Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
Sremlab,to mi je,maltene, u komsiluku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u utorak idem da ponovim OGTT mozda ovaj put muz nece da me nervira pre testa pa prodjem i izbegnem lezanje.......
a mozda i budemo u bolnici u isto vreme......ako ne vidjamo se u cuburskom parkicu za par meseci kad krenemo u setnjice.....
kako ti je malo ostalo...........ja sam usla u 31. nedeju.....
Moj bebac me sutira,prvi put sam videla talase na mom stomacicu,ali bukvalno talase tri puta,jutos je spavao tek popodne je lupnuo,ali sada, fantasticni osecaj![]()
![]()
![]()
Devojke, hvala svima puno na podrsci...Ovi problemi nisu bas prolazni, i mislim da me najgore tek ocekuje, i to bas sada, kad treba da se skoncentrisem na bebu i da uzivam, ja se nerviram zbog necijih hirova...
Ne spavam vise uopste nocu od sve muke, jedino ako uspem izjutra... A ujutru mi majstori dolaze u pola osam...
Happy-ce, zeli ti da uskoro postanes aktivan clan na ovoj nasoj temi, od srca!
Moj test je bio onaj koji pokazuje nedelju dana unapred, sto je plusic jasniji, to je sigurnije.
U jednom pakovanju dodju dva testa, tako da mozes da ponovis malo kasnije ako nisi sigurna. Ali ja nisam ponavljala, kad mi je izostala menstruacija, nije mi trebao bolji dokaz.Inace, kao sto sam vec ranije rekla, pratite ovulaciju, i ima da upali.
Meni je uspelo iz prve.![]()
Debela pa gde su slike?Kako si nam?![]()