Da li je kod svakog polovnjaka vracena kilometraza?

Tačno tako ako je auto star godinu dana i ima 15kkm na satu ovaj će pri uvozu da skine na 3kkm.
ako je auto godinu dana star, isti .l. je da li ima 3.000 km ili 15.000 km
kada se u inostranstvu vrate sa leasinga radi se servis, ima neki izvestaj o servisu kada je radjen, na koliko km, pecat u sercisnoj knjizici... naravno, da se to se lazirati, ali ko bi se sa svim tim cimao zbog tako male razlike u km.
ja sam prosle god. kupio auto <1 god. star. imao je 7.500 km, izvestaj sa prvog servisa na tu kilometrazu, u servisnoj knjizici isto upisana kilometraza i u svakom ovlascenom servisu mozes da proveris koja je kilometraza unesena na prethodnom servisu, tako da ako kupujes rel. nov auto (do par god. starosti), mozes da budes siguran da je kilometraza stvarna.

Poslednja izmena:
kada se u inostranstvu vrate sa leasinga radi se servis, ima neki izvestaj o servisu kada je radjen, na koliko km, pecat u sercisnoj knjizici... naravno, da se to se lazirati, ali ko bi se sa svim tim cimao zbog tako male razlike u km.
ja sam prosle god. kupio auto <1 god. star. imao je 7.500 km, izvestaj sa prvog servisa na tu kilometrazu, u servisnoj knjizici isto upisana kilometraza i u svakom ovlascenom servisu mozes da proveris koja je kilometraza unesena na prethodnom servisu, tako da ako kupujes rel. nov auto (do par god. starosti), mozes da budes siguran da je kilometraza stvarna.
Samo preko, u srbiji su takvi automobili svi sa taxija i imaju posle par god 200-300kkm i smanje na 20-30 kkm.

Samo preko, u srbiji su takvi automobili svi sa taxija i imaju posle par god 200-300kkm i smanje na 20-30 kkm.
Mario i preko sve prevaranti sve placevi sa -300.000 km veruj.Daju privatnim licima da im prodaju.Pitas koliko dugo vlasnik odma mi slušalicu spuštaju.Sva ta auta je realna cena minus generalka 2000/3000 eur.Čim ga provozas 100 km bude ti jasno.Evo prijatelj kupio Tiguana 2018 godiste.Provozo par dana morao bi komplet motor radit.Ali srecom kod njih su za prevare našli resenja pa im šlepom poslao nazad.Auto kupljen u Ljubljani.
Lova nazad,prijava inspekciji pa nek se zezaju prodavci.Naravno da su sa taxija.99%

Eventualno sto majstor moze da mu proveri relativno brzo je kompresija motora a za kilometrazu ko ce to da garantuje stvarno.
Pa naravno da nece niko kad te zavrnu za generalku svi se ludi prave.Oni zarade na autu 3000 eur.Za tu kilometrazu sto su skinuli sa 700.000 na 212.000.Jedino od vlasnika kupit i to da je 10 god kod njega pa možda i bude koliko toliko ali takvih retko.

Bio po Sloveniji na 15 min mesta imam lika koji može proveriti da li dirana km ili ne.Niko nije dao.Okrenem se i bežanija.I vlasnici znaju da vracaju.A placevi 1000% svi.
Te placeve u slo drže bosanci a po švici i nemačkoj turci i arapi. Ako si odande ne nude ti ali ako kažeš da si odavde preprodavac e onda druga priča.

Evo čovek kupio skoro nov tiguan i platio auto ali ima u ugovoru zastitu o prevari.Posle išao i km tu proveravat i to je dirano,motor za generalku itd itd.Enterijer naravno ko nov,komplet izglancan i te finte...treba biti oprezan maximalno.Što reče Mario sve to taxy po 60.000 godisnje i vise.

Prosli bio vlasnik 5 i 5 god kod mene,odrzavan nikad ozbiljan kvar,ovaj sad sto sam kupio je godinu dana vlasnik ,kupio od kolege kod kog je bio 5 god,sve lepo pise kad je sta radjeno i na kompu provera za veliki servis na 30 000,za 10 000 mali,menjao ulje u menjacu,reg 11 meseci,letnje felne 18" na njemu uz 16ice zimske kao nove gume,za 10 000€ takav auto 2012 nema ispod 12 000+€,samo registracija i te 16ice 1000€,s line braon koza da se useres,msm i 15000 bih dao za ovakav auto

Te placeve u slo drže bosanci a po švici i nemačkoj turci i arapi. Ako si odande ne nude ti ali ako kažeš da si odavde preprodavac e onda druga priča.
Ma nebitno ko ih drzi bio sam na placevima isto čak ne daju ni da ga provozavam već u mestu upale u leru pa ako si čarobnjak možeš trefit.Ma kad vidiš lika na placu ne moras ni pregovarat.

Back