Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Dobro jutro. Ja ustala da ispečem kore i skuvam fil, dok ne ugreje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,izvolite na pice za mladice!!!!!!!

Dobar dan,mom starijem detetu je danas 13 rodjendanko.....a ona je u Grckoj sa bakom,izvolite na pice za mladice!!!!!!!

Dobar dan,mom starijem detetu je danas 13 rodjendanko.....a ona je u Grckoj sa bakom,izvolite na pice za mladice!!!!!!!
Postoji, ali postupak ne znam. Sve ostaje memorisano na kartici, tako da je najbolje da odneseš u neku malo ozbiljniju fotografsku radnju, oni su sa tim najupućeniji.Dobro vam ovo vrelo jutro!
Ja evo sad da stavim slike torti u komp, kad ih greškom izbrisah iz aparata! I to sam još kliknuta Shift+Delete, pa ih sad nema ni u kantu, uh...
Može li mi neko od komp stručnjaka pomoći jel postoji ikakav način da se to ipak negdje nađe???
Dobro vam ovo vrelo jutro!
Ja evo sad da stavim slike torti u komp, kad ih greškom izbrisah iz aparata! I to sam još kliknuta Shift+Delete, pa ih sad nema ni u kantu, uh...
Može li mi neko od komp stručnjaka pomoći jel postoji ikakav način da se to ipak negdje nađe???

Pa nije baš tako vruće !? 

Pozdrav svima!
Ona kratkorukavska ili na bretele boja?Ja sam danima vec po ceo dan napolju, zbog posla...Svi me pitaju gde sam bila na moru...uzas, a boja prava ona radnicka!Pozdrav svima!