KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imate ljubac , drage moje . Evo mene u staroj firmi nešto raduckam , pa bežim kući završavati tortice ... Danas sam svečano podigla kod optičara svoje prve djozluke . U zadnje vreme sam prilično ćoratala i otišla da se prekontrolišem ... i dobila dioptriju za čitanje i komjuterisanje . Kaže doktor da je to normalno ... godine čine svoje . Sad vidim ko soko ! :cistinaocare:

ko je za kafu...srknem na brzaka, malo isitam po forumu i odoh biti vredna.... danas nema puno posla ali zato sledeci vikend opet frka, nego da vas ptam, koliko torti ste do sad najvise radili za vikend, tj koliko vam je max do kojeg primate poruzdbine ?
E daaa, i nikako da vam se pohvalim ponovila sam se novim friziderom za torte....:)
http://www.voxelectronics.com/proizvod.php?id=85&lang=sr

Poslednja izmena:
ko je za kafu...srknem na brzaka, malo isitam po forumu i odoh biti vredna.... danas nema puno posla ali zato sledeci vikend opet frka, nego da vas ptam, koliko torti ste do sad najvise radili za vikend, tj koliko vam je max do kojeg primate poruzdbine ?
E daaa, i nikako da vam se pohvalim ponovila sam se novim friziderom za torte....:)
Vec si potrosila parice od one divne svadbene torte? Neka, neka, masala.... neka sa srecom sluzi.
To sto sam spavala samo koji sat, to nema veze, i sto mi je kosa totalno masna, obrve ne oblikovane, oci tacnije podocnjaci do koljena, ma nista nema veze, ali ipak odlucim da odem do grada jer je kao od 10h do 14 trebao da bude sajam zaposljavanja, a vidjela na sajtu da ima nekih mjesta za dipl. ing. Pa se i nasminkam, da koliko-toliko zakamufliram sebe takvu kakva sam uglavnom bzv u posljednje vrijeme, obrnem sve torte naopacke i obljepim filovima da cekaju i krene inzinjer na sajam. Bilo vec 1h, dodjem tamo a oni vec svi otisli, nigdje nikoga, samo ove zene iz sluzbe za zaposljavanje koji u stvari ga i organizuju, vidim svoju savjetnicu kod koje sma jednom bila, jer to tkao tamo ide, kao da imas nekog ko te poznaje, zna tvoje sposobnosti i sta sve ne, nudi ti poslove, savjetuje kako da se predstavljas...ma ljudi moji sve je to suplja prica ali hajde, dam njoj nekoliko CV-ova koliko je bilo potraznji za mojoj strukom i eto.
Naravno, ziva se pojede sto nisma dosla bar sat vrmena ranije, ali dzaba, nisam uspjela da se organizujem, ali barem sam nesto ipak obavila

Poslednja izmena:
Kato,nadam se da sad vidis da sm ja jedna izuzetno visoka,vitka plavusa sa buujnimmm grudima:):):):)

mnogo zgodna cica ....:butkice:

- - - - - - - - - -

da vam mahnem... :bye:
kato lesnik sam upravo predala .... a fini ljudi iz Sombora hteli ponovo da plate :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: ja ih sprecila, mislim ne isplati se Kati... skupo je da plati dva puta...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

nije se ona moja luda ni hvalila ....:zcepanje: ...šta ćeš ... takve smo Ti mi lale ... mlogo fini ljudi ....;)

nek služi dobro ...

hvala svima... :)
to sam kupila par dana pre svadbene....uhvatila me frka i panika, shvatila sam da necu imati gde sa tortama, vijala neke polovne i na kraju muz i ja ipak odlucimo da uzmemo novi.....vec dugo imam u planu i eto, sad konacno mogu da odahnem i da ne mislim sta cu i gde cu sa tortama...:)
hahahaa Daco, sto mi poznato to sa kosom i obrvama, da nisam prosli vikend isla na godisnjicu mature verujem da obrve jos ne bih pocupala...:zcepanje: mada i nemam nego tri dlake sto strce al eto, sve nam je prece nego mi same.....a to nam je velika greska.....i uvek kazem mislicu vise na sebe al nekako opet po starom nastavim......odoh i ja konacno na spavanje...laku noc ako ima neko budan.......

Opet ja prva na cosetu :) Dobro vam jutro .Ko sta pije neka se izjasni danas vas ja gotivim ,jer sam slobodna.Neka malo i pauze da se posvetim i sebi, samo trcim oko drugih a za sebe nemam vremena.Odoh danas da lutam po gradu neka mi bar noge vide puta....

da se i ja javnem pa odoh slikati tortice, malo pospremim po kuci, sredim ves pa rucak i onda se bacam na figurice za sledeci vikend.....
sad pijuckam kaficu,a Jovana se igra sa svojom kornjacicom i mamu ne sisa dva posto :) a drugu curu idem sad da budim......
Natasa ako se podmadis dobaci taj caj ....:D

Nema problema, za jedno 6 - 9 meseci treba da se pokažu prvi rezultati. :zper: Što imaš više godina, duže traje čekanje na rezultate. Ali, mm je to izmislio, našao, sprema svako jutro, pa što ne bih. Inače su tu i zdravstveni rezultati, nije sve o mladosti. :p

pozdrav curke moje ... mislila sam da ni ne pričam o onome što mi se juče desilo , ali posle prvog šoka sam se smirila , povezala konce i sad me boli d.... Juče popodne me zove mušterrija od pre dva vikenda . Inače mi se tad prvi put javila , torta danas za sutra , ja primila jer me preporučio zet noje kume koji inače peče slaniše ... Videla sam ja odmah da je lujka u pitanju , posle se i raspitala o njoj , zna je moja sestra . Ja nikom ne sudim ali za sedam godina troje dece od tri muža , uf ... Nije ni bitno , odradila tortu i isporućila . Posle sam saznala da je onaj lik koji me je preporučio i sam počeo praviti torte ali obične ( puding , voće , šlag , nema dekoracije ) i da je ona i kod njega naručila neku voćnu sa bananama . Ja sam joj pravila Miu , fondan , 3 kg , figurica , čokoladna sa malinama torta Juče me zove da mi saopšti kako sam ja njoj isporučila tortu koja je bila teška manje od 2 kg . Posle prvog šoka od par sekundi , snašla sam se i održala joj bukvicu , da treba da je sramota da me optužuje za takve gluposti , da se ne bih blamirala u životu ni za 100 gr a ne za čitav kg , da od torte od 2 kg sa takvom dekoracijom bude 12 parčadi torte a da je ona imala 30 dece na rodjusu , da odgovorno stojim iza onog što uradim i da ne lupa gluposti . Pitam koje merio tortu , ona kaže onaj što je pravio drugu ... Lepo joj objasnim da torta sa šlagom i sa fondanom nije gabaritno ista ( to sam joj sve rekla i kad je naručivala ) Ona na celu moju priču kaže ona pa sad nije više ni bitno , a ja tek onda planem da kako nije bitno kad me optužuje da sam ukrala . Još kaže zvaće ona mene opet za tortu . Još joj kažem da bih ja da mi je neko ukrao 30 % torte zvala iste sekunde a ne posle dve nedelje . I da ne dužim , ja joj rekoh na kraju da ne prihvatam njenu priču i da me ne interesuje .Samo što mi se na kraju nije izvinjavala . Posle kad sam došla sebi , skontam da su prvo bili kod mene po tortu ( i to neki momci a ne ona i muž ) a posle po tu drugu tortu i slaniše kod onog magarca . Garantujem da torta nije ni merena , već je on verovatno od ljubomore kad je video tortu komentarisao da to nije ta težina . Još mu ne mogu ( za sada ) ništa zbog kume , ali ću ga dočekati ... Drugo je kad se nekome ne svidi ukus ili dekoracija torte a ovo je glupost kakvu do sad nisam imala prilike čuti . Još će lajavuša garant to prepričavati ... Ako me ikad više nazove , lepo i kulturno ću je oterati u tri lepe , pa nek naručuje torte gde hoće . A onog magarca ću kad tad dočekati ... još sam ga preporičivala za slaniše ...budala ...

Strasno, Boze sta li ce nas sve snaci u ovom poslu...ma Kato ne sekiraj se, budala ima na svakom koraku.....ako je mislila da je prevarena, a sigurna sam da nije, sto nije odmah nazvala, nego cekala dve nedelje da prodje...ma to je neko nju potpalio taj dan, zato j i zvala.....samo se blamira dzaba...curka obicna......
Uh sigurna sam da te zestoko iznervirala, nedaj se Kato.....

Kato, vrlo mi se svidja tvoja odbrana-napad. Napad je inace najbolja odbrana, posebno kada si u pravu. Ne dozvolite nikom da ide na vas posebno kada nije u pravu. Toooooo, to volim, uzvratite udarac neatrikulisanim bestijama koje kao sljam na vodi isplivavaju na povrsinu.

Back