reina
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Caos, pa jel ti nisi rekao da dolazis u SM da treniras? Otkuda sada BG?Hvala puno!
Inace cuo sam o vasem klubu sve najbolje!
Vidimo se veceras!
Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caos, pa jel ti nisi rekao da dolazis u SM da treniras? Otkuda sada BG?Hvala puno!
Inace cuo sam o vasem klubu sve najbolje!
Vidimo se veceras!
Pozdrav!
Upoznao sam Vucu skoro, i mogu da kazem da je to jedan pristojan mlad covek, koji zasluzuje postovanje , i ko se odluci da krene kod njega da trenira sigurno nece pogresiti. Mogu da se slozim sa izjavom iz predhodnog posta da treba voditi racuna kod koga se trenira i gde se salju deca.
Lazicu,ne seri visePonavljas se i prestani da iznosis lazi i neistine! Pa zar stvarno mislis da neko veruje u tvoje trabunjanje. William Cheung je pismen covek i ne verujem da bi pravio takve pravopisne greske osim toga nebi se dopisivao sa anonimusima. Svasta! Kako si jadan BrusLi.
Ja sam Jovan Vuca imenom i prezimenom, i ne krijem se iza laznih imena,cak sta vise i ne pisem na ovim forumima.Ti si ocajan Brus Li, ti si ustvari Jovan Vuca. Prestani da prozivas Koviljca coveka koji te je svemu naucio i izveo te na put. Sad koristis nickove da ga vredjas. Iz svog ocaja si bedan. Prvo si hteo da posvadjas pa da zavadis pa siris lazi kako su se svi klubovi raspali a sad lazes kako ti je pisao Cheung. A *icka si najobicnija. Okani se postenog coveka.
Ti si ocajan Brus Li, ti si ustvari Jovan Vuca. Prestani da prozivas Koviljca coveka koji te je svemu naucio i izveo te na put. Sad koristis nickove da ga vredjas. Iz svog ocaja si bedan. Prvo si hteo da posvadjas pa da zavadis pa siris lazi kako su se svi klubovi raspali a sad lazes kako ti je pisao Cheung. A *icka si najobicnija. Okani se postenog coveka.

Slazem se, koliko vas ima u Bih? Od kada radite tradicionalni wing chun? Znam da je tu pre bio zastupljen ving tsun ili kako kazu modifikacija. Koji je razlog vaseg prelaska na ovu liniju vestine?Mogu ludjaci da pisu sta hoce ali braca Koviljac su vrhunski majstori wing chuna. 14 februara dolazimo iz BIH i klubova na polaganje i seminar u Sremsku Mitrovicu. To je najbolja linija velikog majstora Cheunga i drago mi je da smo deo nje. Pozdravljam sve treningase i vidimo se uskoro.
Pozdrav, dali imate i mladjih u vasoj skoli ili su sve stariji? Ko je vas trener?Mogu ludjaci da pisu sta hoce ali braca Koviljac su vrhunski majstori wing chuna. 14 februara dolazimo iz BIH i klubova na polaganje i seminar u Sremsku Mitrovicu. To je najbolja linija velikog majstora Cheunga i drago mi je da smo deo nje. Pozdravljam sve treningase i vidimo se uskoro.
Slazem se, koliko vas ima u Bih? Od kada radite tradicionalni wing chun? Znam da je tu pre bio zastupljen ving tsun ili kako kazu modifikacija. Koji je razlog vaseg prelaska na ovu liniju vestine?
M.
Ponavljas se i prestani da iznosis lazi i neistine! Pa zar stvarno mislis da neko veruje u tvoje trabunjanje. William Cheung je pismen covek i ne verujem da bi pravio takve pravopisne greske osim toga nebi se dopisivao sa anonimusima. Svasta! Kako si jadan BrusLi.
Lazicu,ne seri vise
Moja poruka je obrisana ovde, znaci opet pristrasnost. Evo reci cu to na drugi nacin:
Mislim da nisi u Pravu - Radojkovic.D, to-jest da L....s.
A duga recenica je da bilo koji pocetnik jos davne 1995 godine je bio bolji od tebe samo su te svi postovali jer si bio ipak glavni za Srbiju. A sda da ne govorim, sada ima takvih boraca i momaka spremnih
da nisi uopste u kriterijumu.
Lazicu Dejane,i ti i Vucara i ostala *ovna kao ti mogu da me povuku za onu stvar,seljaku jedan Platicevski.....Vucara, ne S*** vise!
Moja poruka je obrisana ovde, znaci opet pristrasnost.