Kung Fu u Beogradu

link je zaista koristan...inace ja sam otac dve devojcice od 7 i 5 godina...voleo bih da ih upisem na kung fu(bilo koji stil) od septembra,a mozda i tata da se oproba...problem je sto zivim u kotezhu a senjak je zaista daleko...da li bi neko bio ljubazan da mi ukaze na neki blizi klub...i da li znate mogu li deca da treniraju...unapred hvala...

Zar postoje samo 2 kluba kung fu u CELOM Beogradu?( ranije pomenuti GO-TI stil na tasu i Wing Chun preko puta sajma), da li mozda znate za jos neki klub u BG-u? Da li se neki klub mozda otvorio u medjuvremenu?(sa obzirom da tema nije bila aktivna skoro godinu dana)

Vec 2 godine postoji klub Wing Chuna u Beogradu koji radi u okviru medjunarodne EBMAS federacije majstora Emina Boztepea...

Za info o dai si fu Eminu pogledaj na Youtube pod njegovim imenom ili direktno na njegovom sajtu www.ebmas.net.

O radu ove organizacije u Srbiji mozes se informisati na ovom forumu u temi EBMAS WING TZUN - ESKRIMA, kao i videti njihove video materijale na Youtube pod nazivom ebmas serbia

WING TZUN KUNG FU - ESKRIMA
BESPLATNI PROMOTIVNI LETNJI TRENINZI
24 AVGUST - 1 SEPTEMBAR

BESPLATNI PROMOTIVNI TRENINZI OSNOVE WING CHUN VESTINE PO METODI EBMAS FEDERACIJE MAJSTORA EMINA BOZTEPEA

BEOGRAD, ADA CIGANLIJA
SVAKI DAN OSIM ČETVRTKOM I NEDELJOM OD 17H - 19.30H

PANČEVO, AMFITEATER U NARODNOJ BAŠTI
SVAKI DAN OSIM ČETVRTKOM I SUBOTOM OD 20H DO 21.30H

KONTAKT:
SIFU RUDOLF KEREKEŠ
061/2087 780
rudolfkerekes@yahoo.com

DODJITE I VEŽBAJTE SA NAMA !!!!!

više info o radu naše organizacije kao i klubova koji rade u Srbiji...
na ovom forumu ...tema EBMAS WING TZUN - ESKRIMA

Obavestavamo sve zainteresovane da je WIng Chun / Eskrima skola po EBMAS liniji majstora Emina Boztepea zapocela upise u svojim klubovima za nove ucenike polaznike u sezoni septembar 2009 - jun 2010...
Nakon zavrsene obuke po planu i programu medjunarodne Ebmas federacije moguce je polaganje za licencu direktno pred majstorom Eminom na prvom sledecem seminaru sa njim koji se planira krajem zime.

Klubovi u kojima se moze uciti su u Beogradu, Pancevu, Smederevu...

Svi oni koji nemaju klub u svom gradu a zele da uce i pomognu otvaranje kluba u svom gradu mogu se javiti radi dogovora oko mogucnosti otvaranja klubova u njihovim gradovima..

Kontakt tel (si fu Rudolf Kerekes): 061 2087 780
rudolfkerekes@yahoo.mail

Back