Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Uh covjece, pa ne spomenu djecu ni jednom, samo dernek i torte!!! Neka, neka, super sto je svega bilo, ali kad bi s ejos nekako rasporedilo da si barem u tomd erneku sa starom rajom mogla da uzivas, ali vazda je to tako, ili nista ili sve zajedno se desava.
Sto se royala tice, totalno te razumijem, ja sam isto totalni antitalenat, jeste da crknem dok rukom istanjim te gliste, ali barem znam da ce ispasti kako treba
Sto se royala tice, totalno te razumijem, ja sam isto totalni antitalenat, jeste da crknem dok rukom istanjim te gliste, ali barem znam da ce ispasti kako treba
mada stvarno je bilo tesko sve to postici pored Jovane, sad ima vec 5 meseci i naravno zahteva dosta vise paznje i vremena da joj posvetim, a jos je u petak imala citav dan temperaturu
eto a sad za ovaj vikend samo 2 torte, da je bar matura ovaj vikend, ali sto kazes Daco, to obicno tako ide, ili sve ili nista.....
katastrofa, sad cekam da cujem sta ce Natasa da kaze na to
Kantica od 6kg belog košta sa dostavom 2950 dinara. U boji košta 530 dinara kada je pakovan po 1kg, a kada je pakovan po 6kg, košta 480 din/kg. Imaju 15 boja u ponudi. Za prekrivanje torte prečnika 25cm i visine 10cm sam potrošila 350g fondana.
), pa je to obostrano