Ivanin svet slatkiša
Primećen član
- Poruka
- 705
Ja sad skačem na skroz drugu temu, ali šta da radim, mora se.
Ima li neka tema ovde vezana za hranu bez glutena? Mojoj sestri se pojavila alergija na brašno i sad smo baš u problemu. Kažu da se javlja uglavnom kod dece do treće godine, ali se kod nje pojavila mnogo kasnije. Najveći problem je što kod nas u Boljevcu osim nekih pogačica od riže ne može da se nadje ništa bez glutena.
Ima li neka tema ovde vezana za hranu bez glutena? Mojoj sestri se pojavila alergija na brašno i sad smo baš u problemu. Kažu da se javlja uglavnom kod dece do treće godine, ali se kod nje pojavila mnogo kasnije. Najveći problem je što kod nas u Boljevcu osim nekih pogačica od riže ne može da se nadje ništa bez glutena.

Došlo mi da odem u Pećince i zadavim matičarku.
, eto mene malo da se javnem..... nocas sam zavrsila prvu svadbenu tortu i zadovoljna sam ....
mislim malo me brine transport i u glavi mi se mota samo jedno "samo da sve bude u redu", boze pa kao da se ja udajem

..... i ja sam decu iselila na dva dana kod babe da bi ovo odradila bez pritiska i nevroze (ja drugacije i ne znam) .... e sad sto se slicica tice imam samo one ne bas atraktivne (iz fizidera ) jer ja ne mogu da je iznesem a nadam se da kad mi dodje muz sa posla kao pomoc za isporuku da se necu spetljati i da cu je slikati a do tada da Vas ne drzim u neizvesnosti zakaci cu jednu frizidersku