DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.364
Cini mi se da je 4 GTI ugradjivala 1.8T motor ,on ima valjda 5 cilindara i 20 ventila ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne meri se prema jednom autu .. Imao sam ja Passata sa racunima popravki iz VW od nekih 30k € većina je bila pod garancijom ..Pa ne tvrdi da je svaki takav, daleko od togaPitaj george on ima taj motor u Audi i to jeste dobar motor .
Secam se kada je moj skolski tj.njegov cale imao keca golfa dizel ,kaze on meni pod mu istruleo vidi se asfalt kad se vozi ,a bio je TAS ,tj auto je prodao i kupili su Golf 2 GTD i dana danas ga vozi ,ali mislim da mu radio mozda i dve generalke za jednu sam siguran ....Kako nije od cele pale motora u 4 od 1,4 do 3,2 imaš mnogo manje losijih motora nego u Golf 5..IV je odlican auto bio u svije vreme ... ali ja i mislim da Golf vredi parni broj modela .. Ne vazi za VII ona je izgleda izuzetak
Da .. lako ih dizes na 220ksCini mi se da je 4 GTI ugradjivala 1.8T motor ,on ima valjda 5 cilindara i 20 ventila ....
..Te starije Honde su dobreahahha, a kažu da su žene loši komičari.I kupuj auto od žene, one ih bolje održavaju.
Gledaj ,ima i zena koje vole automobile i poznaju odrzavanje i vole da odrzavaju.,a znam da ima i dobrih vozaca ,mada ja najvise volim da budem vozac i vozim ,ne volim da me voze .ahahha, a kažu da su žene loši komičari.

bravo, ima logikeOvaj auto nije registrovan, što znači da ćeš imati dodatni trošak. Vodi računa da moraš da izvadiš privremene registarske tablice da bi ga prevezla na tehnički pregled. Te tablice (bar u Srbiji važe nešto ograničeno, 24h nisam sigurna). Ako se odlučiš za ovaj auto moraš preuzimanje autoa i tehnički da organizuješ u tom vremenskom periodu.
Ja lično sam gledala samo registrovane automobile iz dva razloga - prvi je ovaj dodatni trošak privremeneih tablica, a drugi ipak je prošao tehnički ako je registrovan.
Ne mora da znaci da valja ,,Auta se moraju proceniti a za to ti je potreban neko sa malo vecim iskustvom ,, Inace te Mazde su dobre ali mogu imati problem sa kvacilom ,, Pogledaj tu noviju ,,Mazda - 2 - 1.3 benz
4500 €
Po dogovoru
NAZAD
Šifra oglasa: AD310203596ME
Broj pregleda oglasa: 2635
152000 km
kilometraža
1300 cm3
kubikaža
Benzin
gorivo
Manuelni
mjenjač
2014
godište
- Stanje artikla:
Polovno- Oznaka:
1.3 benz- Karoserija:
Limuzina- Kilovata:
55kW- Konjska snaga:
75KS- Porijeklo vozila:
Domaće tablice- Vodi se na mene:
Ne- Oštećenje:
Bez oštećenja- Boja spoljašnosti:
Druga- Emisioni standard:
Euro 5- Broj brzina mjenjača:
6- Pogon:
Prednji- Strana volana:
Lijeva- Registrovan do:
08/2022
bravo, ima logike
a jos jedna prednost za reno je sto je on direktno od vlasnika a mazda je od preprodavaca
evo nije znao ni da mi kaze koliko trosi a provjeru mogu obaviti u Niksicu![]()
Regina, ulepša mi jutro ovim vicem!I kupuj auto od žene, one ih bolje održavaju.

Regina, ulepša mi jutro ovim vicem!
Sad mogu nasmejan u ovaj kišni dan.![]()
Pada kisa kod vas?! Auuu, mi se skuvasmo u Podgorici kao peceni na razanj, haos???
Znaci svi glasate za reno vidim![]()

Moja žena neće ni da čuje ulje da promeni. To je čisto bacanje para. Toliko o ženama. A kupuje zlatne kvake ako joj se dopadnu.I kupuj auto od žene, one ih bolje održavaju.
Moja žena neće ni da čuje ulje da promeni. To je čisto bacanje para. Toliko o ženama. A kupuje zlatne kvake ako joj se dopadnu.

imam iskusnog majstora..Ne svi ja ne ..sedi u tog starog clia i sedi u Mazdu 2 ...Provozaj malo menjaj brzine gledaj materijale slušaj koliko se čuje tj kako je izolovan pa će ti se samo kazati ..Sto se tice tih stariji benzinaca Japanci su tu tate samo moras konsultovat nekog da ti proceni auto ..
Mazda 2 i Fiesta dele dosta toga .. Čitaj o benzinskim motorima menjačima pusti to što se ljudi žale za sve i svašta.. Mazda je uvek pravila dobre bezince a lose dizele .. ova nema problema sa korozijom ni kod mene gde bacaju sol u tonamaMazde su poznate po rdjanju i lose zasticenoj karoseriji i mislim da je Mazda 2 najniza klasa auta A klasa ako se ne varam dok je clio klasu vise, B klasa ,tako da nije bas za poredjenje.
Is a used Mazda 2 hatchback reliable? Mazda usually does well in reliability surveys, but the 2 is an exception to this rule. It only ranked in 19th place out of 23 small cars included in our latest survey. Its major rivals – the Ford Fiesta, Hyundai i20 and Skoda Fabia – all finished above it.
Nije zale se ,to je opste poznata stvar da su Mazde lose zasticene ,ja tu ne bih kalkulisao uopste ,pa makar imali najbolje motore na svetu.Mazda 2 i Fiesta dele dosta toga .. Čitaj o benzinskim motorima menjačima pusti to što se ljudi žale za sve i svašta.. Mazda je uvek pravila dobre bezince a lose dizele ..
I nisu bas jeftiniji ,da uvezes auto odavde morala bi da ga ocarinis...imam
imam iskusnog majstora..
generalno je ponuda auta ovdje u Cg losa, ne mozes tako lako naci povoljno auto a da sluzi
Cini mi se da u Srb ima vise izbora i da su jeftiniji