iva memento
Primećen član
- Poruka
- 736
Zainteresovana, to mi baš treba. Aj stavi sličice ili napiši gde je radnjica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/url][/IMG]![]()
ovo crveno sam ja kupila i kosta 750din , isto ima i svetlo plavo (izmerene dimenzije unutrasnje 20cm a sa ovom bordurom25.5cm ) a tih manjih ima crveno sa belim tufnama, belo sa nekim roze sarama. belo spolja a tacna lila i isto belo a tacna svetlo plava pa nesto tu pise i ona su 650din
radnja se nalazi preko puta doma zdravlja u goce delceva .... ne znam bas tacnu adresu da napisem![]()
Hahaha... Dobro pitanje!ja sad pre pola sata gledala to kod mene u gradu u onoj radnji 69,79,89 ... 650,00 Jel moguce da je u Somboru nesto jeftinije![]()
Pozdrav devojke. Pomozite jednoj novopecenoj babi. Nemam vremena da pratrazujem albume. Da li je neka radila tortu sa motivima iz filma Grozan ja? Treba za sutra da je ukrasim. ILija mi je uradio figuricu ali nemam ideju za pozadini a i frilm nisam gledala pa neznam sta da uradim. Hvala unapred
Pozdrav devojke. Pomozite jednoj novopecenoj babi. Nemam vremena da pratrazujem albume. Da li je neka radila tortu sa motivima iz filma Grozan ja? Treba za sutra da je ukrasim. ILija mi je uradio figuricu ali nemam ideju za pozadini a i frilm nisam gledala pa neznam sta da uradim. Hvala unapred
Eto kako ona misli na mene, a ja to isto sad napisala samo na drugoj temiČitam ja vaskad radim..
, a nisam radila od četvrtka
Samo da javim onima (prvenstveno DaciSU) koji su koristili Margavita margarin, da sam ga juče našla u Maxiju za 59 dinara... nije ga bilo od 01.maja i meni je baš nedostajao, jer mi da poseban šmek filu...
Eto kako ona misli na mene, a ja to isto sad napisala samo na drugoj temi
Mislim, mislim... i na ostale forumašice... tako kad spomenu Sombor - setim se Kate
kad spomenu Zrenjanin - to su Jaca023 i Smeh, kad spominju medenjake setim se Nataše itd....
Samo nikako da Vas upoznam i uživo... nikad mi se ne uklope kockice!!!!
Sad sam potrošila novce, ali imam frižider.... za mene veeeeliki....285 litara![]()