Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Ok sam sad kolko tolko, samo preplasena...ja bas nisam navikla da lezim... ali izgleda da cu morati... ipak ne mogu muzu da ostavim da sredjuje ves, to bi bio blagi disaster... to moram da uradim... ali se odmah posle toga vracam u krevet... malo pitanjce: jel sedeti isto mogu na duze, jel to slicno lezanju ili moram bas da lezim?!
@ennna: hvala na savetu i drzacemo se toga dok doktorka ne kaze da mozemo opet, a kad bude opet dozvoljeno... eeee jadan moj muz onda
@Maslachak: Hvala ti puno na brizi!
@Jovanca Micic: da taj strah ja sad imam, non stop proveravam gacice... uzas... a sto me malo iznerviralo je da sam bila u bolnici, izvadili mi krv, davali inekcije a ja nista ne razumem nit sta nije u redu, nit kakvi su mi nalazi, itd. Na kraju su lekari rekli prevodiocu da je sve ok, da ne znaju zasto je doslo do krvarenja, ali su mi davali silne neke bocea ja se jos bojim igli...
![]()
![]()
@sandradj: ja sam kako takohvala puno sto brines
hvala Bogu da sam nasla vas inace bih posandrcala od brige...
![]()
![]()
e a sad počni lepo da kuliraš...ležanje znači ležanje i neka tvoj mužić pužič sređuje veš...a ti striktno leži...ležanje ne znači sedenje nego ležanje...inače ima da te izudaramo po dupeto pa da se pridržavaš pravila i čuvaš sebe i bebicu...

ja bas nisam navikla da lezim... ali izgleda da cu morati... ipak ne mogu muzu da ostavim da sredjuje ves, to bi bio blagi disaster... to moram da uradim... ali se odmah posle toga vracam u krevet... malo pitanjce: jel sedeti isto mogu na duze, jel to slicno lezanju ili moram bas da lezim?! 

hvala puno sto brines

a i lepo sam mu rekla da danas pozove spremacicu neku da sredi malo stan, sto ce i uraditi... Hvala bogu
I nije prvi koji mi je to rekao. Samo se ti nama lepo izodmaraj jer kad dodje malisan neces imati vremena ni da sednes posteno
u pocetku trudnoce stvarno nisam morala da spavam po nekoliko dana, a sad ko prava kako sat otkuca ponoc meni se oci sklapaju... muz mi umire od smeha
hvala na savetima i ohrabrenju
meni su se svi smejali a meni uopste nista nije bilo smesno.. Elem, moja sestra je morala da lezi svih 9 meseci u bolnici.. Jadna, prelezala je celu celcijatu trudnocu i mukica se nije zalila a ja lezim tri meseca i hocu da poludim. Znam kako ti je, ali lezi i odmaraj, neka muzic radi sve, to radi i moj i nista mu ne fali. Meni je sve zao pa ustanem da mu pomognem da napravim neku klopu a on odlepi, i stvarno nisam normalna, sta se ja tu trtim kada ne smem. Tako da lezi i uzivaj, drzim ti palceve da sve bude kako treba.Pozdrav!