Feelgooood
Iskusan
- Poruka
- 5.306
Čestitam od srca
Sve najbolje i ljubi malog Stefu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, evo vam jos jedne trudnice...
![]()

znaci obavezno javljaj sve i dobro dosla u nas skromni prelepi Kutak

Obavezno pitaj doktorku za Brusnicu.Nisam sigurna da trudnice smeju da je piju,kao i caj od persuna koji je takodje za takve stvari jer snizava nivo kalijuma.Galilea-hvala ti,probacu to sa brusnicom,ali moram da se raspitam kako se to ovde zove
Kako je danas izgledao vas jelovnik,ili npr jedan vas dan?Ja slabo jedem i plasim se da neunosim dovoljno onoga sto je bebi potrebno,sta mi vi predlazete?Sigurna sam da to svaka trudnica postavlja pitanje,i da bi volela da zna sto vise sta je dobro za njenog bebca?
KOCKICE-Gde ste nam ti i maki?Ja se celi dan izlezavala,uzasno je zahladnelo napolju,pa se plasim za moju kroveticu,sad nam je najmanje potrebno da se neprehladimo,a i nesto sam pospana ceo dan.
Obavezno pitaj doktorku za Brusnicu.Nisam sigurna da trudnice smeju da je piju,kao i caj od persuna koji je takodje za takve stvari jer snizava nivo kalijuma.
Ja sam isto imala pesak i malo me je grebuckalo,ali je on nestao jer sam pila puno tecnosti.To se desava u trudnoci.Nismo ja i ti jedine.
A moguce je da ti je krenuo i pritisak zbog onih proteina i soli.Znaci izbegavaj da jedes slana jela (ali ne sad da nacisto iskljucis so iz upotrebe) i sto vise tecnosti.
nikad nisam imala problema sa bubrezima,a ni sa besikom,ponekad infekcija mokr kanala ali to se svima desava,ali sad ovo
,tacno je drugo stanje je drugo, sve nam se desava sto ranije nije Поздрав друштву и да пожелим добродошлицу новим "члановима"
Ја кренула са вежбицама, и заиста их препоручујем. Следеће недеље улазимо у девети, а онда шта нам Бог да
Нешто се cmoka изгубила...
Још један поздрав свима![]()
Sta ce da imamo batu ili seku?Jos samo malo i drzaces tvog andjela u rukicama

ma sad nam je cmoka pune ruke posla u sredjivadju sobice i spremanje stvarcica za malog
,javice se ona.Veliki
i puno 

za nju i bebca

Po ovoj knjizi sto citam, ja sutra ulazim u 5ti mesec...![]()

Bravo![]()
Sta ce da imamo batu ili seku?Jos samo malo i drzaces tvog andjela u rukicama
![]()
![]()
![]()

Тренутно се шутира к'о лудо (сад дефинитивно знамо да тренира кик-бокс
), али осим тога, заиста је прави анђео. Уопште ме није намучило (да ја чукнем во дрво, за сваки случај
)Obavezno pitaj doktorku za Brusnicu.Nisam sigurna da trudnice smeju da je piju,kao i caj od persuna koji je takodje za takve stvari jer snizava nivo kalijuma.
Ja sam isto imala pesak i malo me je grebuckalo,ali je on nestao jer sam pila puno tecnosti.To se desava u trudnoci.Nismo ja i ti jedine.
A moguce je da ti je krenuo i pritisak zbog onih proteina i soli.Znaci izbegavaj da jedes slana jela (ali ne sad da nacisto iskljucis so iz upotrebe) i sto vise tecnosti.

Ovo moje šutira jako , ali na sitno, kao da igra folklor.
Ubi me gorušica.Pre se javljala od slatkih peciva sada i od voća kao što su šljive i grožđe.
Vreme leti! Nema šale!![]()
Eto nama Kockice jos malo pa na onoj drugoj temi![]()

пробај, против горушице, свеж купус... Мени помаже, а ионако га једем као зец...
Ovo moje šutira jako , ali na sitno, kao da igra folklor.
Ubi me gorušica.Pre se javljala od slatkih peciva sada i od voća kao što su šljive i grožđe.

Danas sam bila kod ginekologa..... jos jedna lazna uzbuna..![]()
bas mi je zao... ali samo polako, uzivajte i rekreativno radite na tome i sve ce biti super! 
Smrc...bas mi je zao... ali samo polako, uzivajte i rekreativno radite na tome i sve ce biti super!
![]()
Zdravi smo oboje,pravi,uzivamo u seksu,nismo u stresu.....