Kung Fu u Beogradu

Zar nisu Jovan Vuca i Gold Ninja ista osoba?????Neko to bese provalio na jednoj temi

A zar nije bese Jovan Vuca zajebao Koviljca glavnog za TWC u Srbiji i davao neke nelegalne diplome i pravio razne zavrzlame????I to je bilo na temi + sto je bilo dokumentovano

LJUDI PAZITE SE KOD KOGA SE UPISUJETE A POGOTOVO SVOJU DECICU

Upoznao sam Vucu skoro, i mogu da kazem da je to jedan pristojan mlad covek, koji zasluzuje postovanje , i ko se odluci da krene kod njega da trenira sigurno nece pogresiti. Mogu da se slozim sa izjavom iz predhodnog posta da treba voditi racuna kod koga se trenira i gde se salju deca.

Upoznao sam Vucu skoro, i mogu da kazem da je to jedan pristojan mlad covek, koji zasluzuje postovanje , i ko se odluci da krene kod njega da trenira sigurno nece pogresiti. Mogu da se slozim sa izjavom iz predhodnog posta da treba voditi racuna kod koga se trenira i gde se salju deca.

Verovatno si u pravu ali se ne slazem sa desavanjem koje se odigralo oko tog decka jer verujem u postovanje i hijerarhiju, na kraju krajeva sve je naucio od sifu Koviljca ali ne bih da se uplicem u detalje jer ih ne znam. Tu je moj sugradjanin Goran ustvari odigrao ulogu jer bez njega se to ne bi desilo. I ja sam dobar sa mojim komsijom, ali moj pas ga ne voli i laje na njega.
Pozdrav od profe.

Dosta vise!
Evo jos jedne tuzne istine za Srpski Wing Chun!
Braca Koviljci su prevaranti kakvih nema!
Falsifikuju diplome GM kao i njegov logo i potpis,a varaju ucenike da su im diplome vazece.
Da bi diplome bile priznate od WWCKFA i Williama Cheunga,svaki njihov ucenik mora da placa clanarinu Cheungu i tako postaje clan asocijacije WWCKFA,a od njih to niko nije.
Cheung se zaprepastio kad sam mu poslao mail i naravno da mi je odgovorio,pa evo da iznesem ovo na videlo!
Moje ime je Dragan i nedavno sam pisao Williamu o situaciji u Srbiji,e sad se vi zapitajte ko je i koliko unistio Wing Chun u Srbiji.......

RE: Dishonest and Betrayal of my Trust
From:
Grandmaster Cheung <grandmastercheung@hotmail.com> [Chat now]
...
View Contact
To: dragan.lica@yahoo.com
Hi Dragan,

I so sorry to hear that Si-Fus Predrag and Nenad Koviljacs betrayed my trust.

1.They should not charge you 900 Euros for grading.

2. Also they should report to the The World Wing Chun Kung Fu Association (WWCKFA) who they have graded and register them with the Association.

3. It is wrong for them duplicate my name and logo in their own certificates which will not be recognized by me and WWCKFA.

I will talk to Predrag and Nenard and discuss all the above points with him.

Best regards,

GM

Date: Wed, 6 Jan 2010 10:11:35 -0800
From: dragan.lica@yahoo.com
To: grandmastercheung@hotmail.com

Ponavljas se i prestani da iznosis lazi i neistine! Pa zar stvarno mislis da neko veruje u tvoje trabunjanje. William Cheung je pismen covek i ne verujem da bi pravio takve pravopisne greske osim toga nebi se dopisivao sa anonimusima. Svasta! Kako si jadan BrusLi.

Ti si ocajan Brus Li, ti si ustvari Jovan Vuca. Prestani da prozivas Koviljca coveka koji te je svemu naucio i izveo te na put. Sad koristis nickove da ga vredjas. Iz svog ocaja si bedan. Prvo si hteo da posvadjas pa da zavadis pa siris lazi kako su se svi klubovi raspali a sad lazes kako ti je pisao Cheung. A *icka si najobicnija. Okani se postenog coveka.

Ti si ocajan Brus Li, ti si ustvari Jovan Vuca. Prestani da prozivas Koviljca coveka koji te je svemu naucio i izveo te na put. Sad koristis nickove da ga vredjas. Iz svog ocaja si bedan. Prvo si hteo da posvadjas pa da zavadis pa siris lazi kako su se svi klubovi raspali a sad lazes kako ti je pisao Cheung. A *icka si najobicnija. Okani se postenog coveka.
Ja sam Jovan Vuca imenom i prezimenom, i ne krijem se iza laznih imena,cak sta vise i ne pisem na ovim forumima.
Kao drugo,nikada ne bih spao toliko nisko da koristim forume u tu svrhu koju ti mislis,jer to nije moj nivo.
A ti ako imas nesto protiv mene,kad me vec uzimas usta,predstavi se,reci ko si,nemoj da se krijes iza svog nicka,ali ti to nikada ne bi smeo da uradis,jer sam znas da si najveca kukavica i da nemas pojma o zivotu....

Mogu ludjaci da pisu sta hoce ali braca Koviljac su vrhunski majstori wing chuna. 14 februara dolazimo iz BIH i klubova na polaganje i seminar u Sremsku Mitrovicu. To je najbolja linija velikog majstora Cheunga i drago mi je da smo deo nje. Pozdravljam sve treningase i vidimo se uskoro.

Ahahahahaha....Bravo,bravo,evo zakljucka.
Ko god da napise nesto protiv kopiljaca je ustvari jovan vuca,a druga strana je koviljac,sto bi znacilo da na ovom forumu ima samo dva lika vuca i koviljac.
Nego nema nesto Golda i Syrex-a,.... da se ukljuce i oni su vuca.
Decko ne znam ko si ali to da si *lupav do bola,jesi....
:zskace::zskace::zskace:

Mogu ludjaci da pisu sta hoce ali braca Koviljac su vrhunski majstori wing chuna. 14 februara dolazimo iz BIH i klubova na polaganje i seminar u Sremsku Mitrovicu. To je najbolja linija velikog majstora Cheunga i drago mi je da smo deo nje. Pozdravljam sve treningase i vidimo se uskoro.
Slazem se, koliko vas ima u Bih? Od kada radite tradicionalni wing chun? Znam da je tu pre bio zastupljen ving tsun ili kako kazu modifikacija. Koji je razlog vaseg prelaska na ovu liniju vestine?

M.

Pozdrav, dali imate i mladjih u vasoj skoli ili su sve stariji? Ko je vas trener?

Samo sam cekao da se jave drveni advokati, ne radi se o tome ko je sudio,vec na sta lici ovo, kao dve babe na pijaci, nisam uspeo da vidim ni jedan cist udarac mada je ovaj vislji bio bolji. A gde si ti bio i ucestvovao, mozda u Vrscu kad ste popili 3 nokauta u 3 prva kontakta ili u Mitrovici kad su vas iscepali Vrscani?

Slazem se, koliko vas ima u Bih? Od kada radite tradicionalni wing chun? Znam da je tu pre bio zastupljen ving tsun ili kako kazu modifikacija. Koji je razlog vaseg prelaska na ovu liniju vestine?

M.

U Republici Srpskoj postojala su tri kluba, vodio ih je majstor Jovan Manojlovic iz prve generacije studenata, do preseljenja u Srbiju. Odrzano je i takmicenje koje je otvorio ambasador NR Kine u BiH. Mislim da i Ving Tsun ima u Bosni dugu tradiciju. Glupo je Ving Tsun nazivati modifikacijom, on najvise lici na ono sto je Yip Man radio.

Ponavljas se i prestani da iznosis lazi i neistine! Pa zar stvarno mislis da neko veruje u tvoje trabunjanje. William Cheung je pismen covek i ne verujem da bi pravio takve pravopisne greske osim toga nebi se dopisivao sa anonimusima. Svasta! Kako si jadan BrusLi.

To je stara tema... Predrag Koviljac jeste predstavnik za Srbiju, jos od kako smo mi raskinuli saradnju sa W. Cheungom iz svima poznatih razloga, i to mozete videti na Ceungovom sajtu, i bice dok placa i pravi seminare, sto je na neki nacin i razumljivo. Isto tako na samom sajtu mozete videti da ste clan ako placate godisnje clanarinu, ili direktni ucenik ako placate godisnje Ceungovoj asocijaciji. Ukoliko imate placenu clanarinu, Ceungov pasos, i platili ste deo od polaganja onda je sve priznato i validno. Svako moze da posalje mail Ceungu i proveri svoj status, a ja vam garantujem da od vas, to niko nema. Pa zivimo u vreme modernih tehnologija i interneta, proverite sami. To je bio razlog raskida sa Ceungovom asocijacijom, i to vam mogu i Pedja i Goran potvrditi, oni su bili na sastanku. Nesa je tada jos bio pocetnik, i nije bio prisutan. Svi treneri koji su u to vreme platili 40 DEM, dobili su pasose za tu godinu. Cak je Pedja prvi insistirao na tome da prekinemo saradnju sa Ceungom, bilo je ratno vreme i besparica, a Ceunga je zanimao samo novac, na zalost.

Moja poruka je obrisana ovde, znaci opet pristrasnost. Evo reci cu to na drugi nacin:
Mislim da nisi u Pravu - Radojkovic.D, to-jest da L....s.
A duga recenica je da bilo koji pocetnik jos davne 1995 godine je bio bolji od tebe samo su te svi postovali jer si bio ipak glavni za Srbiju. A sda da ne govorim, sada ima takvih boraca i momaka spremnih
da nisi uopste u kriterijumu.

Moja poruka je obrisana ovde, znaci opet pristrasnost. Evo reci cu to na drugi nacin:
Mislim da nisi u Pravu - Radojkovic.D, to-jest da L....s.
A duga recenica je da bilo koji pocetnik jos davne 1995 godine je bio bolji od tebe samo su te svi postovali jer si bio ipak glavni za Srbiju. A sda da ne govorim, sada ima takvih boraca i momaka spremnih
da nisi uopste u kriterijumu.

Jadno....sta reci, bolest, zavist, strah.... Suvisno je odgovarati anonimusima, strasan si za racunarom. Ove postove kao da pise jedna jadna osoba, nemoguce je da su svi u Mitrovici nepismeni. A o spremnosti je smesno da pricas. Ni 90 -ih, Mitrovica nije imala nikakve rezultate, a nema ih ni sada. Koliko sam upoznat u onih nekoliko borbi u Vrscu svi su popili nokaute. O kojim prvenstvima pricamo, da li je moguce da za njih znaju samo u seoskim naseljima? Jasno sam napisao, i pozivam sve da dmantuju, ili demantuj bilo sta sto sam napisao, nije napad uvek najbolja odbrana, svaka laz je za vreme.A kad budes sakupio hrabrosti predstavi se. Tvoje budalastine, i od anonimusa kao ti , i slicni, samo mogu da mi budu kompliment. Uvek moralno mali i iskompleksirani pljuju po drugima u nadi da ce biti veci. Sto je veci onaj po kome pljuju, osecaju se vaznijima. Zar vas vestina nista nije naucila. Zamisli se da li si ikad u zivotu napisao, ili radio nesto pametno i ako nisi... zasto nisi?

RadojkovicD. ja nigde ne spominjem Mitrovicu,jel ti znas da citas? Ne/pismeni covece i zasto cim neko nesto kaze sto je protivno tvojoj pamecu se vezujes za Mitrovicu. Pa ucenici svih gradova su bolji od tebe a ne samo jednog. I opet taj Vrbas, ne znam o cemu pricas niti me zanima kazem da si ti laik za win cun i da si los. To je moje misljenje o tebi. Ja ne treniram odavno i imam stomacic ali bi te oduvao, INNER POWER,OUT STRENGHT!

Back