*bananica*
Primećen član
- Poruka
- 966
dobro je da je doca uzeo sve detaljno da ispregleda, bices mirnija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro je da je doca uzeo sve detaljno da ispregleda, bices mirnija...
dobro jutro svima. vidim da smo svi tu na broju i da je sve ok.
mi smo bili na uz i za sada izgleda da nam stize jedna prava mala princezica
lepo raste, zivahna je i nemirna, stalno udara i sutira. sto kaze doktor simpaticno vam dete
pocela sam i da je osecam, blago kao neko nezno dodirivanje iznutra, kao neki baloncici
tako da ce sada svi ovi vasi decaciimati jos jednu devojcicu
da jure
, a meni i kockici ce da bude zurkaaa
![]()
Nisam,
Treba da zakazem u ponedeljak za verovatno utorak ili sredu. vratila sam kilo za koliko sam smrsala.
Svekrva i zaova, dobitna kombinacija...Carobna,
Iskuliraj ih,pokusaj zbog bebca da ostanes pozitivna
Jer sami zivite ili sa njegovima?![]()
Upravo tako mi izgleda.Carobna, sad ce te i sitnice nervirati , a kamoli nesto vece...izgleda da ni jedna trudnoca ne moze da prodje bez nerviranja..kao da su svi poludeli pa nemaju razumevanja za trudnice i to da u nama raste novi zivot...I ako ne znam koji imas problem, znam kako je tvojoj dusi..ako ikako mozes pa iskuliraj sto rece bonzitak , ali to j euvek najteze..mazi tibu i cuvaj bebu...
Uh, dobro je. Javni i šta je rekao čika-doca. I još nešto, drage mlade mame. Najpametnija stvar koju možete već sada da uradite za svoje bebe, a to se u inostranstvu itekako radi, je da napravite ugovor za polisu životnog osiguranja (najbolje vaši muževi) ali tako da to ujedno bude i štednja za školovanje vašeg bebca, jednoga dana, kada hvala Bogu, izraste i ddođe vreme za to... Ja sam to uradila sa malom zakašnjenjem al sam silno ponosna pa sad svuda preporučujem, da ne kažem - 'falim se : )
Ovde kod nas ne praktikuju taj siroki povoj,tako da ce enzo da bude samo u pampersui jos i bolje,zasto muce decu tako
ovde sva deca bez tog povoja i nista im nefali,al dobro u svakoj zemlji je drugacije
Happy-ca,
Sacekaj jos neki dan pa ako ne dobijes proveri odmah prvog dana po kasnjenju,i opusti se ako ne bude sad uskoro ce!jer osecas neke simptome?![]()
Ma on mi jos kaze, aman ne persiraj mi, posto je i on pre 2 meseca postao tata![]()
pa kaze osecam se onda jos matorije!
ma genijalan je lik...
![]()
Dobro jutro...Ja sam se bas uspavala, ali kasno sam i legla...
Enna,
Hvala ti za info za krevetac...Nisam ukapirala jel treba da kupim na drugom mestu, pa ti ljudi samo farbaju? Posalji neki kontakt.
Sto se tice sirokog povoja nije bas tacno da je kod nas obavezan do 8 meseci...Zavisi od pedijatra...
Moji prijatelji vode bebu kod neke savremene dr bas u mom domu zdravlja, koja im je rekla da posle mesec dana skinu siroki, sto su i uradili. Mala ima sam 7 meseci, bila posle na svim kontrolama kukova i sve je u redu. Mi cemo sigurno kod te iste pedijatrice, jer kazu da je inace odlicna.
Kockice super je to sto si nasla takvog docu, a da sto se tice ispucanih usnica Zagrebacki melem kkod mene spasava stvar.
Sjajan lik, samo ja nikako ne bih mogla da mu ne persiram, pa ipak je on doktor, mada...Joj a zamisli doktor mladji od tebe
Dobro, kako ste vas DVE?
Nama su ponudili u porodilistu kada nam se rodio drugi sin, pa smo tada poceli da uplacujemo za oba, kao stipendija, ali ujedno i zivotno za nas, jer ako se na daj boze nesto desi nama, oni automatski nastavljaju da uplacuju rate.... Po isteku tih 19 godina na koliko smo ugovorili polisu, isplacuje se u ratama ili u celini, vec po dogovoru. Inace u pitanju je delta-generali, nama se to najvise svidelo, mada smo neko vreme pre toga istrazivali sta nam je najisplativije...U ovo nesigurno vreme za nasu drzavu i sistem penzionog i zdravstvenog osiguranja, mora i o tome da se brine...![]()
Dobro jutro svima
Mi smo lepo spavali i opet oduzili![]()
Bas me nervira sto cesto idem da piskim...A posebno sto bi trebalo da lezim, a ja svaki cas na noge lagane...Na koliko vi sto nosite bebu visoko idete u WC? Ja svakih pola sata...
Kockice,
Drago mi je za pritisak da se konacno sredioAl ce da te oderu za taj 3D, ali dobro kad si naumila to da odradis...
Happy-ca,
Sacekaj jos neki dan pa ako ne dobijes proveri odmah prvog dana po kasnjenju,i opusti se ako ne bude sad uskoro ce!jer osecas neke simptome?![]()
Jao sto se simptoma tice valjda nije placebo efekat,jos od ovulacije me boli levi jajnik (kao i u prethodnoj trudnoci),osecam neki pritisak u materici i jajnicima,kao da se nesto tamo dole desava,grudi me ne bole,ni malo,a sto me je od juce uhvatio neki umor,uzas,malopre sam jedva ustala i sad imam utisak da mi je pritisak strasno nizak,a sinoc i preksinoc mi se vrtilo u glavi...ma tripujem se zesce izgleda...