Kulturološki bliži Srbima: Hrvati ili Bugari?

Srbi su sličniji?

• Ukupno glasova
    6
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti kad popizdis na nekog pa galamis.

:D

Jer zaslužuju ... debilani ... tri strane teme , a da niko ne kaže - alo debilu šta pišeš

Posle im krvi svi na vlasti do cara Dušana ... ma jeste .. ovde dozvoljava i diskutuje na ovakvu postavku ,a ode pa pljuje kralja Aleksandra , AV, Đinđića i slične

Da su takvi na vlasti , kao ovi ovde, ne bi postojala ova država ni u sećanju, a kamo li na mapi ... svaki debil ih prevsela na "hajde samo da diskutujemo" pa im zavuče.

Jer zaslužuju ... debilani ... tri strane teme , a da niko ne kaže - alo debilu šta pišeš

Posle im krvi svi na vlasti do cara Dušana ... ma jeste .. ovde dozvoljava i diskutuje na ovakvu postavku ,a ode pa pljuje kralja Aleksandra , AV, Đinđića i slične

Da su takvi na vlasti , kao ovi ovde, ne bi postojala ova država ni u sećanju, a kamo li na mapi ... svaki debil ih prevsela na "hajde samo da diskutujemo" pa im zavuče.
Inace Natasa, ja mislim da smo mi Hrvati i Srbi jedni drugima blizi od najrodjenije brace.
Padni mi na grudi sestro moja slatka, voljena.

Niko normalan ovu temu ne može shvatiti ozbiljno, de su mladi tu je i šala mehehe

Al što kaže Rayela, narod je na istoku najebavao od Bugara sto puta gore nego od nemaca, kao što se u mom kraju najebavalo od Hrvata sto puta gore nego od nemaca isto
Zapravo jeste uvredljiva tema a ja se sprdam sve vreme

Svi mi imamo neke pretke koji su "ucestvovali" u oba "balkanska rata" i to se ne zaboravlja.
A WWII bila je soft varijanta za taj tamo narod, ali su opet Bugari vodili glavnu rec.
I sad ja recimo imam neke slicnosti s njima. Pa vise imam sa Rumunima iako su nam jezici
totalno razliciti.

Pa tebi su OK, ne poznajes ih.
Ne poznajem a bilo ih je 8 u istom razredu u osnovnoj školi,sa mnom? Jako su nam slični a Hrvati su mahom neobrazovani, ne znaju svoju istoriju, ne razlikuju č,ć,dž,š,dž a uče u školi, ne znaju latinski a ukrali su spomenike sa latinskim natpisima od Italijana, licemerni su, mešaju inteligenciju i licemerje, stalno lažu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back