Devojke, da li ste nesto cule za placanje trudnickog bolovanja, posto su neke moje koleginice cule da je vraceno na 100 %

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joooj, ja sam Nevena, zasto me cijeli forum zove hebeha?Ok, nema veze
Da, znam to za krvne grupe jer sam i ja poznavala porodicu. Mislim - ako je muskarac rh pozitivan, a zena negativna moze doci do raznih komplikacija od kojih je naravno najgora smrt ploda.
Nas dvoje smo oboje rh+, cak imamo i istu krvnu grupu!
Da, naravno da cu poci do strucnjaka, ali mi je skroz fino kada razmijenim malo utiske i iskustva sa vama ovdje. Zato, hvala alexis!![]()
cao ovde sam prvi put i interesuje me dali test za dokazivanje trudnoce moze da bude pogresan.Menstruacija mi kasni 7 dana a test pokazuje da je negativan,grudi me jako bole i natecene su,ali drugih simptoma nemam.Molim da mi odgovorite dali je moguce da sam trudna i sta dalje da radim?i jos jedno jako zelim bebu.Unapred hvala
nemoj da brines ms1...da nesto ne stima poslali bi te odmah na amniocentesu(vadjenje plodove vode)...Nemoj da mislis da bi te postedeli nervoze, cekanja i bolova...nasi lekari ipak nisu toliko humani!
ja sam bila pre 2 nedelje na vadjenju pl.vode i sad cekam rezultate...ubitacno! prvo cekala geneticara, onda da zakazem vadjenje plod. vode. i sad rezultate...strazno.
iako sam sigurana da je sve ok jedva cekam da dobijem rezultate i da zavrsim vise pricu o tripl i double testovima, o amniocent...i raznim glupostima...
mislim da lekari u stvari samo komplikuju stvari...ja sam toliko nervozna da pusim kao turcin, derem se na kolege kao idiot a kao treba da sam mirna i stalozena jel od mog raspolozenja zavisi kakva ce biti beba...
kako da budem mirna kad oni samo izmisljaju nove testove i time ti stavljaju bubice u glavu! strasno!
Devojke, treba mi pomoc!
Poslednjh desetak dana imam tvrdu stolicu. Znam da se to desava kod trudnica:-(
pa se nadam da imate neki savet oko ishrane.