Kung Fu u Beogradu

Video sam tog Radojkovica. Pokazivao je sa onim mrsavim wing chun na ICU seminaru u Bg. Nisam odusevljen, bilo je propusta i u sustini klimavo. Neznam, citam ovde svasta ali na primer mnogo vise mi se svidela krav maga na tom seminaru i bolje su bile tehnike, prakticnije i realnije. U tom wing chunu sto sam tamo video ima puno kruzenja rukama, mastarija i neupotrebljivih stvari. KM je bio dosta realniji.

Video sam tog Radojkovica. Pokazivao je sa onim mrsavim wing chun na ICU seminaru u Bg. Nisam odusevljen, bilo je propusta i u sustini klimavo. Neznam, citam ovde svasta ali na primer mnogo vise mi se svidela krav maga na tom seminaru i bolje su bile tehnike, prakticnije i realnije. U tom wing chunu sto sam tamo video ima puno kruzenja rukama, mastarija i neupotrebljivih stvari. KM je bio dosta realniji.

Za tvoju informaciju, na seminaru ICU na kome sam ja bio, nije bilo KM. Znamo li se, ili samo pokusavas da skrenes paznju na sebe?Pretpostavljam da si bio sa pocetnicima ako si uopste i bio, znao bih te da si bio kao neko sa vise znannja iz oblasti borilackih vestina.
Inace KM je odlicna Izraelska vestina! Kineske vestine trebalo bi da slede primer Izraelskih i da se unapredjuju i usavrsavaju.

Poslednja izmena:
RadojkovicD. ja nigde ne spominjem Mitrovicu,jel ti znas da citas? Ne/pismeni covece i zasto cim neko nesto kaze sto je protivno tvojoj pamecu se vezujes za Mitrovicu. Pa ucenici svih gradova su bolji od tebe a ne samo jednog. I opet taj Vrbas, ne znam o cemu pricas niti me zanima kazem da si ti laik za win cun i da si los. To je moje misljenje o tebi. Ja ne treniram odavno i imam stomacic ali bi te oduvao, INNER POWER,OUT STRENGHT!

Imao si prilike 25 godina, i jos uvek imas, kad skupis hrabrosti, predstavi se i javi se, znas gde me mozes naci. Svako ima pravo na svoje misljenje, niko ti to ne zamera, pa cak TI.. Stvar je u tome da ti do sadas ni na jednom od foruma nisi napisao nesto o temi. Javljas se samo da popljujes nekoga ko nije iz tvog sela. Nije redak slucaj da polupismeni ljudi sude o intelktualcima, ljudi sa stomacicem o majstorima. Zavrni rukave, zavrsi neku skolu, uradi nesto pa se javi.Nisam se do sada javljao, jer kada si u blatu sa svinjama i sam si svinja. Ali ako cutimo dok prevaranti delaju, onda smo i sami prevaranti. Zato ili se predstavi, ili dodji i9 premlati me, ili jednostavno ako nemas sta pametno napisati....cuti.

Ti si sarlatan. Ja kazem da ne radis dobro to sto radis. Pa svako to vidi ko iole nesto ozbiljno trenira. Vrati se u to blato sto pominjes, medju te sv...e! Boli te istina o tebi. Bolje je prihvati. Mozda si ok covek,ali vest nisi. INNER Strenght! Cuvaj se nadolazecih generacija, neko ce te dokaciti, neko ko vidi, a blizu je.

HAHAHA Ma nemam ja nijedan pojas ali znam 50 ljudi koji su kao ja i koji bi ga polupali. Ala si lupio Dragane! HAHA, pojas! A koliko vidim to je bilo 1999 a ja sam napisao da su ljudi bolji od njega vec od 1995 znaci imamo vec 4 godine do 1999. HAHAHA
dragan84 warrior
Obećava
TI DA SI STVARNO TRENIRAO KOD KOZLICE NEBI OVOG BRANIO, VIDEO BI KAKAV JE NJEGOV WING CHUN A OVAJ DULE JE SMESAN!

Poslednja izmena:
Kozlica je neuravnotezen, ali je grandmaster za ovog. Ali to je stara prica vec ispisana na pocetnim stranicama ovih stranica i foruma. Zasto je ponavljati, samo se vratite u nazad i citajte.

Zalajao jedan, pa evo i drugog, pa po cuvenoj narodnoj, pas koji laje ne ujeda. Toliko o vasoj hrabrosti. Ulozite energiju u nesto pametno, trening za pocetak. U slobodno vreme malo poradite na gramatici, sramota je da ste toliko nepismeni, obzirom na godine. Pozlice vam od tolike kolicine zavisti i straha. Devedeset posto poruka pisao si o meni, ocito je da nocu ne spavas zbog mene. Sta vama fali ljudi, mozda mozemo da vam pomognemo ili vam damo adresu neke nadlezne ustanove?

Poslednja izmena:
HAHAHA Ma nemam ja nijedan pojas ali znam 50 ljudi koji su kao ja i koji bi ga polupali. Ala si lupio Dragane! HAHA, pojas! A koliko vidim to je bilo 1999 a ja sam napisao da su ljudi bolji od njega vec od 1995 znaci imamo vec 4 godine do 1999. HAHAHA
dragan84 warrior
Obećava
TI DA SI STVARNO TRENIRAO KOD KOZLICE NEBI OVOG BRANIO, VIDEO BI KAKAV JE NJEGOV WING CHUN A OVAJ DULE JE SMESAN!
Poziv za tebe je uvek otvoren, slobodno mi posalji ime adresu porukom, ako ne smes javno da objavis.

Dusane ja tebe nisam vredjao i imam pravo na svoje misljenje. Meni se kao jos nekima ne svidja kako ti radis a vodis se kao neko i nesto. To nije razlog da se vredjamo. Za mene je to kako se u vasem savezu vezba, nerealno i slabo. Sto se tice pravopisa i ti pravis greske pa ti ja nisam rekao da ides opet u skolu mada bi mozda i trebao?
Pozdrav iz Rume.

Poziv za tebe je uvek otvoren, slobodno mi posalji ime adresu porukom, ako ne smes javno da objavis.
Dusane,vas ne poznajem,i necu da se mesam,ali ovaj Savke75 je obican seljak.
Pise mu u sadrzaju da je iz Radenkovica,a odande poticu najgori ljudi (u 99 posto slucajeva)
I meni je stavljao postove da sam ja ustvari Vuca.
Momak je bolestan,nije on jadan kriv,ali za sve postoji lek,pa moze da proba.
Sto se predstavljanja tice,taj se nikad nece predstaviti,posto je jajara kao i vecina ovde na forumima,moze samo da pise i da se prepucava,nista vise,jer dziberi poput njega za bolje ne znaju.

Dusane,vas ne poznajem,i necu da se mesam,ali ovaj Savke75 je obican seljak.
Pise mu u sadrzaju da je iz Radenkovica,a odande poticu najgori ljudi (u 99 posto slucajeva)
I meni je stavljao postove da sam ja ustvari Vuca.
Momak je bolestan,nije on jadan kriv,ali za sve postoji lek,pa moze da proba.
Sto se predstavljanja tice,taj se nikad nece predstaviti,posto je jajara kao i vecina ovde na forumima,moze samo da pise i da se prepucava,nista vise,jer dziberi poput njega za bolje ne znaju.

Ti mu kazes!!! :)))

Ja sam barem rekao da se zovem Dragan Licanin i predstavio se. Nisam ti je kriv sto ne citas postove . A ti bi mogao da se predstavis freelander-u. Ne poznajem te,ali sam procitao ( profa je stavio komentar da si ti Radoslav ). Kojom se ti linijom Wing Chuna bavis?

Izvinjavam se nisam prcitao da si se bilo gde predstavio. Moje ime je Radoslav Curcic imam 9. rang WWCKF asocijacije, pod Grandmasterom William-om Cheung-om. Treniram os 1998 kod brace Koviljac prvo Predraga, a potom Nenada. Linija je kao sto znas Tradicionalni Wing Chun Kung Fu. Sada OK?

Izvinjavam se nisam prcitao da si se bilo gde predstavio. Moje ime je Radoslav Curcic imam 9. rang WWCKF asocijacije, pod Grandmasterom William-om Cheung-om. Treniram os 1998 kod brace Koviljac prvo Predraga, a potom Nenada. Linija je kao sto znas Tradicionalni Wing Chun Kung Fu. Sada OK?
Aha,ok.
Znaci ti si clan WWCKF asocijacije Williama Cheunga,i placas mu godisnju clanarinu i imas clansku kartu?
Ja sam na njegovom sajtu video da tako ide ta procedura oko clanstva a i iz pisma koje mi je poslao sam to zakljucio. Ustvari sve se lepo moze procitati na njegovom sajtu.pozzz

E smesan si Radojkovicu. Cim nemas argumente onda vredjas clanove foruma. Zar mislis da si bolji od tog Kozlice? I ti nekog ucis?!!! Daj boze da ti ucenici ne procitaju kako se izrazavas.

M.

Navedi bar jednog COVEKA koga sam ja licno uvredio, mozes ih navesti na hiljade koje sam poducio. Ja ni sa kim nisam u svadji, anonimuse pod raznim nickovima i ne poznajem* (ili je to sudeci po svemu jedna ista osoba, tesko da svi pate od istog kompleksa), protiv njih nemam nista, kao i ti, i oni imaju problem sa sobom. Da nije foruma, ne bi imali po kom da pljuju, .Jedino tu mogu proci nekaznjeno. Na zalost, zahvaljujucu nekolicini poput tebe, ovi forumi izgubili su smisao. Kozlicu ne poznajem, video sam klipove, i sudeci po klipovima, to sto radi, radi dobro. Nisam imao kontakte sa njim, imao ih je moj bivsi ucenik iz Mitrovice, pa mu se obrati,on ce ti verovatno ispricati. Jadno je i kukavicki je to sto radite. Blatite vestinu, ako ste ikad uposte i trenirali, mada cisto sumnjam. Sport i vestina kod ljudi razvijaju neke druge osobine, mada sudeci po onome ko vas je ucio. Zao mi je sto kod nekih trenera sem dela vestine, nisam uspeo vise da prenesem. Ali neke stvari nose se iz kuce.

Nisam te nikad video uzivo, cuo i procitao svasta! Ali gledam ove snimke i bas mi je smesno. Stav ti je los,klimav, puno si nagnut napred i lose radis za jednog majstora. To je sad moje misljenje na osnovu stotinak klipova a ti sad me izvredjaj ako ti se ne svidja misljenje.

Back