Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Sto brojke, sto svasta nesto sto se dogadja...
E Ivana, Ivana, ovdje ti je neko zatisje... Ja prva zabusavam, od kada nemam posao samo se bavim tortama, manje vremena imam za forum, cim se primaknem kompu djeca me okupiraju, jedno hoce igrice, drugo pjesmice i sve tako, aj nocu kradem vrijeem da gledam u tutorijale i figurice
E Ivana, Ivana, ovdje ti je neko zatisje... Ja prva zabusavam, od kada nemam posao samo se bavim tortama, manje vremena imam za forum, cim se primaknem kompu djeca me okupiraju, jedno hoce igrice, drugo pjesmice i sve tako, aj nocu kradem vrijeem da gledam u tutorijale i figurice
Mislila sam generalno nemam vremena ni za jedno, ni za drugo. A što se brojki i razuma tiče... Pa znaš da je svaki matematičar malo čudan.
...ma nema veze, nasa si pa te volimo!! Mada mi i dalje nestvarno zvuci ZALJUBLJENI MATEMATICAR!!! To ti je kao atomska bomba...

A ako ga jos imate, onda ko medjedi...do proleca nista....
Ovde upravo pocinje kisa...
Ja secem bajaderu, a prozor mi sirom otvoren!!
Moram je danas voditi lekaru, bas kaslje i nosic joj je zacepljen da jedva zaspe, pile moje malo, nje mi je najzalije.

haos Ja ovih dana nemam narucenih torti, samo jednu danas da dekorisem, al se spremam za muzevljevu i Milicinu tortu, i novogodisnje kolace, tati je rodjendan drugog a Milici treceg januara i svako hoce svoju tortu