s.and.i
Primećen član
- Poruka
- 614
Ja virnem svaki dan ali sto kaze Domacica kad niko ne pise onda ne pisem ni ja, podelim bonicu ako neko ostavi neku sliku i to ti je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
draga Nato da su one htele da cuju moje i Sonatino misljenje one ne bi obrisale post a isto tako da su htele da kao clanovi grupe budete upucene sta se tu noc pisalo takodje ne bi brisale post ..... one su htele da se popisaju na ono sto ja radim , ne smeta mi ali ono sto je mene pogodilo sto su moj rad pljuvale one sa kojima nisam prijatelj i ciji ja rad niti znam niti pratim (Medenjacic, Milanka,Jelena Zivanovic Damnjanovic ... sto znaci da one mene prate a ja ne znam ni kosu ni kako one rade jer me to ne interesuje aa nisam znala da ja njih bilo cime ugrozavam... cak ni Maju jer ja ne prodajem figure ili pljuvale su i one koje kupuju figure od Maje a kupiti figuru je za mene pola posla za dobru tortu ali meni to ne smeta nego njima smeta sto moje figure lice na Majine e pa devojke hvala sto pratite moj rad i sto sm Vam bitna a ono sto mi imponuje blokirala me je Maja D. , ipak je ona zavrsila likovnu akademiju i kad me je blokirala nesvesno me je ucinila jos bitnijom.... pa tek sad shvatam gde sam i sta radim i ko sve prati moj rad do detalja sto bi" Sanvila rekla u pertlu":.... ja sam mislila da samo PRAVIM TORTE PO PORUDZBINI i da je vazno da moja musterija bude zadovoljna izgledom torte , figurom i ukusom i da sam ispunila njihova ocekivanja .... nisam ni sanjala da od mojih torti i kolege imaju neka ocekivanja ....Kaća, pa šta se to tamo desilo? Ni ja nemam pojma o čemu je reč. a da te blokiram? Taman posla.
Ivanice, medenjaci vole vlagu, kad je malko povuku, odmah omekšaju. Nije problem ako su tvrdi kad ih ispečeš, omekšaće oni za par dana. Pogledaj na temi medenjaka sam ja davala uputstva i par recepata.
- - - - - - - - - -
Kaća, pa šta se to tamo desilo? Ni ja nemam pojma o čemu je reč. a da te blokiram? Taman posla.
Ivanice, medenjaci vole vlagu, kad je malko povuku, odmah omekšaju. Nije problem ako su tvrdi kad ih ispečeš, omekšaće oni za par dana. Pogledaj na temi medenjaka sam ja davala uputstva i par recepata.
Vidite, kako je odmah živnulo ovde, kad svaka napiše da uvek samo zirne ovamo. Treba napisati: Ja ovde a gde ste ostale? I odmah se pojavi puno postova.
i sad kako Vas zadrzati tu, nadam se da necu opet morati da pravim neko sranje
![]()