KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Caos!!! Ovdje skroz na skroz zatisje, valjda su svi napolju na raznoraznim rashladjivanjima!
Kod mene u stanu pravi pravcati pakao, jedva sam danas dekorisala torte, sve se fondan lijepi za sto, a kad pretjeram u gustinu, onda puca... ma ludilo :dash:
Klima je sljedeca investicija, nema vise odlaganja

Caos!!! Ovdje skroz na skroz zatisje, valjda su svi napolju na raznoraznim rashladjivanjima!
Kod mene u stanu pravi pravcati pakao, jedva sam danas dekorisala torte, sve se fondan lijepi za sto, a kad pretjeram u gustinu, onda puca... ma ludilo :dash:
Klima je sljedeca investicija, nema vise odlaganja

Ja isključim klimu na kratko da se i ona odmori, i ubrzo u stanu bude i 29-30 stepeni.Stvarno ne mogu da izdržim.

Dobro jutro . Evo i ja da se ukljucim u klan obozavaoca leta. Doduse moglo bi biti za 10tak stepeni hladnije ali kad pomislim na zimu brrr odmah mi nije tako vruce.
Juce sam se nasekirala. Krenula da odvezem prijatelja u Selters da poseti majku kad mi se kola pokvarila. samo mi je to trebalo sada kada su mi neophodna. Nocas su cerka i Potencijalni zet slepali do majstora a ja sada idem do skole pa onda do majstora da vidim sta je u pitanju i da li moze brzo da se popravi. Meni se cini da je u pitanju lamela ali ja bas nisam toliki strucnjak.
Razmisljam koju tortu da pravim za sredu jer mi je i sinu rodjendan i nama godisnjica braka. Mozda neka kombinacija cokolade i voca. Ako imate neki predlog molim za pomoc.
Za subotu imam neku veliku sa dinosaurusima a onda da vidim da nesto sredjujem u kuci. Trebala bi da menjam prozore i krecim a najradije bi se zagnjurila negde u vodu i plivala do besvesti a onda spavala.

Dobro jutro . Evo i ja da se ukljucim u klan obozavaoca leta. Doduse moglo bi biti za 10tak stepeni hladnije ali kad pomislim na zimu brrr odmah mi nije tako vruce.
Juce sam se nasekirala. Krenula da odvezem prijatelja u Selters da poseti majku kad mi se kola pokvarila. samo mi je to trebalo sada kada su mi neophodna. Nocas su cerka i Potencijalni zet slepali do majstora a ja sada idem do skole pa onda do majstora da vidim sta je u pitanju i da li moze brzo da se popravi. Meni se cini da je u pitanju lamela ali ja bas nisam toliki strucnjak.
Razmisljam koju tortu da pravim za sredu jer mi je i sinu rodjendan i nama godisnjica braka. Mozda neka kombinacija cokolade i voca. Ako imate neki predlog molim za pomoc.
Za subotu imam neku veliku sa dinosaurusima a onda da vidim da nesto sredjujem u kuci. Trebala bi da menjam prozore i krecim a najradije bi se zagnjurila negde u vodu i plivala do besvesti a onda spavala.

Na novom???? Ne mogu da verujem da mu je tako brzo otišla lamela. Pa što me niste zvali? Mislim da je ono aktivno
Doduše kad se na Golf V pokvario menjač posle 75 km, ne treba ništa da me čudi.

Dobar dan. :)
I nama se danas pokvario auto, pre par dana nam nameštali neku cev za gorivo i poremetili nam nešto za ulje, motor je jutros bio poplavljen tim uljem. Sad majstor ne zna kad će moći ni da pogleda o čemu se radi, a ne da ga popravi. A ja moram do četvrtka da odem u Kg na dva dana. Uopšte mi se ne ide busom, presedam 2 puta i to mi stvarno nije potrebno na ovoj vrućini. Nadam se da će majstor ipak da se sažali i popravi ga što pre. :(

E pa nama se nije baš posrećilo !!! Četvrti smo ispod crte na smeru za profesora ali se nadamo da će doći do pomeranja liste sa našeg smer na drugi pa postoje neke šanse da bar upadnemo na samofinansiranje !?! Ali kako kaže satra narodna kako smo posejali tako smo i požnjeli. Navodno je bilo nekih pitanja koja su više iz istorije i srpskog ???? Ko npr. gde je rodjen Djura Jakšić ? Ostaje nam da se nadamo da će nas bar to pomeranje spasti !!!

CEckana navijamo za vas i za pomeranje crte.
Princes s obzirom da je auto presao 87500km nije bas iznenadjujuce da je otisla lamela ali tebi hvala na ponudi za pomoc. Moja cera koja mi na vreme nije rekla da nije menjala lamelu sinoc je otslepala kola i danas sam ih popravila tako da sam opet mobilna.
Iza mene opet jedam zamoran dan pun jurnjave ali sada ostavljam sve i idem na spavanjac pa cu sutra da poranim i nastavim

E pa nama se nije baš posrećilo !!! Četvrti smo ispod crte na smeru za profesora ali se nadamo da će doći do pomeranja liste sa našeg smer na drugi pa postoje neke šanse da bar upadnemo na samofinansiranje !?! Ali kako kaže satra narodna kako smo posejali tako smo i požnjeli. Navodno je bilo nekih pitanja koja su više iz istorije i srpskog ???? Ko npr. gde je rodjen Djura Jakšić ? Ostaje nam da se nadamo da će nas bar to pomeranje spasti !!!
Zao mi je, verujem da si se nasekirala...ali, ja mislim da je sasvim moguce da dodje do pomeranja! Samo pozitivno!!:ok:

Neko je na nekoj drugoj temi ovih dana postavio pitanje: "Šta radite kad vam traže deklaraciju za tortu?". Pošto niko nije odgovorio tamo, a i mene ista stvar zanima, zato ponavljam pitanje i ovde. Znam da u Zaječaru u hotelu traže, a i u većini restorana i hotela u Kragujevcu. U Kragujevcu traže fiskalni račun za tortu. Zbog toga neću moći da radim tortu drugarici za svadbu. Šta vi radite u tim situacijama? Ili jednostavno kažete da ne možete da pravite tortu?

Dobro jutro :))) kako je lepo gad greje sunce ovako kvalitetno nemozes nigde napolje, jer imas praviti torte .E bas volim ovo leto .Kaficu vec uveliko pijem ustala ranije da zavrsim neke torte sreca moja pa ugradih klimu neznam dali bih mogla izdrazati .

Back