ljupče
Zainteresovan član
- Poruka
- 364
hm... čitam sad šta pišete, pa ne mogu da odolim a da ne pitam par stvari. kako ste se osećale vi koje ste se gojile tako oko 30kg i više? jesu li vas bolela leđa? jeste li imale nekih problema zbog tih kilograma? jesu li vam ostale strije više nego drugim ženama? jeste li jako puno jele pa se zato toliko ugojile, ili je bio neki drugi razlog? stvarno, ne mislim ništa loše, ali me iskreno zanima. moja mama se u sve tri trudnoće nije ugojila više od 10-11 kg. mislila sam da tako sve žene, pa ću verovatno i ja. ali, sad kad čitam vaše komentare, vidim da može i mnogo više i iskreno me zanima u čemu je stvar. pozdrav svim trudnicama![]()
Nisam dobila strije, mazala sam redovno striet i nakon porođaja sve dok nisam pala ispod 90kg, ali koliko znam to je već jako individualno, imam kolegenice pa možda i spadaju u mršave a imaju strije iz trudnoće, jedino što one imaju izrazito suvu kožu, a ja imam kombinovano - između normalne i masne, moguće je da to ima neke veze. A što se tiče težine i gabarita - katastrofa, u devetom mesecu nisam mogla da vozim auto jer kada podesim sedište da normalno okrećem volan nisam mogla da dohvatim predale:razz:, uz stepenice se popeti - ko da su Mont Everest! kada sam bila trudna sa drugim detetom nije za zezanje, treba završiti more poslova oko prvog koji podrazumevaju savijanje ili neku normalnu brzinu, e tu se teba dovijati