Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Bonzi,
Cestitam...Ti nam ulazis u deveti za nedelju dana!
Cestitam...Ti nam ulazis u deveti za nedelju dana!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hello!Danas smo pune 35ned![]()
Kako brzo vreme leti![]()
Ni ja ne nosim kod kuce. Sto se tice spavanja s brusom, to nikad nisam mogla, a sad mislim da bi mi to bila najgora kazna. Brus mi iritira bradavice, pa pocnu da svrbe, a kad cesem, postanu bolne, haos, jedva izdrzim sa brusom kad sam napolju. Zato, Angi, opusteno, jos i velicinom grudi da se opterecujes, ne budi luda.Kakvi brusevi po kuci da se ne oklembese!...Nemam ja tih problema...Male i cvrste...
Hvala!Pazi kad je tako i po ovim francusk doktorima,samo sto kod njih deveti mesec traje 5ned,znaci pune 41nedBonzi,
Cestitam...Ti nam ulazis u deveti za nedelju dana!![]()
Hvala!Da,kao zapusen...Hello!Evo i nas.
Bonzi, cestitamo!Sto se tice hrkanja, to je zato sto nam je nos ponekad zapusen (meni je zapusen iz cista mira, i vrlo cesto), i to nije pravo hrkanje, nego ta neka borba za disanje kroz nos, i meni se jednom desilo pa mi se muz smejao, ja mu isto nisam verovala.
A to za ceskanje stomaka, izludjuje me, ja mazem bademovim uljem, ali ono svrbi sve vise.![]()
Kockic, izvini sto pitam, a sto ovu rec na K pises velikim slovom?Caoja sam danas bljak i ni za ziv Kur..
Idem oko 17h na CTG, pisem posle toga...![]()
Kockic, izvini sto pitam, a sto ovu rec na K pises velikim slovom?
Cekamo da cujemo sta radi Maki.![]()
Cuti, sad sam od muke i besa pojela celu cokoladu.Taman htedoh da napišem Kockici da je luda, ali ti si još luđa!
Što volim što ste mi tako nasmejane...
Sve vas čitam i navijam za vas i vaše bebce...![]()
Ma doci ce to na svoje. Nije lako detetu kad izgubi igracku, shvatam ja njih.Ko sme carobnu da nervira?Nemoj ja da ima dodjem
![]()
Kockic, izvini sto pitam, a sto ovu rec na K pises velikim slovom?
Cekamo da cujemo sta radi Maki.![]()
Kockice,
Skim ides na ctg?aj javljaj sta se desava!Pricaj malo sa gogom da se oraspolozis...
Cuti, sad sam od muke i besa pojela celu cokoladu.![]()
Opasno me nerviraju, ali nedam se ja.![]()
Inace devojke ja sam sad SUPER RASPOLOZENA!!!![]()
![]()
Kao i sto ste predlozile, zamolila sam Gogu da malo popricam sa njim, jer sam sva bljak i on mukica iako su ga ledja bolela i lezao je, ustao za mene da se cujemoi onda sam saznala neke preleppeeeee novosti sto se njegovog posla tice... ali sad da ne izmalerisem previse reci cu samo da ce se mozda otvoriti jedno slobodno mesto u Kontroli Kvaliteta u Istanbulu i on bi mozda to mesto dobio!
tako da sam presrecna...
vec kad je bilo pitanje dal ce dobiti ovaj posao u Kini, ja sam osecala da ce ga dobiti i za takve stvari nikad nisam gresila i sad imam osecaj da cemo u Istanbul!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Predivne vesti, drzimo vam fige!!!!!!Inace devojke ja sam sad SUPER RASPOLOZENA!!!![]()
![]()
i onda sam saznala neke preleppeeeee novosti sto se njegovog posla tice... ali sad da ne izmalerisem previse reci cu samo da ce se mozda otvoriti jedno slobodno mesto u Kontroli Kvaliteta u Istanbulu i on bi mozda to mesto dobio!tako da sam presrecna...
vec kad je bilo pitanje dal ce dobiti ovaj posao u Kini, ja sam osecala da ce ga dobiti i za takve stvari nikad nisam gresila i sad imam osecaj da cemo u Istanbul!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()