Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
Svaki dan isto, danas me opet boli glava, ali straaasno.![]()
Mene isto boli glava..nemam pojma koji mi je da izvinete...pritisak, promene vremena...trudnoca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zato pij te lekice za gvozdje,nista ti nece skoditi,i obrati paznju na ishranu,i ja se jako plasim zbog anemije,sad pijem ovaj sirup,i jedem malo cesce meso,pa videcemo sad kad budem vadila krv dal je na bolje sve se plasim da nije otisli jos dole 

Pa mi smo danas usli u sesti mesec
A Kockica i Carobno drvo u novu nedelju (jos me secanje sluzi)
Inacej, ja sam na vise mesta citala da persun izaziva konttrakcije...i bosiljak ne sme u trudnoci...pa pripazite...

HOcu Bonzita samo ne mogu taj prokleti kabal da nadjem rrrr...
E pa ja sam se sva nadula i usne i prsti sama sebi tako smesno izgledam ko da su me pcele izujedale..heheehe..PItam juce dragog, jesam li ti se ja promenila u licu, onokao ugojila se i tako to..Kaze maa neee..Lopov jedan
Posle nekog vremena se navikne na gynipral..malo je neprijatno stvarno , ali bolje da ne pije verapamil...neka klopa nesto kad popije lekic meni je to pomagalo...
To znaci Aleksej nam uskoro dolazi 

dusica mala
posle kacis fotkicu 
Inacej, ja sam na vise mesta citala da persun izaziva konttrakcije...i bosiljak ne sme u trudnoci...pa pripazite...

To je od anemije,hoce vrtoglavice,glavobolja,malaksalost,bledilo,trnjenje (mravici)u nogama ili rukama,mozes biti umorna stalno,i bebac moze da se rodi pre vremena,ili da ima manju kilazu na rodjenju,ili nedaj boze da nasledi anemijuzato pij te lekice za gvozdje,nista ti nece skoditi,i obrati paznju na ishranu,i ja se jako plasim zbog anemije,sad pijem ovaj sirup,i jedem malo cesce meso,pa videcemo sad kad budem vadila krv dal je na bolje sve se plasim da nije otisli jos dole
![]()

E bravoo cestitamooo!!!..![]()
Ja stvarno nisam imala problema posle persuna..bas me lepo smiri, za bosiljak ne znam stvarno...

posle dugog vremena da vam se javim. bila sam kod lekara i u 8.nedelji sam trudnoce, ali nazalost imam jako visoko rizicnu trudnocu kao i sa prvim detetom. vec su poceli sa inekcijama. neznam kako ce biti do kraja posto nesmen puno da se krecem, nista tesko da dizem i da radim, a stalno sam sama kuci sa cerkicom od dve godine, ali veliki sam optimista i naddam se da ce biti sve super i da cu u julu da rodim jednu preslatku bebicu kao moje prvo dete.

)![]()
![]()
Pocinjem danas sa ovim gvozdjem...

Hvala na savetima, i na cestitki!Nezelim da te plasim,ali moze hiljadu problema da se stvori od anemije i za majku i za bebca!Pij te lekice,i sto vise tecnosti da nebi imala konstipaciju,kad jedes meso popij casu soka od cedjene pomoradze ja tako radim,cula sam da se tako brzo razlaze gvozdje u organizam![]()
cestitam ulazak u novu nedelju![]()

Hvala hvala...
Bonzita,
Pitala sam docu za kapi korpive...Rekao je da smem i da nema veze so su u etanolno vodenom rastvoru...Ja sad pijem dvaput dnevno, pa videcemo...Pij kakao, ima najvise gvozdja od svega...

Znaci moze,a sta mislis dal ima veze sa lekom,sa ovim sirupomHvala hvala...
Bonzita,
Pitala sam docu za kapi korpive...Rekao je da smem i da nema veze so su u etanolno vodenom rastvoru...Ja sad pijem dvaput dnevno, pa videcemo...Pij kakao, ima najvise gvozdja od svega...
meni su poslali 2bocice,i caj od koprive,nego zna li neko dal sme caj od koprive da se pije?Na netu sam nesto nasla,neki kazu sme neki ne,pa sad neznam!Ja pijem nesquik,po jednu solju ujutru
Hvala na savetima, i na cestitki!![]()

Ja ne mogu kakao, cokolada - bljak, toplo mleko - bljak.![]()
kakao je dobar za gvozdje,a u mleku ima kalcijuma i vitamina d,i jos puno sto je sve potrebno za razvoj tvog bebca!Nemoj da ti dodjem tamo 
Mleko pijem, milk sejk sa bananom svaki dan.Moraskakao je dobar za gvozdje,a u mleku ima kalcijuma i vitamina d,i jos puno sto je sve potrebno za razvoj tvog bebca!Nemoj da ti dodjem tamo
![]()

Dobrodosla, Saro! I mi se nadamo da ce biti devojcica...Drage moje buduce mame, hocu da vam kazem da vam se pridruzujem!!!!!
Ja sam u 7.nedelji trudnoce, cekam trece dete, imam dva sina od 12 i 8 godina i nadam se da cu roditi devojcicu.
Za sada toliko.
CMOK!!!!

Drage moje buduce mame, hocu da vam kazem da vam se pridruzujem!!!!!
Ja sam u 7.nedelji trudnoce, cekam trece dete, imam dva sina od 12 i 8 godina i nadam se da cu roditi devojcicu.
Za sada toliko.
CMOK!!!!

ko kaze da natalitet opada

Dobro nam dosla![]()
Jos jedna trudnicako kaze da natalitet opada
![]()
![]()