Хвала, сад си ме умирила, јер је мој доктор на одмору, па сам већ "видела" како све почиње да се компликује :smile::smile::smile:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A posete... Prostorija 2x2,sa 1000 opusaka na prozoru,i tu izadju porodilje,u tako bednom izdanju,namucene,i dovoljno je da izadju tri u isto vreme,plus rodbina...krkljanac!!! A da,svoju garderobu ne smes da unosis zbog bakterija,i tako toga,a nije mi jasno,zar se ne unose iz te prostorije,gde dnevno prodefiluje100 ljudi...?! Kada sam prvi put bila tu u poseti,pre par godina,ozbiljno sam izgubila zelju da rodim,al reko promenice se.... Bicu tamo za 3-4 meseca,sad mi se cini da cu se svadjati po ceo dan sa babicama,mada,nikad se ne zna!?

sav trud je vredeo!
. sva sreca to se sve zaboravi... 
insistiraju da je najbolje slusati doktore. Po meni nije strasno ako ostanem jos koji dan kod kuce i vidjecu sjutra sa docom da li je i on istog misljenja, pa ako se nista ne desi 2,3 dana, hajd onda da idem, sa nadom da bi i doktori u bolnici odmah reagovali. 

ops: Imam nekakve bolove, obicno uvece i oni lice na menstrualne bolove. Ali obicno i brzo prodju.....