Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.748
Znaš da bih te ja dočekala raširenih ruku. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da na forumu nema konkretno tema o mesečevoj dijeti, ali zato na pdf Žene imaš temu (sada već ima i drugi deo) o podršci za dijetu. Pročitaj, mođeš se i priključiti, zaista je korisna.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/330777-Podrska-za-dijetu?highlight=podrška+za+dijetu
http://forum.krstarica.com/showthread.php/589330-Podrska-za-dijetu-2?highlight=podrška+za+dijetu

Pre neki dan sam u radnji videla kutijicu na kojoj pise FONDAN. Pakovanje 0.5 kg., cena 135 din. Medjutim dosta je meksi, da ne kazem redji od normalnog fondana. Mislila sam ako se umesi masa sa vise secera da li bi se mogao koristiti kao ovaj nama potreban. Covek koji to pravi kaze da je to u stvari za prelivanje Rozen torte. Sta Vi mislite o tome? On covek sigurno bolje zna, a ja sam se ponadala da se moze proci lakse i za ruke i novcanik.
Udjem ja ponekad ovde ali retko kad imam vremena da lepo pročitam šta se dešava. Radim prepodne, popdne piskaram, spremam pripreme... A moram da priznam i da vam je drugarica malo
pa i to utiče na to što me nema, mnogo vremena provodim na skajpu. 
Hi, hi... Čujem da se neki pitaju gde sam.Udjem ja ponekad ovde ali retko kad imam vremena da lepo pročitam šta se dešava. Radim prepodne, popdne piskaram, spremam pripreme... A moram da priznam i da vam je drugarica malo
pa i to utiče na to što me nema, mnogo vremena provodim na skajpu.
.
Ali popraviću se, obećavam, i družićemo se više.![]()
u pitanju!! Uzivaj kad god ti se pruzi prilika, a mi smo tu i strpljive smo....
To za ruke si potpuno u pravu, ja ne znam kako vi al mene ruke strasno bole nakon rada sa kupovnim fondanom, dok ga razvucem oklagijom sve mi se dlanovi zacrvene....katastrofa....ja sam se ponadala da se moze proci lakse i za ruke i novcanik.
. Vratismo se moja princeza i ja iz bliskog nam inostranstva. I odmah kuhinja, rerna, mikser..nema odmora.Jer palniramo uskoro i za Beč,pa valja skupiti parice i za to. Uh što volim da putujeeeeem...Nije mi problem ni granica, ni sedenje po nekoliko sati, ni tumaranje po radnjama dok ne padnem s nogu...samo neka se negde ide.A i ova moja šmizla je ista takva.Od malena sam je nosala sa sobom- kod kozmetičara, po kafićima, galerijama, gde god su kolica mogla da se uguraju mi smo bile tu...Imala je jedno 4 meseca kad je počela sa izlascima.A najviše smo volele da svratimo do mog brata. Udjemo u kafić koji je bio preko puta njegovog posla, a on kaže,ajmo sad gasite cigarete došla mi je sestričina.I oni svi ugase cigarete...
Ona gleda,ćuti, uživa u njenoj korpici. E kako je to šaškasto stvorenje bilo.A sad parva devojka.Gledam je jutros, skockala se, naravno sve novo obukla što smo kupile...Baš je porasla
...Leti vreme
, ja rano jutros isla do disa u kupovinu i slucajno vidim izasla nova praktika
a tamo
a torte i recepti u drugom izdanju 15 januara 
Zene, dajte kontakt za taj Hani fondan, please![]()
. 

.
Mada pored škole i nemam previše vremena za torte. 
Nemas vremena za torte, a imas za kolace?? Ivana, Ivana...tebi su te brojke pomutile razum...Šta je ovo? Ja se vratila na frum, a sad ovde nema nigde nikog? Ja trenutno nemam nešto mnogo torti ali sam počela da radim kolače pa na svu sreću ipak ima posla.Mada pored škole i nemam previše vremena za torte.
![]()