KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E a slusajte biser od pre neki dan,posto je i mojoj dragoj svekrvici danas rodjendan,pijemo kafu i ja kukam kako mi dete nece biti tu za rodjendan,a ona ko iz topa...PA DOBRO,JA SAM TU..........da me utesi,kad sa stolice nisam pala:rotf:

srecan ti detetov rodjendan:D hehehe dobra ti sveki!!!! jao a mogu misliti kako ti je...to me podseti..mi smo, dok sam bila mala, letovali u Rogoznici, imali kucu....i tu pored nas je bila jedna Tijana koju godinu starija od mene i Sasa i hoce oni da me vode na sladoled...a pre toga se ja dogovorila sa mamom da idem..imala sam 5-6god...i odem ti ja sa njima, kao cool oni veliki pa vode mene klinku..kad ono na pola puta ja u suzama..hocu da idem sa maaaamom, kako moja mama sad sedi sama na terasiiii (a mozda je zena bas to htela ko zna :D) a trebale smo da idemo zajednoooo, mi uvek idemo zajedno...joj kako sam bila tuzna...i sta ce oni, vrate mene kod mame, da idem ja sa njom, nisam htela da je izneverim :D

E devojke stvarno vam mnogo hvala,posto mi sve rodjendane a i obicne dane slavimo cim se uhvati malo slobodnog vremena,dvorste,rostilj,muzika 2840ljudi se mota,ja ne znam gde je levo,imam dve starije sestre koje imaju po dve cerke,sve devojke,pa samo oni svi sa svojim momcima,muzevima,dodju to je vec gomla,a gde su ostali.A sad,samo ja i ovaj moj mali cvarak od 4god.i vi naravno:heart::heart:

Dobro vam ovo vrelo jutro!
Ja evo sad da stavim slike torti u komp, kad ih greškom izbrisah iz aparata! I to sam još kliknuta Shift+Delete, pa ih sad nema ni u kantu, uh...
Može li mi neko od komp stručnjaka pomoći jel postoji ikakav način da se to ipak negdje nađe???

Ja evo sad da stavim slike torti u komp, kad ih greškom izbrisah iz aparata! I to sam još kliknuta Shift+Delete, pa ih sad nema ni u kantu, uh...
Može li mi neko od komp stručnjaka pomoći jel postoji ikakav način da se to ipak negdje nađe???
Postoji, ali postupak ne znam. Sve ostaje memorisano na kartici, tako da je najbolje da odneseš u neku malo ozbiljniju fotografsku radnju, oni su sa tim najupućeniji.

Daco, nisam nikada probala ali sam citala da postoje programi koji vracaju obrisane fotografije. Google ce ti sigurno ponuditi neki besplatni program.

Nasla sam da ovaj hvale kako je dobar pa mozes pokusati.
http://www.z-a-recovery.com/

Poslednja izmena:
Daco ako si prebacila slike u komp pa ih izbrisala skini sa neta recuva program, jako je jednostavam na koriscenje, ukucaj u google recuva program i odmah ce ti izbaciti....
ako si ih izbrisala sa memorijske kartice a nisi prebacila u komp, probaj ustekati fotoaparat u komp pa opet probati tim programom

u programu imas opciju sta da trazis i gde da trazis, i to je to.....

Uh, evo i mene, vec 3 dan provedena van stana u nekom lutanju je brate mili jako velika i nagla promjena za mene :zcepanje:
Kaze meni lijepo moj sin jos sinoc:"Nemoj mama nista u vezi torti raditi ovaj vikend!" Eto, nisam ni slike njihove treba dirati, odmah sam ih izbrisala :whistling:

Na racunar sam bila zakacila aparat, pa sam tu brisala slike, tako uvijek uradim, izbrisem one od vikenda prije, jer sam ih vec prebacila u komp, pa onda prebacujem nove u fajlove na hardu. Tako ja greskom oznaci i od ovog i od proslog vikenda, sve izbrisah onako kako vec objasnih...
Uglavnom, posto se ja sa tim programcicima bas i ne razumijem, sutra ce prvi korak biti da odnesem aparat u foto radnju, pa cu vidjeti sta oni kazu. Ako to ne uspije, malo cu se ja pozabaviti i experimentisati, hvala vam na savjetima, ako fotografi ne uspiju, ja sad imam osnovne smjernice sto se tice naziva programa i linkove :heart:

Poslednja izmena:
Dobro veče.Ja sam od danas zvanično na ggodišnjem odmoru! Deca su otišla sa bakom i dedom van Beograda,a moj mužić i ja uživanje.Lunjamo, šetkamo, pijuckamo crno vino...Upravo smo se vratili sa Zemunskog keja.Torte sam neke odbila,i ja imam dušu...
Inače sam u potaži za nekom tortom od kajsija.U nedelju će moj sin i moj tata da slave zajedno rodjendan. E sad moj tata je izrazio želju da to bude torta sa kajsijama koju je on jeo pre ko zna koliko godina u Minhenu.I sad ja treba takvu da mu napravim.Niti sam je videla,niti se on seća kako se ta torta zove... I tako sad ja lupam glavu koju da mu pravim.Ako neko ima neki predlog bila bih mu jako zahvalna :)

Ja sam danima vec po ceo dan napolju, zbog posla...Svi me pitaju gde sam bila na moru...uzas, a boja prava ona radnicka!:zcepanje: Pozdrav svima!
Ona kratkorukavska ili na bretele boja?
Jednom sam tako vozila 200 i nešto km i kroz prozor auta mi sunce sve sa leve strane udaralo.Kad sam stigla a ono gde je bio rukav belo,a ostali deo ruke pocrnela.A najgore od svega što mi je desna ruka isto ostala bela.Ma bila sam pravi šareniš

Poslednja izmena:

Back