KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo tu sam i ja , pisiteeee samo, a ja cu vezbati da budem ili malo gluplja da neke stvari ne primetim ili malo pametnija da ih ubuduce ne komentarisem jer koliko god da sam spremna da delim ono sto znam sa onima kojima se to svidja NEVALJA :lol:..... obrisana sam iz grupe TVOJ TRUD TVOJ USPEH i blokirana od vise ljudi iz te grupe ....
ju naopako jos cu pomisliti vredim toliko da kao neko ko samo PRAVI TORTE PO PORUDZBINI ugrozavam i smetam tamo nekim tako velikim umetnicima :lol:

Nisi draga, ja te nisam blokirala, a još uvek sam u grupi. I nemam pojma šta se dešavalo pošto vidim da je to što je prethodilo izbacivanju obrisano. Ja sam, što se kod nas kaže, zakasala sa medenjacima prošle nedelje. Malo je falilo da zovem i vas da pomažete. :D Imala sam naručeno 600 medenjaka za neku svadbu, umesim, ispečem,a oni tvrdi kao kamen. Mama mi je kupila drugo brašno, ne ono koje inače koristim, a i med je bio domaći, blago se ušećerio ali sam ga i ranije koristila, mislim možda zbog toga, kupim drug brašno, med, druga tura jš gora od prve. Kao da ih u životu nisam napravila. Opet sve ispočetka, treća tura katastrofa. Da sam nekoga gadjala onim, nanela bih mu teške telesne povrede. Još kod te treće ture medenjaci prelepi kad ih izvadi iz rerne i nda se samo izduvaju kao baloni, a unutra su lepo pečeni i baš, baš tvrdi. Tek četvrta tura je bila dobra, a meni je došlo da plačem od muke. Kad sam treću turu izvadila iz rerne i videla šta se dešava, samo sam spustila tepsiju, sela na pod u kuhinji i uhvatila se za glavu. Mama se iskidala od smeha kad me videla. Završimo mi sve nekako, odvezem medenjake, ljudi prezadovoljni, ja posle odem kod momka, bila tamo ceo vikend i sinoć dodjem kući, a mama iznosi medenjake na sto i služi me. Svi su se omekšali, ma fantazija (osim treće ture koja izgleda ružn ali je najukusnija). Tako da izvolite kod mene, imam medenjake za izvoz. I ako neko ima ideju zašto im je trebalo pet dana da se omekšaju neka me uputi jer ja pojma nemam.

Kaća, pa šta se to tamo desilo? Ni ja nemam pojma o čemu je reč. a da te blokiram? Taman posla.

Ivanice, medenjaci vole vlagu, kad je malko povuku, odmah omekšaju. Nije problem ako su tvrdi kad ih ispečeš, omekšaće oni za par dana. Pogledaj na temi medenjaka sam ja davala uputstva i par recepata.

- - - - - - - - - -

Kaća, pa šta se to tamo desilo? Ni ja nemam pojma o čemu je reč. a da te blokiram? Taman posla.

Ivanice, medenjaci vole vlagu, kad je malko povuku, odmah omekšaju. Nije problem ako su tvrdi kad ih ispečeš, omekšaće oni za par dana. Pogledaj na temi medenjaka sam ja davala uputstva i par recepata.

Vidite, kako je odmah živnulo ovde, kad svaka napiše da uvek samo zirne ovamo. Treba napisati: Ja ovde a gde ste ostale? I odmah se pojavi puno postova.

- - - - - - - - - -

Vidite, kako je odmah živnulo ovde, kad svaka napiše da uvek samo zirne ovamo. Treba napisati: Ja ovde a gde ste ostale? I odmah se pojavi puno postova.
draga Nato da su one htele da cuju moje i Sonatino misljenje one ne bi obrisale post a isto tako da su htele da kao clanovi grupe budete upucene sta se tu noc pisalo takodje ne bi brisale post ..... one su htele da se popisaju na ono sto ja radim , ne smeta mi ali ono sto je mene pogodilo sto su moj rad pljuvale one sa kojima nisam prijatelj i ciji ja rad niti znam niti pratim (Medenjacic, Milanka,Jelena Zivanovic Damnjanovic ... sto znaci da one mene prate a ja ne znam ni kosu ni kako one rade jer me to ne interesuje aa nisam znala da ja njih bilo cime ugrozavam... cak ni Maju jer ja ne prodajem figure ili pljuvale su i one koje kupuju figure od Maje a kupiti figuru je za mene pola posla za dobru tortu ali meni to ne smeta nego njima smeta sto moje figure lice na Majine e pa devojke hvala sto pratite moj rad i sto sm Vam bitna a ono sto mi imponuje blokirala me je Maja D. , ipak je ona zavrsila likovnu akademiju i kad me je blokirala nesvesno me je ucinila jos bitnijom.... pa tek sad shvatam gde sam i sta radim i ko sve prati moj rad do detalja sto bi" Sanvila rekla u pertlu":.... ja sam mislila da samo PRAVIM TORTE PO PORUDZBINI i da je vazno da moja musterija bude zadovoljna izgledom torte , figurom i ukusom i da sam ispunila njihova ocekivanja .... nisam ni sanjala da od mojih torti i kolege imaju neka ocekivanja ....

Devojke, hvala na odgovorima. Do sad sam napravila tonu medenjaka i dešavalo se budu tvrdji i da se omekšaju posle nekog vremena ali su ovi izgledali tako da nema nade za njih. Toliko su bili tvrdi. Mada me više zbunjuju oni što su izgledali kao izduvani baloni. I što je najčudnije, ne svi. Ista tepsija, ista masa, deo ostanu nrmalni, a deo se izduva.

pozdrav drage moje ... Kajo moja , ja uključi jutros fb i vidim objavu da su Te obrisali , posle na poslu ( nekad mogu da zvirnem malo ) vidim da nema ni tog posta ... uglavnom osim nekih petrli , ništa mi nije jasno ... sve u svemu , gde ima toliko žena , mora da bude i čarki . Jedino mi nije jasno čemu brisanje i blokiranje . I ovde su se žene čačkale , pa niko nije ništa brisao , nego iščitaš sve koga interesuje pa se eventualno " opredeliš " za neku stranu ili iskuliraš sve i teraš dalje . A to što Te blokirala Maja Dinić , nek ti je na čast , znači da radiš mnogo dobre figurice :-) Što rekla naša Daca , pomnoži sa nulom i teraj dalje ....

E da ne bude da se sam žalimo, ja ću malo da se hvalim. Preuzela sam dve grupe folkora, vodiću im probe. Prva grupa su deca koja još ne idu u školu, a druga grupa deca od I do IV razreda. Večeras mi je vatreno krštenje, tj. prva proba sa jednom, a zatim i sa drugom grupom. Držite mi palčeve da uspem da se izborim sa njima.

Back