KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vesna Atkovic II CESTITAM za livadu a posebno za studenta!!!
Ja samo da kazem da je fondan ispao dobar :srecan:, prekrila sam danas dvije posude, kvadratnu i okruglu, djeca su mi se smijala, juce plakali sa mnom, a danas u smjeh.
Nije fazon u seceru, kupujte ga bilo gdje, nije fazon ni u razmjeri, nego u tome sto sam ja valjda onako preumorna i sta znam, skupilo mi se sve, zaboravila da treba u pola smjese uliti one rastopljene zezancije, a druga polovina sluzi da se mijesi dok se sve ne utrosi, citala i gledala u to 2 noci za redom i slijepa pored ociju. Zato se u toj velikoj kolicini sereca nije mogla tecnost sjediniti kako treba, dzaba sam ja to mjesila i mjesila. Sada se razvlaci, odlican je i moja sljedeca investicija je definitivno 1. novi mixer 2. mikrotalasna, da olaksam sebi masu stvari.
Hvala vam svima na podrsci , zaista sam upala u neki malo tezi period pa isplivacemo, a sada:lakunoc:
Ma, mnogo mi se dopadaju povi novi smajlici

ZD čestitam sinu i tebi na tom položenom ispitu. Neka ih bude još ubrzo
3_3_1v.gif
.

dobro jutro.... da li ima zainteresovanih za smrznuto voce , meni cene izgledaju primamljivo... naravno minimalna kolicina za isporuku 10kg ...pa ako neko hoce da zajedno porucimo , coveku treba da javim najkasnije za dva sata visnje 280kg/din,malina 350kg/din, jagode 270kg/din ... znaci u pitanju je firma koja isporucuje i radi i sa prodavnicama ima deklaracija :bye:

Ja bih uzela, ali nemam gde da ga stavim. Naoruzala sam se lesnicima, kao neka veverica, i sada nema mesta ni za sta drugo. Inace da se i ja "pohvalim". Kaze mi muz kako stalno gledam torte. I ja krenem da gledam odecu. Sada samo stizu paketi sa pre svega decijim stvarima. A ja strpljivo cekam reakciju. Da vidim da li ce reci da se vratim na torte ili da nastavim sa odecom. Mislim ono donosi, a ovo drugo ondosi pare. Ha ha ha...

HaHa, cudo su ti muzevi :), tako i meni moj zvocao kako samo gledam torte i na kraju mu dosadilo i kupio mi laptop :) sad dobro oboma, ai koliko to valja, toliko i ne valja, neki dan ustali ranije, deca jos spavala, muz skuvao kaficu i kao dva ludaka, on na komp ja na trosed i laptop u krilo, i citamo novine na netu i pijemo kafu zajedno, i naravno cutimo ko dva ludaka :zcepanje:

E blago vama u BG, ja placam 300 gr zmrznutog voca 180 din

ja porucila sam voce , najvise visanja, malo mixa , malo jagoda, malo malina ukupno 10kg :whistling: ja imam dva frizidera ali oni imaju one male komore za zamrzavanje , jedna mi je za lesnik i orahe a u ovaj drugi cu da probam da stavim ovo voce .... valjda cu da ga uguram :whistling:

ja porucila sam voce , najvise visanja, malo mixa , malo jagoda, malo malina ukupno 10kg :whistling: ja imam dva frizidera ali oni imaju one male komore za zamrzavanje , jedna mi je za lesnik i orahe a u ovaj drugi cu da probam da stavim ovo voce .... valjda cu da ga uguram :whistling:
razliku pojedi ;)
A što se tiče kupovine preko Interneta...
Pre skoro dve godine igrom slučaja dopadne meni u firmi (i) posao nabavke (auto) delova...
Uglavnom, dođe jedan od (ispostavilo se kasnije) vrlo ozbiljnih dobavljača i pokazuje mi kako funkcioniše njihov "online" katalog i posle tri minuta iznenađeno pita: "Jeste li Vi već radili to?"
Odgovorim da prvi put vidim kako to uopšte izgleda (što je bila i istina) i on se nasmeje pa kaže: "Znate šta... primetio sam da se žene mnogo bolje snalaze sa ovim katalozima... i mnogo brže kapiraju sistem"
Ja mu kratko odgovorim: "Pa normalno. Čim je kupovina u pitanju - naravno da se žene bolje snalaze!"
Posle smo se sprijateljili, jako je simpatičan čovek i uvek se nasmeje na tu opasku kako mu nikad ne bi palo na pamet da tako razmišlja :)

ovog puta sam bila uslovljena da mu javim za dva sata pa je nesto sve bilo na brzinu (jer je on napustao magacin a meni trebale visnje za sutra) ali sledeci put cu pustiti poruku dan ranije i isprazniti zamrzivace i onda vas informisem :ok:, sad je samo tiki stigla da se javi za 5kg malina ali popravicemo organizaciju :D

Cao svima. :bye:
Evo mene pravo iz Evrope. Vratila sam se iz Riminija puna utisalka. Sajam je veliki ali i lep. Obići 16 hala nije bilo lako, ali.... Parila sam oči kolačima, tortama, sladoledima i pecivom ali me je najviše oduševio odeljak sa pakovanjima. Pakovanja su neverovatna, počev od korpica za praline, preko tacni i podmetača za torte pa do kutija i kutijica za torte, kolače i praline. Naravno bilo je i degustacija,najviše sladoleda pa sam ga degustirala i za neke od vas. Nije stvarno bilo lako sve to podneti :rotf:
Malo sam se olenjila, a i obaveze su me sačekale, pa će sličica biti čim malo uhvatim vremena. Do tada svima:cmok2:

ZD i ja se prikljucujem cestitkama za ispit a i sto fenja kaze sa proboj na estradu :zcepanje: u guzvi sam ovih dana pa nisam vdela poruku odmah tako da cestitam sa malim zakasnjenjem
i ja sam shvatila da mora 10 kg po vrsti, jel to vazi samo za teritoriju bg ili salje on i dalje?
jao odoh praviti figure, sanjacu ih sigurno, ako uopste i legnem nocas :besna:

Sve čestitke ZD za obe lepe stvarčice . Sin nek samo tako nastavi . Inače ne mogu da prežalim što nisam probala Tvoju cvetnu livadu na sajmu , a sad nemoj samo da se uobraziš pa da je nikad i ne probam :D . Što se voćkica tiče , ja sam proletos uložila brdo para i sama zamrzla višnje , maline i jagode u velikim količinama , a hvala Bogu imam dva zamrzivača . Kod nas lala nema zime , kad je klopa u pitanju :zper:

Ako ako, Ladyns, napravi malo pauzu, treba i dete nahraniti, da onda lepo spava, kako bi ti mogla na miru da radiš. I moja ćerka je bila takva, samo je nahraniš i ona lepo spava a kad se probudi, ona lepo ćuti i čeka. Zato sad sa 20 godina, ne zaklapa, a to traje već godinama. Često se šalimo, da bi bilo dobro da se ponekad seti, kakv je bila beba i da malo odmori usta i jezik i naše uši. Ali, pošto hoće da bude doktorka, i to psihijatar, nek priča.

neka je nek prica,bolje ce proci u zivotu sigurno, ja i sa 30 meljem ko navijena :)i muz me cesto pita hocu li ja odmoriti nekad bar malo :zcepanje: ja malo prezalogajim pa odoh spavati, decu sam uspavala pa radila jos neke dekoracije, a sto je lepo raditi u miru :D laku noc

Back