Dok sam jos radila sasvim sama, imala sam i ja takve situacije

((
Od utorka sam pocela da radim, figurice, cvetne dekoracije, pecenje korica, kuvanje filova, filovanje, prekrivanje...34 torte ukupno (ja brojim svaku tortu posebno - ako je torta na tri sprata to su 3 torte).... Ceo vikend nespavanja, nisam znala gde udaram...A sve sam radila u poslednjem trenutku...secam se nekih mladenaca koje sam pravila direktno na torti - ma ni na sta nisu licili...odvratno

Musterije su se odusevile, raspametile, a meni bilo doslo da placem koliko je bilo lose, jer sam ja znala da je to moglo da bude mnoooogo bolje. Tada mi je Rade pomogao samo da te torte razvezemo i da uzmemo parice... E tada je i odlucio da pocnemo da radimo zajedno... Ali taj vikend je meni i tek kako ostao u secanju kao najtezi. Bilo je i posle teskih, ali nikad vise tako teskih, da bas dve noci zaredom ne spavam ni sekund

(( ...
Prethodni vikend nam je takodje bio bas naporan. Imali smo neku mladenacku vrlo zahtevnu. U subotu je moja majka spremila rucak i posto nismo mogli da odemo kod nje, ona je donela u radionicu, ali povela je i decu koja su bila kod nje. Pored sve frke i guzve samo su mi oni falili da trce, dizu prasinu i zapitkuju

Onda sam im lepo objasnila da mi se sklone, jer sam nervozna, ne stizem, frkcem..... Poslusali su me, ali se Luka uskoro vratio i rekao da ce samo da me gleda i nece nista da me zapitkuje.... To je trajalo 2 minuta. Ja sam iscrtavala neke sare rojal glazurom, pa posto nije bilo dobro onda sam skidala, pa otet iscrtavala i opet skidala.... Luka me pitao ''mama, zasto brises'' i ja sam naravno rekla ''zato sto nije dobro'' ... Onda sam iscrtala jednu saru koja je izgledala iole pristojno, pogledala iskosa i pitala ga ''jel dobro sine?'' A on kaze,

mamino, ''pa meni je dobro'', pa saceka malo, pa kaze ''ali tebi sigurno nije?''... Ne da sam se smejala.... Onda me je pitao ''a jel to treba da nacrtas skroz u krug'' i onda kaze ''auuuuuu''
A Matija, e on je jos smesniji. On me pitao da li sam imala nekad snove da ne stignem da zavrsim tortu na vreme. Rekoh da sam imala i da to nisu snovi, nego nocne more, a on kaze "sad moze da ti se ostvari", e kad ga nisam zadavila

Moje male srece...