Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
Lazna uzbuna,nisam trudna.Jutros sam uradila jos jedan test,bio je negativan,a sat vremena nakon toga dobila sam menstruaciju.Nije mi jasno zasto je onaj test juce bio pozitivan,doduse crta je bila bas,bas slabo vidljiva.Malo sam se rastuzila,ali bolje je ovako,sada nastavljamo po planu,ukoliko nas opet ne iznenadi.Budite mi dobre i zdrave i uzivajte sa vasim bebicama,vidimo se neki drugi put.

steta... 
Kaze za sada je sve u redu, vadila sam krv za Dabl test, mada ne znam koliko je on uopste bitan jer sam radila biopsiju hor.cupica. To im nisam ni rekla. Inace, bilo mi je cudno sto neke parametre nije merio...nije merio nosnu kost npr, a znam da se to meri i jos neke organe. Videla sam kod devojke pre mene sve to popunjeno. Pitala sam sestru, kaze sve to zavisi...Ma sta to znacilo...
,bice drugi put!To je izgleda bila biohemijska trudnoca,tako nesto se zove,ocekujemo te uskoro!

samo neka raste,neznam sta da ti kazem,ja sutra ulazim u 16ned i jos uvek mi je muka,slabo jedem,ali krastavce tamanim,to mi jako prija,kao i sveza crvena paprika,grozdje,breskve i sljive,to mi prija ,ublazi mi mucnine,ne povracam sto je dobro,pronadji nesto sto odgovara tvom zeludcu,i jedi po malo ali cesce,nadam se da ces ti imati srece sa mucninama da te sto pre prodju!
za tebe i klinca pa nam se javljaj cesce
Cuvaj se

sutra ili prekosutra opet idem u BG malo tj na 2 dana... lepo sam se opustala ovih dana, sad mi treba opet malo akcije! 
kod mene je pisalo da je normalno izmedju 3,5 do 6,0 a ja imala 4,0... ma ko zna sigurno je to u Francuskoj drugacije
znam da je to za bebu opasno
a ako si navalila na mocarelu pa sta... ja sam je jela pre neki dan jer lekar mi je rekao mocarela sa paradajzom i bosiljkom = milina! Smiri se samo...