ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
E Nato moja al ga izbaksuzira, nigde vise nikog citav dan.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baš lepo od tebeEvo ja dos`o
Jest malo kasno, ali, islo se na rodjendan i evo radi se...
Zelim vam dobru, radnu i ne mnogo tesku noc...![]()

Radno, radno, nego sta, hvala Jaco 
, malo radno, malo paradno 

samo da virnem ima li mojih drugarica .Ja pijem kafu ,pa na posao .Ova sedmica je bila burna ,ali srecom sve sam stigla .Jaco bas mi je drago da si tu 

kod mene sve tortice gotove nocas i sad uzivam sa decom.....sad kad popijem kafu odoh oko rucka.....
MM je već spremio šta će da
kad stignu gosti pa ćemo da se sladimo sa njegovim specijalitetima.
Ja moram nešto slano da smislim da ispečem. 
Samo da javim da je u MINIMAXIJU prah secer 54 din.

Ja ne smem ni da pomislim kako to izgleda.Draga, smao da ozdravite sto prije pa ce i mama valjda uspjeti da se odmoriDobar dan.
Kod nas opet veselo, malecka dobila temperaturu a ja posla preko glave ovaj vikend. A ona samo trazi da je nosim, mukica![]()
kad su bolesni ne šišaju tatu 2 posto.....nadam se da ce sto pre ozdraviti.....koliko ima godinica?
jos od kako smo bile u bolnici pre 20ak dana se vezala jos vise, pravi je mali krpelj postala Ja moram ovako javno da izrazim divljenje vama koje imate malu decu, a pravite torte za prodajuJa ne smem ni da pomislim kako to izgleda.
Ti si super žena, zato te i obožavam...
) . A posle velika degustacija Zoja torte . Pravila sam je prvi put u životu . I nemojte biti zaprepašćene ... jednostavno niko nije tražio , pa se ja nisam ni trudila da pravim . Imam taj neki moj recept za čokoladnu tortu koji svi obožavaju ( kuckala sam ga tu negde ... ) , a sad mi dosadilo pa reko da probam konačno i ovu čuvenu tortu . Valjda će moji biti zadovoljni . Kao veliki čokoholičari , teško im je potrefiti da im bude potaman čokolade ...