ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
Mene ubise torte, zato slabo i pisem....pa kad imam neke u sred nedelje kao sada onda mi poremete sav ritam rada....najvise volim onu klasiku...ponedeljak i utortak figurice, sreda pecenje, cetvrtak filovanje, petak, a nekad i subota dekorisanje......i jos mi stalno dolaze musterije na neke dogovore pa po sat vremena izgubim sa njima.....a posla preko glave.....eto sad se izjadah pa odoh dekorisati dve torte za sutra.....za utehu bar su mi presvucene.....
A najgore u svemu tome Jovani su mi nikla dva zuba u dva dana pa je kisela ko kiseli krastavac i samo bi kod mene......Sad sam je stavila na spavanjac i odoh biti vredna...ljubim vas sve......
A najgore u svemu tome Jovani su mi nikla dva zuba u dva dana pa je kisela ko kiseli krastavac i samo bi kod mene......Sad sam je stavila na spavanjac i odoh biti vredna...ljubim vas sve......
Jovana srecom iako danju zeza nocu bar mirno spava....I hvala dragom Bogu na tome.......

. Mogla bi da nam se pridruzis.

A i definitvno po FB svi koji imaju takve stalke imaju od plexiglasa a ne ove.
aaa kaze dobra ta tvoja firma.....
Majsto kao dolazi već tri dana, nadam se da će danas stvarno da se pojavi. Te stalke i ja već duže gledam aali nešto mi se ne daju tolike pare tako da ni od mene nemaš pomoći.