Mozes kada ti cekiraju kartu skrenuti paznju na to da si trudna i da bi ti odgovaralo mjesto do prolaza (da lakse odes u wc), ono skroz naprijed (vise mjesta z anoge) i sl.
Ja bih vjerovatno izabrala da rodim u Kini, ali je sve, naravno, stvar tvoje volje, ipak ti radjas tu malu kockicu Vec su ti cure rekle, UZ je ok, ta beba je zapravo samo jedna mala mrva
 Vec su ti cure rekle, UZ je ok, ta beba je zapravo samo jedna mala mrva  Mi smo naseg bebu kada je bio tako mali zvali "biber"... Cak se plasim da mu taj nadimak ne ostane
 Mi smo naseg bebu kada je bio tako mali zvali "biber"... Cak se plasim da mu taj nadimak ne ostane 

Ja bih vjerovatno izabrala da rodim u Kini, ali je sve, naravno, stvar tvoje volje, ipak ti radjas tu malu kockicu
 Vec su ti cure rekle, UZ je ok, ta beba je zapravo samo jedna mala mrva
 Vec su ti cure rekle, UZ je ok, ta beba je zapravo samo jedna mala mrva  Mi smo naseg bebu kada je bio tako mali zvali "biber"... Cak se plasim da mu taj nadimak ne ostane
 Mi smo naseg bebu kada je bio tako mali zvali "biber"... Cak se plasim da mu taj nadimak ne ostane 

a u Shabcu cu imati i njegovu majku i Snajku koja isto trenutno ceka bebu i bice mi bolje
 a u Shabcu cu imati i njegovu majku i Snajku koja isto trenutno ceka bebu i bice mi bolje  taman kad se onda ustosim lepo se vratim u Kinu i naucim njega neke stvari
 taman kad se onda ustosim lepo se vratim u Kinu i naucim njega neke stvari 

zadrzali su me u istoj do danas, nadobijala sam se 10 inekcija u guzu (koja je polu modra sad), bezbroj pokusaja uzimanja krvi iz ruku sa sve masnicama da bi mi na kraju izvadili krv iz noge... elem Kockica nasa mala je prezivela i u redu je... ne znaju sta se to desilo i zasto se desilo, ali evo sad su mi dali da pijem Vitamin E i Progesteronske neke tablete... Rekli smo im da se to desilo dok smo tek krenuli da vodimo ljubav, ali lekari su rekli da to sa tim nema veze, iako imamo sex zabranu do 12 bebine nedelje... znaci jos 4 nedelje
 zadrzali su me u istoj do danas, nadobijala sam se 10 inekcija u guzu (koja je polu modra sad), bezbroj pokusaja uzimanja krvi iz ruku sa sve masnicama da bi mi na kraju izvadili krv iz noge... elem Kockica nasa mala je prezivela i u redu je... ne znaju sta se to desilo i zasto se desilo, ali evo sad su mi dali da pijem Vitamin E i Progesteronske neke tablete... Rekli smo im da se to desilo dok smo tek krenuli da vodimo ljubav, ali lekari su rekli da to sa tim nema veze, iako imamo sex zabranu do 12 bebine nedelje... znaci jos 4 nedelje