Feelgooood
Iskusan
- Poruka
- 5.306
Od skoro sam u ovom "klubu"
čitam razna iskustva, što u trudnoći, što na porođaju, što sa
porodicama i muževima... Nekako, žao mi je što ima devojaka ili žena svejedno, koje nemaju podršku
od svojih muževa... Trenutno sam u trećem mesecu trudnoće, hormoni me izluđuju a koliko tek
izluđuju mog muža, ne mogu ni da pretpostavim... Nije da ja hoću da sam takva, ali čas mi se plače
pa sam besna, pa mi sve smeta, svi su mi krivi... a on ćuti, pored mene je, pušta da me prođe..
grli kad plačem, priča da me uteši.. Jednostavno baš me trpi ... I meni naravno bude žao kad me
sve to prođe... Sigurna sam da ću imati podršku i pomoć i nakon porođaja, kao
što je i sada imam...
čitam razna iskustva, što u trudnoći, što na porođaju, što sa porodicama i muževima... Nekako, žao mi je što ima devojaka ili žena svejedno, koje nemaju podršku
od svojih muževa... Trenutno sam u trećem mesecu trudnoće, hormoni me izluđuju a koliko tek
izluđuju mog muža, ne mogu ni da pretpostavim... Nije da ja hoću da sam takva, ali čas mi se plače
pa sam besna, pa mi sve smeta, svi su mi krivi... a on ćuti, pored mene je, pušta da me prođe..
grli kad plačem, priča da me uteši.. Jednostavno baš me trpi ... I meni naravno bude žao kad me
sve to prođe... Sigurna sam da ću imati podršku i pomoć i nakon porođaja, kao
što je i sada imam...
Meni zvuci nekako bas otmeno, ali mi je mnogo lepse sa j nego i
Stvarno su značajna podrška...
kreteni!