KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovu salu sam videla pre neki dan na fb, i sama je podelila na profilu. Mislim sta da kazem? Da sam prokomentarisala da ja u takvim uslovima pravim torte, garant bih dobila uverenje. Pogadjajte koje? Inace je moj muz danas isao po decu u vrtic, i jedna od vaspitacica je neverovatno hvalila moje torte. Kaze kada stigne, ko joj pomaze? A ja mu kazem da joj sl. put kaze ko mi odmaze. I da ne pomislite da se zalim, sto sam trazila, to sam i dobila.

E ovu salu sam videla pre neki dan na fb, i sama je podelila na profilu. Mislim sta da kazem? Da sam prokomentarisala da ja u takvim uslovima pravim torte, garant bih dobila uverenje. Pogadjajte koje? Inace je moj muz danas isao po decu u vrtic, i jedna od vaspitacica je neverovatno hvalila moje torte. Kaze kada stigne, ko joj pomaze? A ja mu kazem da joj sl. put kaze ko mi odmaze. I da ne pomislite da se zalim, sto sam trazila, to sam i dobila.
Znači ovde ima dovoljno za klub ;)

Dobro jutro!
Svima koji slave Svetog Nikulu želim srećnu slavu da je u miru, radosti i zdravlju proslave!

Ja imam još da završim neke torte,koje su ispomerali za 1 dan unapred, pa su mi malo koncepciju pobrkali.Srećom, onaj odozgo pogledao pa pomogao tako da je jedna već pod BC, filovi se kuvaju za druge 2, još jedna kora da se ispeče i sve će biti gotovo,a onda u goste kod bate, pa kod roditelja, pa sutra kod drugog bate. Nabaciću još koji kg, jer su mi snaje super domaćice,a kolačiće smo spremale mama i ja za sve 3 kuće. Da i moji su čoko transferi posni tako da sam ih koristila na kolačićima :) .

Ma opusteno,ja sam samo malo htela da vam ubacim kosku u ove posne dane:zblesav:
ni ja nisam znala a zaletela se prosle godine da oborim sa mojim kolacima za slavu i onda ne znam ni zasto je una pitala evu i dobile smo info da u deklaraciji ima sta vec...
Greh na usta ne ulazi vec iz njih izlazi............

Daco grešna ti duša, takvu si frku napravila ovim ženicama. Ja isto zastupam tezu da greh ne ulazi na usta već iz njih izlazi. Ja slavim sv. Nikolu i uvek pravim posno ali ne preterujem, ne istražujem hemijski sastav svega što koristim. Sveti Nikola je u vrfeme velikog posta koji traje 40 dana, a koliko nas posti ceo post. E, pa ako neko posti samo taj dan, neće mu smetati malo da zgreči jer je pojeo kolač sa transferom ili belom čokoladom. U ostalom istinski vernici, koji poste ceo post neće se prevariti.

Daco grešna ti duša, takvu si frku napravila ovim ženicama. Ja isto zastupam tezu da greh ne ulazi na usta već iz njih izlazi. Ja slavim sv. Nikolu i uvek pravim posno ali ne preterujem, ne istražujem hemijski sastav svega što koristim. Sveti Nikola je u vrfeme velikog posta koji traje 40 dana, a koliko nas posti ceo post. E, pa ako neko posti samo taj dan, neće mu smetati malo da zgreči jer je pojeo kolač sa transferom ili belom čokoladom. U ostalom istinski vernici, koji poste ceo post neće se prevariti.

POTPISUJEM!!

Uh, ne pitaj Kato. Mi juče na tri mesta, a Sremci ne poste. Pa svuda prasetina, jagnjetina, sarme, ruske salate, mimoze, kolači, torte...Jaoooooooooo...

I danas sam od jutros kod mojih, prvo na doručku, pa na ručku, pa večeras idemo kod mog najboljeg druga...

Teeeeeeneeeeesaaaaaaaaa................corba, pite, salate, slane torte, riba....koooooolaaaaaciiiiiii......pa IZVOLI!!!! Posto ti mene uvek mamis nekim djakonijama, evo da i ja tebi ponudim SLAVSKI meni!:zcepanje: Ako ne dodjes, kajaces se....:cao::kiss:

Jaooooo draga pa nisi fer,ja tek sad vidim da si me zvala ali....juce....:lol:
Jel vazi poziv i za danas,da navratim ja....naravno ako ne bude smak sveta...hahahahahaha
A i taman da se oduzis za one davnoooooooo obecane kolace :lol:

dobar dan z:) , uspesna i vesela nedelja je za nama sad se spremamo za novogodisnju euforiju :zskace::zskace::zskace::zskace: shoping , pokloni :zjelka2:
Ja sam inače kupoholičar. Ali novogodišnje kupovine i prednovogodišnje gužve mrzim iz dna duše... Ono, bre, nije normalo!
Nema posla, nema para, ali tu pred Novu godinu svi navale na radnje kao da će se sve pozatvarati i u sledećoj godini neće biti ničeg da se kupi!
A ti izvini :heart: Nije naravno ništa lično... nego komentarišem naše navike i oičaje...
Konačno, i ja sa klincima idem da kupujem poklone dan-dva-tri pre... :rumenka:

i ja mrzim guzvu , redove i nepotrebnu nervozu i ne bi isla sve i da dele gratis z:lol:, ali imam foru z:hm: ujutro kad ispratim muza na posao i decu u skolicu zakazem susret sa drugaricom i mi smo otprilike na otvaranju trznog centra :zskace::zskace::zskace:... popijemo kaficu i pajamo radnje, nigde nikoga milina bozija i do 12h sve gotovo i :sanke: kuci z:)... sve posle 14h je pravi pakao, samo ko mora z:(

E pa lepo smo dočekali i ispratili famozni smak sveta...A one sa Prve TV , još 5 dana, još 4...baš su mi išli na živce...grrr...Nego ne dam nikom da mi pokvari raspoloženje.
Pakujem pinklice i ujutro odoh za Madjarsku. Obećala sam ćerki za 5,00, pa je red da mama održi obećanje.Tako da ćemo nas dve šopingovati ali preko.Tamo su sad još veće gužve ;)

Back