KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
toni sve cestitke ,bas mi je drago i zbog tebe ali i zbog tvog deteta jer verujem da ni njemu nije bilo lako,moja cera je juce dobila knjizicu doduse tek je zavrsila prvi razred tako da ja jos imam fore do srednje skole pa posle do faksa imam da se nacekam

Toni, bravo za sina. Ja ću jedan biter lemon, ako može.

ZD hvala puno...a ja mislila da ti posaljem jedno parce lubenice, hladne ko tastina dusa!!:zcepanje: Ali dobro, stize biter...! I jos sam htela da ti kazem, vidim sinoc sin razgovara sa drustvom, jedan je isto konkurisao na FPN i nije upao, ali ide na prozivku, nista ga ne kosta da pokusa...mozda neko odustane...a druga varijanta je da upadne na neki drugi smer, pa da se posle prve god prebaci. Jeste li razmatrali tu opciju?

toni sve cestitke ,bas mi je drago i zbog tebe ali i zbog tvog deteta jer verujem da ni njemu nije bilo lako,moja cera je juce dobila knjizicu doduse tek je zavrsila prvi razred tako da ja jos imam fore do srednje skole pa posle do faksa imam da se nacekam

Cilence, hvala na cestitkama...!!! Dok vi zavrsite osnovnu, pa srednju ko zna kako ce izgledati nas prosvetni sistem!! Nadam se da ce biti kudikamo bolji!

Toni cestitam, to je veliki uspeh, bas mi je drago zbog vas....joj kad se setim svog prijemnog...muke zive al i neopisiva sreca kad vidis svoje ime na listi.....
Mi danas malo slavimo a u nedelju pravo veliko veselje....
moj sestric puni godinicu dana :) mislili smo da nikad to necemo docekati al eto hvala bogu docekasmo i taj divan dan.....sestra mi se porodila sa sest i po meseci i beban je imao svega 870 grama....al sad je prava kekina momcina i po :) mislim da ga pored svog deteta volim najvise na svetu, valjda sve tetke tako :)

Toni cestitam, to je veliki uspeh, bas mi je drago zbog vas....joj kad se setim svog prijemnog...muke zive al i neopisiva sreca kad vidis svoje ime na listi.....
Mi danas malo slavimo a u nedelju pravo veliko veselje....
moj sestric puni godinicu dana :) mislili smo da nikad to necemo docekati al eto hvala bogu docekasmo i taj divan dan.....sestra mi se porodila sa sest i po meseci i beban je imao svega 870 grama....al sad je prava kekina momcina i po :) mislim da ga pored svog deteta volim najvise na svetu, valjda sve tetke tako :)

Prvo da se nadovezem na ovo u vezi osjecaja kad vidis svoje ime na listi da si IZNAD CRTE!!! A poslije shvatis da je to samo jedan ali anravno jako bitan korak, jer valja se vidjeti is vaki put iznad crte kod polaganja ispita, joj kad samo pomislim na ono siroko stepeniste na masincu i polusprat sa oghlasnim tablama, pa kad im prilazis punih 41 put koliko ima ispita...

A cestitke za slavlje malom sestricu, iz 870gr porasti u pravog momka, e to se zove borba za zivot, BRAVO!!! Da raste jos, jos i da vas uveseljeva svakom svojom novom godinicom

ZD hvala puno...a ja mislila da ti posaljem jedno parce lubenice, hladne ko tastina dusa!!:zcepanje: Ali dobro, stize biter...! I jos sam htela da ti kazem, vidim sinoc sin razgovara sa drustvom, jedan je isto konkurisao na FPN i nije upao, ali ide na prozivku, nista ga ne kosta da pokusa...mozda neko odustane...a druga varijanta je da upadne na neki drugi smer, pa da se posle prve god prebaci. Jeste li razmatrali tu opciju?

Ta opcija je u domenu naučne fantastike, jer je on daleeeeeko ispod crte. Šanse postoje, ali rekla bih teorteske. Videćemo šta će uraditi u NS.

Toni sve cestitke detetu od srca,a tebi sve cestitke na jakom srcanom misicu...sad ne da se vredi napiti nego i ponesto valja razbiti...

Hvala na cestitkama! Mogu ti reci da je i mene prijatno iznenadio moj srcani misic!! Toliki je stres bio to iscekivanje, da sam se, kad se sve zavrsilo, isplakala za sve pare!! Da me neko od mojih video ne bi verovao...ja STAMENA CRNOGORKA placem kao dete! Ljudi, stvarno je stres...pogotovo sto je on jednu godinu vec pauzirao, a i ovo je zeleo da studira iznad svega! Problem je samo sto nije STREBER kao majka!

POSLE LEPIH VESTI,ŽAO MI JE ŠTO KVARIMRASPOLOŽENJE,ALI MORAM OVO DA PODELIM SA VAMA

VAŽNO SAOPŠTENJE!!!
PREKO PUTA OŠ VUK KARADŽIĆ, U ULICI DŽORDŽA VAŠINGTONA, U BEOGRADU, JUČE OKO 19.00 ČASOVA, MLADIĆ STAR OKO 25 GODINA NAPAO S LEDJA I NASILNO OTRGAO VRLO VREDAN ZLATNI ŽENSKI LANAC.
OPIS NAPADAČA-VISOK OKO 180CM, MRŠAVE, ŽILAVE KONSTITUCIJE, KRATKO OŠIŠANE KOSE, OBUČEN U PLAVU MAJCU I KRAĆE PLAVE PAMUČNE BERMUDE.
OBRATITE PAŽNJU UKOLIKO STE U OVOM DELU GRADA, PREDPOSTAVLJA SE DA MU TO NIJE PRVI, ALI NAJVEROVATNIJE NI ZADNJI PUT DA NAPADNE I BUDITE VRLO OPRZNI.

zanima me jel neka od vas slala recepte za casopis "Posalji recept" ili "Blic zena"?Posto tamo traze br. bankovnog racuna,a ja nisam bas sigurna koliko je pametno nekom dati br.tekuceg racuna....pa me zanima vase iskustvo?

zanima me jel neka od vas slala recepte za casopis "Posalji recept" ili "Blic zena"?Posto tamo traze br. bankovnog racuna,a ja nisam bas sigurna koliko je pametno nekom dati br.tekuceg racuna....pa me zanima vase iskustvo?
Isplata honorara mora da se vrši preko računa, jer se sve to kontroliše i plaća državi (opet) neki namet na to (ne ti, već onaj ko isplaćuje honorar).
Moraš da popuniš i neki ugovor o honorarnom angažovanju (u časopisima je verovatno u obliku formulara) jer je tako - po Zakonu.
Godinama sam radila honorarno za novinsku kuću, propisi su se menjali, pa sam zato "upućena".

Back