Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jaooo i ja imam istih "problema" i moja srecica misli da je besika bubanj i da u istu treba non stop lupati :)
isto je bilo i u prvoj trudnoci,a ni tada ni sada nisam imala nikakve bakterije.
tako da to je normalno,samo tesko za izdrzati

HOCUUU I JA PALACINKEEEE :( Kockice jer mogu veceras da ti se pridruzim?Samo jeeednuu sa nutelom i orasima,njam,njam....

meni 8 januar,jedva cekam :)
MMMMMMMM PALACINKE :)

Hahhahahhahaa poludeste za palacinkama... evo svecano obecavam pojescu za svaku po 1 samo recite sa cim :mrgreen: (bonzi da si u Srbiji, slobodno bi smela da navratis!)

Eeeeeeeeeeee 8. Januar?!?! Pa onda ces ti pokrenuti lavinu 2009tih beba a ne ja :super: supericaaaa... :klap: :heart:

nutela i banana :)

Ok odoh da to kupim! :mrgreen:

Bice jarac kao i ja,super:D mi smo dobri ljudi :mrgreen: Malo smo tvrdoglavi ,ali znamo i da popustimo ;) Sta nosis,decaka ili devojcicu?

Heheheh Jarcevi jesu tvrdoglavi ali i Ovnovi ne stede... :D ja sam Ovan/Bik u horoskopu i kad se zainatim... uh! :dash: <----- glavom kroz zid! :rotf:

:) znam ,imam dosta jarceva u okruzenju, a sto se tice tvrdoglavosti,ja to posebno cenim :)
devojcicu:)

Jeeeeeeeeej jos jedna devojcicaaaa... :heart: :heart: :heart:

Ok odoh da to kupim! :mrgreen:

Heheheh Jarcevi jesu tvrdoglavi ali i Ovnovi ne stede... :D ja sam Ovan/Bik u horoskopu i kad se zainatim... uh! :dash: <----- glavom kroz zid! :rotf:

Jeeeeeeeeej jos jedna devojcicaaaa... :heart: :heart: :heart:

Meni su i tata i sestre jarcevi,osim mame tako da mozete da zamislite :whistling::ljutko: Super,znaci ti otvaras sezonu 2009,za sada DVE DEVOJCICE i DVA DECAKA,uskoro ce jos neka trudnica saznati pol bebca ,mozda i meni kazu u petak :mrgreen::mrgreen: ali jos smo mali,moramo jos da cekamo,bice riba,valjda su one dobre :think: ,neznam nikog u mom okruzenju

Meni su i tata i sestre jarcevi,osim mame tako da mozete da zamislite :whistling::ljutko: Super,znaci ti otvaras sezonu 2009,za sada DVE DEVOJCICE i DVA DECAKA,uskoro ce jos neka trudnica saznati pol bebca ,mozda i meni kazu u petak :mrgreen::mrgreen: ali jos smo mali,moramo jos da cekamo,bice riba,valjda su one dobre :think: ,neznam nikog u mom okruzenju

Joooj ja bih vise volela da mi je dete Vodolija nego Riba... :worth: ali ko sam ja da biram, mala princeza ce izaci i postati ono sto ona odluci! Da je moja majka mogla da bira, u zivotu mene (Ovna) ne bi izabrala... :mrgreen: elem bas sam nesto razmisljala da ponekad zna preko deteta, majke, snajke, svekrve da te strefi ono sto bas nikad u zivotu nisi zeleo pored sebe... tako da iako ne volim sponzoruse, ne mrzim ih cisto da mi ne do Bog dete jednom postane jedna od njih... :sad2: ma i tad bi je volela ali bismo se vise svadjale predpostavljam... :rotf: eh o cemu jaaa vec razmisljam... :eek: :dash:

Jer ste smislili ime?:heart:

Izdvojilo se par imena, verujem da će presuditi starija sestra. Zar i vi niste u situaciji kada imate više imena koja Vam se podjednako sviđaju i potrebna je mala pomoć ukućana. Na svu sreću kum je tolerantan, barem je bio za prvo dete i bio je u fazonu kako ja kažem. Ima toliko lepih imena Pavle, Danilo, Iva, Maša, Dina. To mi je kao uži izbor.
Ma neka je ono meni živo i zdravo, neće nju/njega da karakteriše ime, već će ona/on dati pozitivno značenje svom imenu.

Mi jos nismo smislili,jos je rano,a i cekamo da nam kazu jer ima" virslicu" ili ne? :hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: sto rece kockica.Ja sad stigla kuci,malo setala,i bila na sladoled : ali nikako mi ne izlaze iz glave kockicine palacinke,sutra cu da ih pravim,obavezno

Sad se setih, ja ni za sebe nisam sigurna koji sam znak u horoskopu. Moj stric se iz hobija bavi horoskopima ali i na računaru u trenutku mog rođenja linija sunca je tačno na granici bika i blizanaca. Ma nijedan delić stepena da pređe u neki znak. Ja baš u to i ne verujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back