Hvala na komplimentu drage moje. Znači: medenjaci i doboška jednako je Nataša.
Svaka imamo nešto karakteristično, po čemu smo prepoznatljive.
Svaka imamo nešto karakteristično, po čemu smo prepoznatljive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je frizider svaki vikend, a Boga mi i radnim danima pretrpan tortama, masala!!! Koji si uzela, nov ili polovan?Mislim, mislim... i na ostale forumašice... tako kad spomenu Sombor - setim se Kate
kad spomenu Zrenjanin - to su Jaca023 i Smeh, kad spominju medenjake setim se Nataše itd....
Samo nikako da Vas upoznam i uživo... nikad mi se ne uklope kockice!!!!
Sad sam potrošila novce, ali imam frižider.... za mene veeeeliki....285 litara![]()
Uzela sam nov. Od proletos se nešto premišljam, preračunavam pa sam se ipak odlučila za nov. Uzela Gorenje R6295W - 27.000din. Sad sam mirna s te strane, još samo da bude posla toliko da ga napunim bar svaki drugi vikend.... Moram tražiti recept od ZD za njenu magičnu cifru 30 mesečno- samo meni pola od toga. Bilo bi mi dovoljno pored redovnog posla![]()
Uzela sam nov. Od proletos se nešto premišljam, preračunavam pa sam se ipak odlučila za nov. Uzela Gorenje R6295W - 27.000din. Sad sam mirna s te strane, još samo da bude posla toliko da ga napunim bar svaki drugi vikend.... Moram tražiti recept od ZD za njenu magičnu cifru 30 mesečno- samo meni pola od toga. Bilo bi mi dovoljno pored redovnog posla![]()
Super za frizider, ali mogla si da uzmes vitrinu od 500L za manje para.
Meni je skoro nudio covek vitrine od jelen piva, 200e po komadu i imao je dve za prodaju.
Rade jesu li to nove vitrine po toj ceni
ja sam vec ustekala za planirani Rimini neki euro, nemoj da me bacas u dilemu , mada imam gde da ga drzim i lokal planiram da jednog dana preuredim u radionicu i mora od necega da se pocnepa cu da razmislim a i Kata se mozda predomisli pa mogu sebe da castim , naravski nemam ni ja toliko posla da mi treba tolika vitrina ali ako ne grese neki oko mene imam potencijal pa se nikad nezna kad cu da ga iskoristim i neka vitrine za svaki slucaj
Kato samo se ti luftiraj umesto da radis punom parom za nase planove i sprecis me da kupim vitrinu![]()