Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas smo pune 35ned :manikir:
Kako brzo vreme leti :think:
Hello! :cao: Evo i nas. :)
Bonzi, cestitamo! :cmok: Sto se tice hrkanja, to je zato sto nam je nos ponekad zapusen (meni je zapusen iz cista mira, i vrlo cesto), i to nije pravo hrkanje, nego ta neka borba za disanje kroz nos, i meni se jednom desilo pa mi se muz smejao, ja mu isto nisam verovala. :lol:
A to za ceskanje stomaka, izludjuje me, ja mazem bademovim uljem, ali ono svrbi sve vise. :besna:

Poslednja izmena:
Kakvi brusevi po kuci da se ne oklembese!...Nemam ja tih problema...Male i cvrste...
Ni ja ne nosim kod kuce. Sto se tice spavanja s brusom, to nikad nisam mogla, a sad mislim da bi mi to bila najgora kazna. Brus mi iritira bradavice, pa pocnu da svrbe, a kad cesem, postanu bolne, haos, jedva izdrzim sa brusom kad sam napolju. Zato, Angi, opusteno, jos i velicinom grudi da se opterecujes, ne budi luda. :brus:

tako u moj muz kaze da me je uhvatio nocu da hrcem, i kaze da ce da me snimi a to nikad ne uradi, jer da hrcem vec bi cula taj snimak.
angi videces kad dodje mleko, i kad narastu naglo, mislim da ces hteti da ti ostanu takve, hehe, salim se, ali sigurno ce ti narasti, ne brini se.

mene su celu noc bolela ledja, nervozna sam legla, i zaspala jer sam bila nesto cudno umorna, probudila se nocu mokra, valjda zato sto spavam napeta, i osetila sam par stezanja stomaka, ali nista bolno, za svaki slucaj da ih izmerim, bilo je na 7 min jedno 4 kontrakcija, i peta na 12min i odmah sam zaspala kad sam skontala da nisu redovni a nisu cak i bolni, a mozda ih nije ni bilo posle. i kad sam se okrenula na ledja da spavam odmah su me prosla ledja i tako sam se ja opustila u momentu.

Bonzi,
Cestitam...Ti nam ulazis u deveti za nedelju dana!:D
Hvala!Pazi kad je tako i po ovim francusk doktorima,samo sto kod njih deveti mesec traje 5ned,znaci pune 41ned :roll:
Nisi nesto raspolozena,izadji prosetaj,okrenuce se mali ,neka ga nek uziva kako njemu ogovara,dusica mala :heart:
Hello! :cao: Evo i nas. :)
Bonzi, cestitamo! :cmok: Sto se tice hrkanja, to je zato sto nam je nos ponekad zapusen (meni je zapusen iz cista mira, i vrlo cesto), i to nije pravo hrkanje, nego ta neka borba za disanje kroz nos, i meni se jednom desilo pa mi se muz smejao, ja mu isto nisam verovala. :lol:
A to za ceskanje stomaka, izludjuje me, ja mazem bademovim uljem, ali ono svrbi sve vise. :besna:
Hvala!Da,kao zapusen...:think:
Bademovo je dobro,ja sam ga pre mazala kad mi nestane moje kreme pa jednom dva puta mazem njega,ali mi je masno,oko nosa i usta suva mi je koza,ja sam to mazala,al kad se umijem ono opet suvo,sad mazem neku za suvu kozu od lancome(muz mi kupio za rodjendan)i super je ,nije vise suva koza!Mislim da je bolje da uzmes neko mleko sto ce vise da ti hidratira kozu...
Blago vama kad mozete,ja nema sanse bez brusa,i danju i nocu,inace ako spavam bez njega jako me bole grudi,inace u celoj trudnoci su osetljive i bolne :(

Juce mi je muz procitao jako simpatican clanak koji je nasao na netu. :D
Radi se o tome da male bebice, tek rodjene, imaju jak refleks hvatanja, u stanju su da tako cvrsto drze ono za sta se uhvate da 37% njih moze da visi o konopcu za koji se drzi obema rukama. :P :heart:
(Ne probati kod kuce! :lol: Ne znam kojim metodama su naucnici to utvrdili, ali bas je neverovatno). :)

dobro jutro :cao:

mi smo se naspavali...skoro sve do sad...iako sam sanjala svasta...trebalo bi sad da jedemo, pa da se setamo malo i zujimo po gradu

za hrkanje na kraju trudnoce je ziva istina :hahaha: zena od mog druga u 9 mesecu hrkala ko musko...otisla u bolnicu da lezi par dana pred porodjaj, zene u sobi nisu mogle od nje da spavaju :hahaha:...kazu da je to zato sto stomak naraste i pritiska dijafragmu.

Carobna,
Kad ti imas ctg?Ja 24febr!Mom muzu cudno sto nemamo nista zakazano ovog mes,smo kod ginekol 23,i taj ctg kod babice,kaze sta ako beba dodje ranije :hahaha:,pocela frka :lol:
Kockice,
Skim ides na ctg?aj javljaj sta se desava!Pricaj malo sa gogom da se oraspolozis...

Kockice,
Skim ides na ctg?aj javljaj sta se desava!Pricaj malo sa gogom da se oraspolozis...

Pa idem sama :aha: sednem u taxi i pravac do bolnice, i onda se i vratim opet taxijem :klap: samo ne znam koliko cu tamo da cekam, ali sta je tu je :brus:

Cuti, sad sam od muke i besa pojela celu cokoladu. :eek:
Opasno me nerviraju, ali nedam se ja. :mrgreen:

Ko te iznervirao draga?! Da ga jurim! :metla:

Inace devojke ja sam sad SUPER RASPOLOZENA!!! :zurka: :vatromet: :D
Kao i sto ste predlozile, zamolila sam Gogu da malo popricam sa njim, jer sam sva bljak i on mukica iako su ga ledja bolela i lezao je, ustao za mene da se cujemo :zaljubljena: i onda sam saznala neke preleppeeeee novosti sto se njegovog posla tice... ali sad da ne izmalerisem previse reci cu samo da ce se mozda otvoriti jedno slobodno mesto u Kontroli Kvaliteta u Istanbulu i on bi mozda to mesto dobio! :mrgreen: tako da sam presrecna... :klap: vec kad je bilo pitanje dal ce dobiti ovaj posao u Kini, ja sam osecala da ce ga dobiti i za takve stvari nikad nisam gresila i sad imam osecaj da cemo u Istanbul!!! :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klap:

Poslednja izmena:
Kao i sto ste predlozile, zamolila sam Gogu da malo popricam sa njim, jer sam sva bljak i on mukica iako su ga ledja bolela i lezao je, ustao za mene da se cujemo :zaljubljena: i onda sam saznala neke preleppeeeee novosti sto se njegovog posla tice... ali sad da ne izmalerisem previse reci cu samo da ce se mozda otvoriti jedno slobodno mesto u Kontroli Kvaliteta u Istanbulu i on bi mozda to mesto dobio! :mrgreen: tako da sam presrecna... :klap: vec kad je bilo pitanje dal ce dobiti ovaj posao u Kini, ja sam osecala da ce ga dobiti i za takve stvari nikad nisam gresila i sad imam osecaj da cemo u Istanbul!!! :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klap:

To su bas lepe vesti!

i onda sam saznala neke preleppeeeee novosti sto se njegovog posla tice... ali sad da ne izmalerisem previse reci cu samo da ce se mozda otvoriti jedno slobodno mesto u Kontroli Kvaliteta u Istanbulu i on bi mozda to mesto dobio! :mrgreen: tako da sam presrecna... :klap: vec kad je bilo pitanje dal ce dobiti ovaj posao u Kini, ja sam osecala da ce ga dobiti i za takve stvari nikad nisam gresila i sad imam osecaj da cemo u Istanbul!!! :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klap:
Predivne vesti, drzimo vam fige!!!!!! :klap:

JUHUUUUUUUUUUU DEVOJKEEEEEEEEEEE! Evo jos jedne trudne iz prikrajka, zanima me da li je neka od vas (koja zivi u Srbiji) nezaposlena, ili da li mozda neko od vas zna da li nezaposlene trudnice imaju ikakva prava na neku nadoknadu za vreme trajanja trudnoce? POZDRAV SVIMA, DIVNE STE! :bye:

Ja sam bas smorena :( trebali smo da idemo u prodavnicu da kupujemo za klopu,muz nije hteo da me povede,jer sam se 10min mucila da obujem patike,na kraju ajde idem,medjutiùm tamo sam se vukla,i evo sad umirem,koliko su otekle i bole moje jadne nogice :sad2: i sad smo izginuli rekao je do porodjaja imam da sedim kuci,i sto po celi dan sam na nogama(ne lezim uopste)i stalno sam za kompjut.nemogu vise ni patike da obujem :cry: a treba jos neke stvari da kupimo za malog...nemogu u papucama hladno je...sva sam se ubedacila :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back