KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim, mislim:per:... i na ostale forumašice... tako kad spomenu Sombor - setim se Kate
kad spomenu Zrenjanin - to su Jaca023 i Smeh, kad spominju medenjake setim se Nataše itd....
Samo nikako da Vas upoznam i uživo... nikad mi se ne uklope kockice!!!!:evil:
Sad sam potrošila novce, ali imam frižider.... za mene veeeeliki....285 litara:D:srecan:
Da je frizider svaki vikend, a Boga mi i radnim danima pretrpan tortama, masala!!! Koji si uzela, nov ili polovan?

Uzela sam nov. Od proletos se nešto premišljam, preračunavam pa sam se ipak odlučila za nov. Uzela Gorenje R6295W - 27.000din. Sad sam mirna s te strane, još samo da bude posla toliko da ga napunim bar svaki drugi vikend.... Moram tražiti recept od ZD za njenu magičnu cifru 30 mesečno- samo meni pola od toga. Bilo bi mi dovoljno pored redovnog posla:rumenko:

b elly nek sa srecom sluzi i da je pretrpan tortama...:) a daj boze zdravlja bice i posla....ja am uvek optimista.....
ja eto prosli vikend ne znam ni broja vise 15-16 komada i jos tri dekoracije.... a ovaj vikend tri i bas prija odmor....prosto ne verujem da sam dokona :zcepanje:

Lady, stvarno, svaka ti cast!
Ja mislim da bih se raspala da imam toliko u 3 dana, posto ja u vikend ubrajam i one od petka :)

Zahvaljujuci ZD porucih upravo neke osnovne stvari za ukrasavanje slagom, hvala jos jednom na savetima :heart:

Uzela sam nov. Od proletos se nešto premišljam, preračunavam pa sam se ipak odlučila za nov. Uzela Gorenje R6295W - 27.000din. Sad sam mirna s te strane, još samo da bude posla toliko da ga napunim bar svaki drugi vikend.... Moram tražiti recept od ZD za njenu magičnu cifru 30 mesečno- samo meni pola od toga. Bilo bi mi dovoljno pored redovnog posla:rumenko:

Nema recepta, ni sama ne znam kako se to desilo. Mada, to je tek jedan mesec, sada čeznem za kontinuitetom. Ali ne bih ovih Sanjinih 15 za vikend. Za takva dela nisam sposobna. Ne, ne...nisam ja tako vredna...

Tebe da služi taj frižider, da bude stalno pun. Ja se kanila da ga kupim, ali nikako pare da skupim. Uvek odu na neku drugu stranu. :( Pa još uvek nosim torte u komšiluk.

Super za frizider, ali mogla si da uzmes vitrinu od 500L za manje para.
Meni je skoro nudio covek vitrine od jelen piva, 200e po komadu i imao je dve za prodaju.

Super za frizider, ali mogla si da uzmes vitrinu od 500L za manje para.
Meni je skoro nudio covek vitrine od jelen piva, 200e po komadu i imao je dve za prodaju.

Gledala sam ja te rashladne vitrine ali sam odustala iz više razloga:
1. meni ovo nije, da kažem "primarna delatnost" - radim pored mog redovnog posla (9h dnevno sam van kuće)
2. nemam radionicu, a kuhinja mi je relativno mala i narušilo bi mi koncept "doma"
3. nemam ja još obim posla ni za ovaj a ne za frižider od 500L (možda mi se 4 puta desilo da imam za vikend 5-6 torti)

Ako budem mislila t.j. odlučila ozbiljnije da se bavim ovim poslom, verovatno ću aktivirati radionicu koju imam, samo treba malo da je renoviram i naravno opremim. E tu bi ta rashladna vitrina našla svoje mesto, ali o tom po tom, što bi rekli... Zasad mi ovo malo pokrpi moj minimalac i to je to:whistling:

Rade jesu li to nove vitrine po toj ceni :lol:

ja sam vec ustekala za planirani Rimini neki euro, nemoj da me bacas u dilemu , mada imam gde da ga drzim i lokal planiram da jednog dana preuredim u radionicu i mora od necega da se pocne :lol::lol::lol: pa cu da razmislim a i Kata se mozda predomisli pa mogu sebe da castim , naravski nemam ni ja toliko posla da mi treba tolika vitrina ali ako ne grese neki oko mene imam potencijal pa se nikad nezna kad cu da ga iskoristim i neka vitrine za svaki slucaj :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Kato samo se ti luftiraj umesto da radis punom parom za nase planove i sprecis me da kupim vitrinu :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

E sad jesu rashladne dobre za fondan ili nisu? Nedavno je bila polemika i zakljucak da fondan vlazi u njima, Daca su je imala rashladnu i prodala, jos neki su se zalili da ne stavljaju torte u njih.....Rade jel radis neki remon na njima ili ne?

He,he,he,he...Evo Cileta,koja bar jednom u 6 meseci baci u stres gomilu zenica koje lupaju glavu izmedju frizidera i vitrine.I taman se neke odluce za frizider(jer ovde se masovno tvrdi da smetaju fondanu),neke prodaju vitrine,neke i dalje kose cupaju sta da rade,ona lagano ispise teoriju,u koju zbog njene reputacije ne bi trebalo da sumnjamo.i ideeeemooooooo,novi krug pitanja nedoumica i razmisljanja...:dash::think:Cisto malko da razmrda cose,da nam ne bude dosadno:D:whistling:

Rade jesu li to nove vitrine po toj ceni :lol:

ja sam vec ustekala za planirani Rimini neki euro, nemoj da me bacas u dilemu , mada imam gde da ga drzim i lokal planiram da jednog dana preuredim u radionicu i mora od necega da se pocne :lol::lol::lol: pa cu da razmislim a i Kata se mozda predomisli pa mogu sebe da castim , naravski nemam ni ja toliko posla da mi treba tolika vitrina ali ako ne grese neki oko mene imam potencijal pa se nikad nezna kad cu da ga iskoristim i neka vitrine za svaki slucaj :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Kato samo se ti luftiraj umesto da radis punom parom za nase planove i sprecis me da kupim vitrinu :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

slušaj ovako , ukoliko za Božić padne mom mužu nov mobilni , ja sam slobodna za odlazak . mi to sve u kući rešavamo trgovački . E sad jedan vikend mogu malo da se švrćam , ali bogami na dalje bi trebalo zasukati rukave . Nadam se da hoću ...

Jeste vala Nato bas tako, Cile nas posmatra iz prikrajka i kada neko spomene vitrine eto ti nje da nas malo trzne, ma dobro je to, i treba da bude ponosna na svoje vitrine koje tako dobro maze i paze njene torte.
Rade je meni jos tada kada sam prodala svoju vitrinu rekao da i oni imaju neke u koje stavljaju torte da se brze ohlade kada su nafilovane, a druge su im za fondan, valjda sam ja to dobro razgranicila. Cile je za razliku od mene imala bas bas srece sa njima. A te od Jelen pive su mozda bas te koje nama trebaju, zna to Rade iz iskustva, samo sto onda ne prijavi ranije tu ponudu :dash:

Хахаха Нато свака ти је на месту...:zcepanje: е вала бас си у праву, Циле увек тако око витрина....баци буву и побегне :zcepanje: не би било лосе да нам Раде и Циле казу које су нјихове витрине да знамо које валјају.....
јаоооо и ако неко зна како се исклјуцују ова цирилицна слова, Јована ми лупала по тастатури и уклјуцила и сад немам појма да вратим....:dash:

evo nasla....:zcepanje:

Devojke jeste vredne...nigde nikoga danas......ja obavila sve za sada....raspremila haos, deca spavaju, obrisala podove i pijuckam kaficu.....a veceras jos jedno dekorisanje pa odoh sutra sa muzicem na najlon u NS (nisam jos nikada bila :) ) i malo da svrckamo po ns.....:) sami nas dvoje bez dece (ovo ce nam biti prvi put bez njih) a njih ce da cuva baka....:) vadimo se na rano ustajanje :zcepanje:

Back