KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto brojke, sto svasta nesto sto se dogadja...
E Ivana, Ivana, ovdje ti je neko zatisje... Ja prva zabusavam, od kada nemam posao samo se bavim tortama, manje vremena imam za forum, cim se primaknem kompu djeca me okupiraju, jedno hoce igrice, drugo pjesmice i sve tako, aj nocu kradem vrijeem da gledam u tutorijale i figurice

Nije na Kopaoniku ali je blizu Rtnja. Prošle nedelje dva dana deca nisu dolazila u školu jer je bilo neprohodno, a i mi smo jedva prlazili, zaglavljivali se pa gurali auto... Prave zimske radosti. :D I još uvek imamo poprilične količine snega, nije baš do kolena ali nije ni mnogo daleko od toga.

Nije na Kopaoniku ali je blizu Rtnja. Prošle nedelje dva dana deca nisu dolazila u školu jer je bilo neprohodno, a i mi smo jedva prlazili, zaglavljivali se pa gurali auto... Prave zimske radosti. :D I još uvek imamo poprilične količine snega, nije baš do kolena ali nije ni mnogo daleko od toga.

Eto gde cemo na skijanje!!z:D Ovde upravo pocinje kisa...z:lol: Ja secem bajaderu, a prozor mi sirom otvoren!!

Toni poslacu ti ja moju Milicu, ima sve okrajke da ti pojede :) Ja sam se prehladila katastrofa, prvo muz i starija devojcica a sad ja i Jovana z:(( Moram je danas voditi lekaru, bas kaslje i nosic joj je zacepljen da jedva zaspe, pile moje malo, nje mi je najzalije.
A nije ni cudo, napolju toplo i sija sunce kao da je prolece, ko da ce nam Uskrs a ne Bozic.....

Toni poslacu ti ja moju Milicu, ima sve okrajke da ti pojede :) Ja sam se prehladila katastrofa, prvo muz i starija devojcica a sad ja i Jovana z:(( Moram je danas voditi lekaru, bas kaslje i nosic joj je zacepljen da jedva zaspe, pile moje malo, nje mi je najzalije.
A nije ni cudo, napolju toplo i sija sunce kao da je prolece, ko da ce nam Uskrs a ne Bozic.....
Virus, kapanje u nos i izvlacenej slinica, znas vec sta ce ti reci ... a to si mi uzela rijec iz usta, Uskrs original...

joj Daco sve znam, samo kod nas ne preporucuju to vadjenje sekreta iz nosa, ne znam zasto....a morala sam ici zato sto kod nas te bebece kapi za nos daju samo na onaj beli recept, ne daju na slobodno....srecom nije nista strasno....
nego jel neko raspolozen da mi objasni kako se koristi ovo cudo, ja cu da poludim....stalno mi sotavlja tragove ivica....
kamen.jpg

joj Daco sve znam, samo kod nas ne preporucuju to vadjenje sekreta iz nosa, ne znam zasto....a morala sam ici zato sto kod nas te bebece kapi za nos daju samo na onaj beli recept, ne daju na slobodno....srecom nije nista strasno....
nego jel neko raspolozen da mi objasni kako se koristi ovo cudo, ja cu da poludim....stalno mi sotavlja tragove ivica....
Pogledajte prilog 265424

poslala sam Ti na pp ne videvši da si i ovde " okačila "

Ja bila u gradu, malopre doslai sad se grejem, kisa pada kao luda, ovaj put isla sa starijom devojcicom kod lekara, ko sta mi po lekarima ovih dana, da iskoristimo dok je jos overena knizica( do 32.12 ) z:lol: isli da vadimo krv da proverimo gvozdje posto smo malo kuburili sa tim a hvala bogu sve je ok, e hvala bogu da ne mora piti sirup, koje su to muke, muz je drzi, ja spricem sirup u usta a ona se baca i opet jaca od nas oboje z:) haos Ja ovih dana nemam narucenih torti, samo jednu danas da dekorisem, al se spremam za muzevljevu i Milicinu tortu, i novogodisnje kolace, tati je rodjendan drugog a Milici treceg januara i svako hoce svoju tortu :) A inace tata nam je na terenu pa smo mi devojke same, dolazi nam kuci tek za docek....

Pozdrav devojke. I mi se samo setamo po lekarima. Nikad bolesniji nismo bili oko N. G. Zamislite juce me zove zena ako moze torta za danas. Ne znam sta one misle, a sedimo spremne ko zapeta puska, pa cim neko pozove samo njega cekamo da pravimo torte. Ja kaze ne moze, ona krene da me ubedjuje. I kada sam joj rekla da su mi svo troje dece bolesni, ucutala je. I ovo sto sam prihvatila jedva radim, ali to je ranije dogovoreno i mora se ispostovati.

Back