim...
Kockice, samo se vi cuvajte i volite!

Поздрав друштву и да пожелим добродошлицу новим "члановима":)
Ја кренула са вежбицама, и заиста их препоручујем. Следеће недеље улазимо у девети, а онда шта нам Бог да:)
Нешто се cmoka изгубила...
Још један поздрав свима:)

Galilea-hvala ti,probacu to sa brusnicom,ali moram da se raspitam kako se to ovde zove :think:
Kako je danas izgledao vas jelovnik,ili npr jedan vas dan?Ja slabo jedem i plasim se da neunosim dovoljno onoga sto je bebi potrebno,sta mi vi predlazete?Sigurna sam da to svaka trudnica postavlja pitanje,i da bi volela da zna sto vise sta je dobro za njenog bebca?
KOCKICE-Gde ste nam ti i maki?Ja se celi dan izlezavala,uzasno je zahladnelo napolju,pa se plasim za moju kroveticu,sad nam je najmanje potrebno da se neprehladimo,a i nesto sam pospana ceo dan.
Obavezno pitaj doktorku za Brusnicu.Nisam sigurna da trudnice smeju da je piju,kao i caj od persuna koji je takodje za takve stvari jer snizava nivo kalijuma.
Ja sam isto imala pesak i malo me je grebuckalo,ali je on nestao jer sam pila puno tecnosti.To se desava u trudnoci.Nismo ja i ti jedine.
A moguce je da ti je krenuo i pritisak zbog onih proteina i soli.Znaci izbegavaj da jedes slana jela (ali ne sad da nacisto iskljucis so iz upotrebe) i sto vise tecnosti.

Obavezno pitaj doktorku za Brusnicu.Nisam sigurna da trudnice smeju da je piju,kao i caj od persuna koji je takodje za takve stvari jer snizava nivo kalijuma.
Ja sam isto imala pesak i malo me je grebuckalo,ali je on nestao jer sam pila puno tecnosti.To se desava u trudnoci.Nismo ja i ti jedine.
A moguce je da ti je krenuo i pritisak zbog onih proteina i soli.Znaci izbegavaj da jedes slana jela (ali ne sad da nacisto iskljucis so iz upotrebe) i sto vise tecnosti.

Hvala ti mila na brizi,videcu sutra,nego me nocas boleo desni bubreg,i kao da malo ziga,jos mi i to treba :( :sad2: nikad nisam imala problema sa bubrezima,a ni sa besikom,ponekad infekcija mokr kanala ali to se svima desava,ali sad ovo :sad2: ,tacno je drugo stanje je drugo, sve nam se desava sto ranije nije :confused:

Поздрав друштву и да пожелим добродошлицу новим "члановима":)
Ја кренула са вежбицама, и заиста их препоручујем. Следеће недеље улазимо у девети, а онда шта нам Бог да:)
Нешто се cmoka изгубила...
Још један поздрав свима:)

Bravo :super: :cmok: Sta ce da imamo batu ili seku?Jos samo malo i drzaces tvog andjela u rukicama :super: :super: :heart::heart::heart:
To sam i ja primetila ,nema nam cmoke i mise,zaboravili su na nas :( ma sad nam je cmoka pune ruke posla u sredjivadju sobice i spremanje stvarcica za malog :mrgreen:,javice se ona.Veliki :bye: i puno :kiss::kiss::kiss: za nju i bebca

Kazem ti da je pesak.Dok sam cekala kod doktorke (bila sam jos uvek trudna) dosla je jedna zenica i imala je iste simptome ko ja (to se desava na pocetku trudnoce - tamo negde oko 3-4 meseca) i nije nista strasno,samo treba unositi sto vise tecnosti.Ne sekiraj se i ako te bude malo seklo dok piskis - hoce os peska. A suhomesnato malo batali jer i od toga hoce da se stvori pesak;)

Bravo :super: :cmok: Sta ce da imamo batu ili seku?Jos samo malo i drzaces tvog andjela u rukicama :super: :super: :heart::heart::heart:

Чика доктор каже секу, а нема разлога да му не верујемо:)
И, право да ти кажем, једва чекам да видим то мало биће у својим рукама:) Тренутно се шутира к'о лудо (сад дефинитивно знамо да тренира кик-бокс:) ), али осим тога, заиста је прави анђео. Уопште ме није намучило (да ја чукнем во дрво, за сваки случај:) )
ајд, па поздрав

Trudnice smiju piti čaj od brusnice , to je priridni antiseptik , suportivno sredstvo i ne šteti , naprotiv.Nije lijek za pijesak jer je sva nauka oko pijeska(koji je by the way vrlo subjektivna dijagnoza ovisna od oka i iskustva dotkora) samo dobra hidratacija i bukvalno ispiranje bubrega.Često je brusnica jedina terapija za neki leukocitić u urinu ...ne škodi .:whistling:

Ovo moje šutira jako , ali na sitno, kao da igra folklor.
Ubi me gorušica.Pre se javljala od slatkih peciva sada i od voća kao što su šljive i grožđe.

Mozda ce zvucati cudno ali meni je protiv gorusice pomagalo hladno mlijeko,dobro,ne bas previse hladno.Nisam mogla nocima da spavam zbog toga ali od kad sam pocela piti solju hladnog mlijeka pred spavanje, bilo mi je lakse.

To za mleko sam cula od jos nekoga da je super, izgleda samo meni ne pomaze... meni jogurt nekada prija. Izgleda je prilicno individualno, pa je bas super sto postoje forumi - procitas sve sta kome pomaze, pa sve probas i izaberes sta tebi najbolje radi.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back