Zlatna koko,klinci su ti med medeni!!!!! 
Lice na mamu,ili na tatu....??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a do kog meseca trudnoce sme da se leti avionom?
pa ja bih da odem u maju na more...Ja sam evo nedavno letela na kraju sestog, obicno posle 30-te nedelje ne primaju u avion sto zavisi od politike konkretne avio kompanije.
pa ja bih da odem u maju na more...
do grchke ili tako neshto...
ja 10. marta ulazim u 5 mesec...
shto znachi da 10. maja ulazim u sedmi....
nema shanse da me prime u avion tada, a?
danas idem kod doktora, pa cu da vidim...
zzivo me zanima...
ZUDIM DA IDEM NA MORE!!!!
Sto ne odeš u CG .... jednostavnije ti je, samo ako budeš mogla da podneseš put.
pa ja bih da odem u maju na more...
do grchke ili tako neshto...
ja 10. marta ulazim u 5 mesec...
shto znachi da 10. maja ulazim u sedmi....
nema shanse da me prime u avion tada, a?
danas idem kod doktora, pa cu da vidim...
zzivo me zanima...
ZUDIM DA IDEM NA MORE!!!!
joj shto to lepo zvuchi...pa to je tek sedmi trebalo bi da mozes da putujes....dakle trazi potvrdu od gin...i lepo ti brckanje zelim
a sta ti vredi da je pitas veceras? pa do maja ima jos toliko....valjda je bitnije da tepregleda tad, ja sam u principu pitala barem nedelju dana ranije a kontrole sam imala svaki put dan uoci puta da budem sigurna da mogu da krenem. Ako je dr saglasna proveri jos samo kod aviokompanije i putuj tico. Meni je receno da nisu pozeljne voznje duze od 5-6 sati kolima , valjda zbog truckanja, a i sa obaveznim pauzama i razmrdavanjem u medjuvremenu, a za sat vremena u avionu mi niko nije rekao da je problem pod uslovom da ti je trudnoca ok i da hoce da te puste da udjes
Drage moje, samo da vam javim da sam se porodila u subotu. Na svijet je dosao Ognjen sa 4.540 kg i 60 cm. Po starom dobrom obicaju, javicu vam se sa detaljima za neki dan, za sada samo toliko da puno volim sincica![]()
ops:, da mi je bilo jako tesko na porodjaju
, ali da je, Bogu hvala, oko mene bila super ekipa doktora i babica i da je sve gotovo. Lagano se oporavljam od sivenja, mada prolazim i kroz novi bol - bradavice ubise koliko me bole dok dojim
.
Puno pozdrava svima![]()