A da li mogu i cure da treniraju kung fu u vasem klubu? Posto mi izgleda kao jako zanimljiva vestina. I da li bih mogla da dodjem da odgledam neki trening? Hvala unapred. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li mogu i cure da treniraju kung fu u vasem klubu? Posto mi izgleda kao jako zanimljiva vestina. I da li bih mogla da dodjem da odgledam neki trening? Hvala unapred. . .
WC je simpatična veština, samo, za moj ukus je previše zatvorena i ograničavajuća... ili se to samo radi tako kod nas?
inače obožavam vežbicu chi sao i kad god imam priliku trudim se da provežbam sa nekim iz WC-a...
inače, svoje mišljenje o WC izgradio sam na seminarima gde se pojavljuju više majstora različitih stilova.....
Poštovani, upoznat sam sa vasim delanjem na forumu, stoga budite uvereni da neću dozvoliti vređanje, prozivanje bez čvrstih dokaza. Samo pregledom vaše statistike i saržaja postova očigledno je da ste ovde samo zbog gore navedenih stvari. Ukoliko nemate ništa konstruktivno reći, preneti neko znanje i td, molim vas nemojte pokretati besmislene rasprave.ps/ ne vredi raspravaljat sa ljudima o razlikama u wing chunu to nema kraja ai sarlatana je gomila
svi su pametni sve znaju pre nego su se rodili.svi su majstori a nikad nisu polagali za majstora???
da se ne vredzamo ali , ako zakon bude postovan onda 80% ce nestati/jer ce se otkriti ko su i sta rade.
uskoro ce i to na red doci sazno sam iz poverljivi informacija.ova kriza pokraece i to pitanje
licno sam poznavo nekoliko ljudi koji me napadali i onda na sudu izgubili proces. u lazi su kratke noge.
lazove lako prepoznat /neki vesto se kriju. ne zadugo....mali komentar boi je potreban sa moje strane
Zelim da pozdravim sve ucesnike foruma a posebno moje prijatelje Nenada i Predraga Koviljca.
ZNAM JA!
POŠALJI MI KONTAKT E-MAIL ILI BROJ FIKSNOG I JAVIĆU TI SE USKORO.
ZNAM JEDNOG TIPA KOJI IMA LICENCU, A DRŽI TRENINGE PRIVATNO. ON RADI DRUGI POSAO, PA MU JE OVO KAO HOBI. TRENER JE VING ČUN KUNG FU-A. NA IZGLED SE NE ČINI DA JE NEKI STRUČNJAK, ALI AKO POSLUŠAŠ NJEGOVE SAVETE I MNOGO NE FILOZOFIRAŠ, VIDEĆEŠ KOLIKO SU EFIKASNI. MENI JE POMOGAO SA NEKIM SAVETIMA.
MISLIM DA JE KOD NJEGA MESEČNO 4 TRENINGA PO 4 SATA SVAKI= 200 EURA
UKOLIKO OKUPIŠ JOŠ NEKOLIKO PRIJATELJA, TI IMAŠ POPUST. ALI NE VOLI VEĆU GRUPU OD 5 PAROVA= 10 UČENIKA
KONTAKT MI POŠALJI NA: malizmaj@krstarica.com
DRAGON LI
Pitanje oko koga se vrtimo je u sustini sledece. Ocekujete dobru borbu, kojih ima, kao i boraca, u ringu, a pri tom se zanemaruje to da je TWC pre svega borilacka vestina. U ringu se ne radi jer je suvise opasan i 'prljav'. Ko trenira zna o cemu govorim. Ostali treba da znaju da je jedan od osnovnih principa da se gadjaju vitalne tacke, sto se naravno ne radi u kontrolisanim uslovima. Tako da u ringu necete videti nikad cist WC, jer je on slobodna umetnost, a ne borba pravila. Poz