Eto-koliko ljudi,toliko saveta..Ja pishem iz svog iskustva,meni je pomoglo,pa k'o velim,mozda ce josh nekom..U svakom slucaju-mislim da ne moze da shkodi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ARAMATA...gde si u Italiji?
ja sam zivela tamo jakkoooooo dugo...vratila sam se da zivim u Ns od prilike pre godinu dana...
sta radis u italiji?
ja imam oduvek problem sa stolicom....pogotovo sad u trudnoci...
isprobala sam sve moguce ali je zbilja najbolje kasika meda sa toplom casom vode.
prvih dana topla voda je fuj...ali se posle naviknes...i nema sanse da ne funkcionise
Ista sam bila što se tiče stolice; a u trudnoći, to je jedina muka koju sam imala (osim jedno mesec dana kiselinu :madja imam oduvek problem sa stolicom....pogotovo sad u trudnoci...
isprobala sam sve moguce ali je zbilja najbolje kasika meda sa toplom casom vode.
prvih dana topla voda je fuj...ali se posle naviknes...i nema sanse da ne funkcionise
Dubanasta, nemoj da se nerviras zbog oticanja i meni se to desava, mada mi ne oticu bas mnogo ruke, ali se vidi...i sto kaze zlatna koka smanji zacinjenu hranu i obavezno so ona najvise izaziva otecenost. E, a kada je tebi termin, posto sam i ja u sestom, tj.25 nedelja, a termin mi je 20. februar
Moram da vam se zalim posto me je za vikend uzasno boleo stomak mislili su da nije slepo crevo, e posto hirurg kaze da nije i posle analiza krvi i mokrace ispostavilo se da mi je krenuo pesak i jednostavno sam poludela jer me boli citava desna strana i jedva hodam, a sada moram kod urologa i na uz bubrega...itd, a ja taman htela da krenem u skolicu i jos malo da skitam dok nije puno hladno i tako sada sam sva bljaaak...:-x![]()