Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao devojke, samo da se javimo, nervozna sam kao pas, lose spavala, juce imala los dan, i bebac mi se uznemirio, lupkao ceo dan i celu noc. Danas jos gore, na rubu sam sloma.
Vise mi se ne place, nego mi se vristi. Al' sve prodje, pa ce i ovo.
Mozda necu koji dan pisati, ali tu sam, citam vas. :cao:
Pozdrav svima, i poljubac Ennninom decaku, i naravno, Marti. :cmok:

Meni je dr organe detaljno gledao 2D UZ...Ne znam da li se organi gledaju sa 3D...Meni je samo kicmu tako gledao...Mada, znas kako sam prosla sa slikama...
Napisi kako si prosla i koliko si platila...

Cao devojke, samo da se javimo, nervozna sam kao pas, lose spavala, juce imala los dan, i bebac mi se uznemirio, lupkao ceo dan i celu noc. Danas jos gore, na rubu sam sloma.

Heeej,pa sta se desava?Smiri se ,nevalja za bebicu,sve ce proci,sve se da resiti!Mazi stomacic i pokusaj da budes pozitivna!:cmok:

angi.....valjda cu u savetovaliste u utorak.....mislila sam u ponedeljak ali sluzba zove......ako budem morala da lezim valjda cu da zavrsim do petka......za sad nista od vezbica.....moram prvo da zavrsim sa ovim glupostima.....
kako si ti.....

Ja sam dobro...puna neiskoriscene energije

Danas non stop nesto ustajem...na katko, ali moram...legnem pa pustam bebi rock poa djuskamo nas dvoje tako lezeci:zurka: Reaguje na muziku:lol:
Teram ga da se popne malo vise i tako...:)

Hocu napolje...........:besna:

nevaljala jedna......budi dobra......djuskaj nozinim i rucnim prsticima.......
ajde jos malo pa na kontrolu......mozda bude sve ok.......
ovaj moj malecki obozava muziku.....malo klasike i malo maminog ludila........mi smo mislili da idemo i na neke koncerte ali malo mi je ipak bila frkica.......zbog guzve....tek sad ljudi provaljuju da sam trudna........

Ja sam vec bila na jednom koncertu, ali dok sam smela...nadam se da nece doci uskoro neki bend koji volim...
Moja drugarica je bila na Leniju Krevicuu Areni krajem sedmog i super je bilo...Dosla medju prvima i sela, izasla medju poslednjima...

Al ce bebac da se izdjuska, Margo...:)

Jeste li se odlucili za ime? Mi ga zovemo i Filip i Pavle i nema sanse da se odreknem jednog...Na kraju cemo kao holivudkske zvezde...Filip Pavle Shon Preston Garbriel Markus....:hahaha:

izgleda da ce biti Filip......odustala sam od Igora.....jos je sad izasla neka igrica Igor grbavac....nema sanse tata da popusti......mozda Lav.....cisto zabave radi da imam i Lava i Vuka (tata).....:hahaha::hahaha::hahaha:......
jos ako imas dva prezimena.......pa kad krene da lupa potpis......nikad kraja......:hahaha:....

ja sam mislila da cu imati tri sina Igor, Ognjen i Uros....da budu Igi, Ogi i Ugi....:hahaha:......Ognjen i Uros mi se ne svdjaju nesto.....

Poslednja izmena:
Kockice bas mi je drago sto si nasla dobrog doktora...to mnogo znaci, vidis koliko si smirenija...i ja imam fenomenalnog doktora, bezgranicno mu verujem...mislim da je to najvaznije...
Carobna, nemoj toliko da se nerviras...samo pozitivno...evo i mi smo svi bolesni, mm se juce opet vratila temperatura...ja sva kilava...Ogi bled, smrsao....ma opste rasulo...al treba se naoruzati zivcima i optimizmom i samo napred...sutra ce sve biti bolje...
Angi, znam kako je kad lezis po ceo dan...i ja sam na pocetku sa Ogijem prelezala jedno dva meseca...e, sta bih sada dala da mogu da odlezim bar jedan dan, da prezdravim ovaj virus...
Zato samo pozitivno

Nadam se da ce ti biti bolje brzo... Volimo te, ljubimo i podrzavamo... :heart: :cmok: :zag:

Zenske,Vi koje ste planirale trudnocu,koliko ste cekale pre nego sto ste uradile test?Ja treba da dobijem izmedju danas i 10-og,i jako sam nestrpljiva,ne znam kad da uradim test,ja bih sad,al plasim se da je rano,pa da se ne razocaram.A mogla bih lepo da cekam do 11-og ujutru,da sam normalna i da nisam ovoliko nestrpljiva...ovako cu da poludim do 11-og,ukoliko ne dobijem izmedju,a onda cu stvarno da poludim :(.

ja mislim da je rano i ako jedan dan ti kasni pa da radis test, jedino ako nisi kupila visoko osetljivi test za rano otkrivanje trudnoce, to sam cula da ima, ali ovi obicni ti ne bi mozda pokazali, inace kod njih pise da posle nedelju dve dana je najsigurnije raditi test. ako hoces odmah da saznas, idi u privatnu laboratoriju i ako si trudna moze odmah i sada da ti pokaze, izvadis krv i oni ti vade beta hcg i ukoliko se malo pokaze ti si trudna

Zenske,Vi koje ste planirale trudnocu,koliko ste cekale pre nego sto ste uradile test?Ja treba da dobijem izmedju danas i 10-og,i jako sam nestrpljiva,ne znam kad da uradim test,ja bih sad,al plasim se da je rano,pa da se ne razocaram.A mogla bih lepo da cekam do 11-og ujutru,da sam normalna i da nisam ovoliko nestrpljiva...ovako cu da poludim do 11-og,ukoliko ne dobijem izmedju,a onda cu stvarno da poludim :(.

Ne znam gde zivis, ali ako si negde u Srbiji najlakse i bez dilema je da sutra ujutro u nekoj privatnoj laboratoriji izvadis krv i trazis samo betaHCG, a rezultati su za par sati.
Ja sam za prvu trudnoci sacekala da mi kasni jedan dan :D, i odmah sutradan uradila test, bila je tako bleda linija da opet nisam bila sigurna, sve zive sam smarala da li vide tu drugu liniju ili ne...i opet sam morala cekati 4 dana da ponovim test da bi se pojavila jasna linija. Ta 4 dana su mi bila ko 4 godine :lol:.
Drugu trudnocu sam u isto vreme radila test, ali tu je vec bila priicno jasna linija. Fora je verovatno u tome kada je bila ovulacija...prva beba je po uz bila nedelju dana iza termina koji se racuna po poslednjoj m. a druga je bila do kraja nedelju dana naprednija po UZ :)

ne znam odakle si ali nije sigurno skup, ako pregled urina kosta 300 din ili 250 onda to ne moze biti vise od 1000, mozda ce ti najverovatnije kostati oko 500 din, nazovi ujutro kliniku privatnu i pitaj , ali slusaj tu nema sumnje kako ti nalaz pokaze tako je , isplati se to uraditi vise nego kupovati dva ili tri testa.

Ne znam da li sme ad se stavlja link ovde, ali mozes da nadjes cenovnik na netu, ja sam iz prve nasla na cenovnik Hexalab-a ( koji je doduse iz 2007, ne znam da li jos vaze iste cene, ali to im je na zvanicnom sajtu ). Ne znam u koju bi laboratoriju isla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back