KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P9120208.jpg
[/url][/IMG]
ovo crveno sam ja kupila i kosta 750din , isto ima i svetlo plavo (izmerene dimenzije unutrasnje 20cm a sa ovom bordurom25.5cm ) a tih manjih ima crveno sa belim tufnama, belo sa nekim roze sarama. belo spolja a tacna lila i isto belo a tacna svetlo plava pa nesto tu pise i ona su 650din
radnja se nalazi preko puta doma zdravlja u goce delceva .... ne znam bas tacnu adresu da napisem :rumenko:

Poslednja izmena:
P9120208.jpg
[/url][/IMG]
ovo crveno sam ja kupila i kosta 750din , isto ima i svetlo plavo (izmerene dimenzije unutrasnje 20cm a sa ovom bordurom25.5cm ) a tih manjih ima crveno sa belim tufnama, belo sa nekim roze sarama. belo spolja a tacna lila i isto belo a tacna svetlo plava pa nesto tu pise i ona su 650din
radnja se nalazi preko puta doma zdravlja u goce delceva .... ne znam bas tacnu adresu da napisem :rumenko:

ja sad pre pola sata gledala to kod mene u gradu u onoj radnji 69,79,89 ... 650,00 Jel moguce da je u Somboru nesto jeftinije :eek:

auuuu Kato jel moguce da ima i jeftinije :D .... da li ima belo kod tebe, meni treba cisto belo keramicko ili eventualno bebi roze ,ali kod mene nema pa da mi kupis Somborsko ako ima :lol:

iva , ako znas gde je PLANETA sa sportskom opremom ili pored ima DM ,u velikoj zgradi preko puta DZ., onda vrata do je ovaj lokal ....

smeh , crveno sa belim tufnama izgleda ovako :) manje je, , nema ovu borduru okolo, nego su ravne ivice , mozda je f 18 (odokativna metoda) ima stopicu i ako ti odgovara javi ja mogu da pazarim i donesem na sajam , bez brige :D a mozda se i Kata javi sa nekom dobrom Somborskom cenom u medjuvremenu :zper:

Pozdrav devojke. Pomozite jednoj novopecenoj babi. Nemam vremena da pratrazujem albume. Da li je neka radila tortu sa motivima iz filma Grozan ja? Treba za sutra da je ukrasim. ILija mi je uradio figuricu ali nemam ideju za pozadini a i frilm nisam gledala pa neznam sta da uradim. Hvala unapred

Pozdrav devojke. Pomozite jednoj novopecenoj babi. Nemam vremena da pratrazujem albume. Da li je neka radila tortu sa motivima iz filma Grozan ja? Treba za sutra da je ukrasim. ILija mi je uradio figuricu ali nemam ideju za pozadini a i frilm nisam gledala pa neznam sta da uradim. Hvala unapred

dobro jutro zenske :D
teta Iro ako nije kasno evo linka sa tortama na trazenu temu :D
http://images.search.yahoo.com/yhs/search?_adv_prop=image&fr=yhs-per-per_001&va=despicable+me+cakes&hspart=per&hsimp=yhs-per_001

i kod mene prodato , a bili su 699,00 ona koza je juče pričala telefonom kad sam pitala , pa me nije razumela dobro :roll: Ima samo neki svetlo kivi boje , pa ako neko hoće , otrčaću u ponedeljak . A u drugoj radnji su imali po 629,00 . Ne mogu da verujem da smo jeftiniji od Bg ;)

Ja sam malopre konacno zavrsila....nafilovala jos jednu sto treba da dekorisem u jutro i sve pospremila....imala sam veoma naporan vikend i svega mi je preko glave.....imala sam jedne jako dobre musterije koji su narucili tri torte...ukupno 16 kg je bilo.....imala sam tremu citav dan dok nisu dosli po torte....ove dve ok, ali treca je imala 8 kg i kajak od 50 cm dijagonalno postavljen, kopija kajaka slavljenice i ona u njemu....na kraju su toliko bili odusevljeni i ostavili su mi baksis 1200 dinara....:eek: to mi se jos nije desilo....ja krenula po kusur a oni ni da cuju....a sto je najgore kad su otisli ja onako sva bitna kazem cerki, jaooo Mima dobili smo 200 dindzi baksisa....a tek ce moja svekrva ma kakvi 200, 1200....ja tek onda ukapirala....cisto me bilo sramota...kad vrate stakleno postolje ponudicu da im vratim 1000.....jbg puno je.....

Čitam ja vas;) kad radim..:per:, a nisam radila od četvrtka:whistling:

Samo da javim onima (prvenstveno DaciSU) koji su koristili Margavita margarin, da sam ga juče našla u Maxiju za 59 dinara... nije ga bilo od 01.maja i meni je baš nedostajao, jer mi da poseban šmek filu...

Dobro jutro vrednice. I ja sam nešto smanjila pisanje, ali nekako ne stižem. Malo tortice, mlako posao, a o poslu po i oko kuće ni ne pišem. Odvikla ženska za dvadeset godina, kako je to biti u kući. Sasvim drugo, nego kad odem na selo u našu kuću, to je odmor, tamo se ne živi stalno. Odo da pospremam još malko i da ukrašavam medenjake.

Eto kako ona misli na mene, a ja to isto sad napisala samo na drugoj temi

Mislim, mislim:per:... i na ostale forumašice... tako kad spomenu Sombor - setim se Kate
kad spomenu Zrenjanin - to su Jaca023 i Smeh, kad spominju medenjake setim se Nataše itd....
Samo nikako da Vas upoznam i uživo... nikad mi se ne uklope kockice!!!!:evil:
Sad sam potrošila novce, ali imam frižider.... za mene veeeeliki....285 litara:D:srecan:

zdravo zenske, sta ima ?
ja da nafilujem jednu za sutra i sutra da ispecem za prekosutra pa dan pauze sa omiljenom mi drugaricom :D, a onda za vikend da smisljam i organizujem rodjus i za veliko dete i tortu i figure mama da pripremi, sve je vec uveliko naruceno ;)

Mislim, mislim:per:... i na ostale forumašice... tako kad spomenu Sombor - setim se Kate
kad spomenu Zrenjanin - to su Jaca023 i Smeh, kad spominju medenjake setim se Nataše itd....
Samo nikako da Vas upoznam i uživo... nikad mi se ne uklope kockice!!!!:evil:
Sad sam potrošila novce, ali imam frižider.... za mene veeeeliki....285 litara:D:srecan:

Jao , sva sam se raznježila :ortakinje: a za friz , sve čestitke , nek Te služi duuuugo !

Back