Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Ma najgora moguca torta je ta plazma. Pravila sam za jedan vikend dva kofera oba od kao 4-4,5kg, jedan od plazme, drugi kinder, da vam ne pricam kolika je to razlika, a tezina naravno ista, ma nemas gdje da stavis sve one ruckice id etalje kada je niska totalno. Kada su dosli po nju iznenadili se skroz na skroz, onako bas neprijatno, a lijepo sam im rekla kada su dolazili na dogovor da ce tako biti. Kasnije mi bilo krivo zasto ne ispekoh jos jednu obicnu coko koru, mogla sam plazmu premazati sa malo coko fila i gore tu koru i tako da je udebljam,a tezina neznatno veca.Za prosli vikend sam pravila plazma tortu od 4 kg u obliku kocke dimenzija 15x15x15cm, ziva me sram pojela
Nakon nekog vremena moja bivsa komsinica narucuje tortu za sina i kaze:"Onu super kremastu i socnu plazma tortu!!", ja sva u cudu. Kaze da njen sin tu obozava, u gradu tu i tu trazi uvijek nju. E odem i ja da to proucim, u centru grada je "Fidelinka" imala poslasticarnicu i tu je jedna od najprodavanijih torti bila plazma torta. Ali kada sam ja vidjela sta je to, ma ni ne lici na original, to je u stvari kao ona coko-moko torta, korice sa kakaom i zalivene coko mlijekom, fil od kisele pavlake i prah secera sa mljevenom plazmom i drugi samo umucena sl. pavlaka. Tako sma ja njoj to pravila, naravno ne ide pod fondan, oni prezadovoljni. ALi ja se i dalje drzim toga da kada traze plazmu, poslajem lijepo sliku presjeka i kazem da je to original, i da je teska i da samo sa njom mogu da se prave oni raznorazni 3D oblici.
naučila da ni ne pokušavam da naplaćujem torte po kilogramu. I ja se toga držim.
Kada stignem kuci, postavicu slike, meni je sme[no koliko je ona malena, a ima 3kg.