s.and.i
Primećen član
- Poruka
- 614
Srecan rodjendan Joci, maminoj lepotici 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mamina devojka hoda ko velika dva dana pred prvi rodjendan....mora mama da se pohvali....pocela se pustati pre jedno nedelju dana ali juce se definitivno ohrabrila i samo seta po kuci .....a moje srce veliko ko kuca....sad odoh dekorisati njene torte za sutra jer sutra je krstimo i proslavljamo prvi rodjendancic
![]()
Ladyns, bravo za korake i srećan rodjendan.
A sad da vam ispričam kako je meni ovog vikenda. Imala sam dve torte, i kad sam ih završavala u petak uveče moj momak i moja mama komentarišu da je dobro što se desilo jednm da u subotu nemam posla, uz njegovu opasku: "Ako ne iskrsne još neka...!", našta moja mama odgovara da se još nije desilo da neko baš traži tortu da je pruzme istog dana. Ujutru ustanem da nakačim figurice na tortu i slikam, ljudi treba da pruzmu tortu u 9:30 ali u 8:30 neko zvoni na vrata i još se ja čudim što su poranili. Kad otvorim, stoji moja školska drugarica, plače i moli me da joj pomognem. Uvedem je unutra i ona mi priča kako slave rodjendan tog dana i ona je pravila dve torte i nijedna nije uspela i došla je da vidi da li imam neku tortu da joj dam. Bilo mi je žao i ja prihvatim i tako završim sa još jednom tortom, na veliku radost mog momka.
Posle toga smo otišli da odvezemo auto u garažu, bio je kod majstora zbog neke sitnice, i on ga dovezao i ostavio kod mene u ulici. I dok sam ja otvarala garažu, moj momak je otvorio haubu da nešto pogleda pošto je nešto lupalo, kad tamo, majstor je iz samo njemu znanog razloga odvio onu šipku koja drži akumulator i vratio samo nju, a nije je zašrašio i ona je treskala po haubi. Osim toga, skinuo je i poklopac kajša motora. I vrhunac, dok sam se vraćala prema autu ja vidim da je auto izgreban iznad zadnjeg levog točka. I to ne malo izgreban, negoo IZGREBAN. Kao da je očešao neki zid. Što je najgore, čvek tvrdi da je sve to bilo tako kad sam mu dovezla auto. Posle je priznao da su vadili akumulator, ali nije hteo da kaže zašto, a i da su skinuli poklopac motora i ostao je kod njega, vratiće mi ga. Šrafove od akumulatora je izgubio. A za ogrebotinu ne priznaje, valjda da ne bi plaćao štetu. Baš sam se raspisala, ali toliko sam besna da ne mogu da vam opišem. Nije toliki problem za štetu, platiću sama, srediću ali me nervira toliki bezobrazluk i pokušavanje da napravi budale i od moje majke i od mene samo zato što smo žene i računa na to da se ne razumemo ni u šta.
a ako budem imala srece mozda mi dodjes i na kaficu (ako sam dobro razumela kod mene ce ti stici paketic iz Sombora)Kaća ja samo da ti mahnem.
Nisam zainteresovana za te štapiće, samo da te pozdravim.![]()
a ako budem imala srece mozda mi dodjes i na kaficu (ako sam dobro razumela kod mene ce ti stici paketic iz Sombora)![]()
Ja imam njen broj mobilnog, a inace i komsinica mi je u anselju, mada je stalno, ali stalno na putu, ja je zezam da bi se od nje i mene mogla napraviti ejdna normalna zena, ja vazda kuci, a ona vazda na tockovima. Skupa je dosta i ondako po malo otresita, ali kada pitas sta ti konkretno treba zna sta ima na stanju, ili kad ce nabaviti ako nema i to ej to. Meni je na FB prije nego sam nabavila broj odgovarala skoro odmahZa štapiće ne znam ali čudi me da se dsta vas žali kako ne odgovaraju na tom profilu, meni su uvek odgovarali brzo i bili baš ljubazni.
Strašno, uzimaju pare kako stignu. Taman sam isplanirala koje alatkice ću da kupim, a sad ću te pare da dam za sredjivanje auta. Nego da ne znate koliko bi mogla da kštaju kolica za izvoženje torti i gde bih to mogla da kupim? Definitivno moram da smislim šta ću jer su mi već najavili za kraj novembra za jednu svadbenu tortu da moram da dovezem i svoja kolica.![]()
Danas su mi tražili krivu tortu na dva sprata za 40 ljudi da ne bude više od 3 kg
- - - - - - - - - -
i još se smejem ...![]()
Evo nađoh par oglasa pa pozovi za cenu :9
http://www.kupujemprodajem.com
http://termos.rs/proizvodi/ketering-i-ugostiteljstvo/61-prohromska-kolica-za-transport-hrane.html
A potraži po ovim oglasima, mislim da će ti polovna sasvim lepo poslužiti...
hahaha....pukli ljudi skroz na skroz, nekad se pitam dal ljudi stvarno nemaju predstavu o tezini i izgledu torte ili nas samo zajebavajuDanas su mi tražili krivu tortu na dva sprata za 40 ljudi da ne bude više od 3 kg
- - - - - - - - - -
i još se smejem ...![]()