ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Hvala puno svima na cestitkama!! Vermut, spricer i nes stiiiiizuuuuu.....!! I Kato, nemoj mi to STARA KAJLA OD 40 ....!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja samo da vas obavestim o rezultatima prijemnog: uspeo je da upise na budzet! Pri dnu liste, ali je na njoj! Juce sam bila na sedativima i danas do popodne , dok nisu izasli rezultati. Sta pijete, da castim!!![]()
Vi ste rešili taj problem, a ja spremam sedative za vikend pošto je prijemni u ponedeljak!!!!Svaka čast !!! Čestitam!!!Vi ste rešili taj problem, a ja spremam sedative za vikend pošto je prijemni u ponedeljak!!!!

Toni, čestitam! Uopšte nije bitno na kom je mestu na listi, bitno je da je na budžetu.![]()

Toni, bravo za sina. Ja ću jedan biter lemon, ako može.
Ali dobro, stize biter...! I jos sam htela da ti kazem, vidim sinoc sin razgovara sa drustvom, jedan je isto konkurisao na FPN i nije upao, ali ide na prozivku, nista ga ne kosta da pokusa...mozda neko odustane...a druga varijanta je da upadne na neki drugi smer, pa da se posle prve god prebaci. Jeste li razmatrali tu opciju?
mislili smo da nikad to necemo docekati al eto hvala bogu docekasmo i taj divan dan.....sestra mi se porodila sa sest i po meseci i beban je imao svega 870 grama....al sad je prava kekina momcina i po
mislim da ga pored svog deteta volim najvise na svetu, valjda sve tetke tako 
Toni cestitam, to je veliki uspeh, bas mi je drago zbog vas....joj kad se setim svog prijemnog...muke zive al i neopisiva sreca kad vidis svoje ime na listi.....
Mi danas malo slavimo a u nedelju pravo veliko veselje....
moj sestric puni godinicu danamislili smo da nikad to necemo docekati al eto hvala bogu docekasmo i taj divan dan.....sestra mi se porodila sa sest i po meseci i beban je imao svega 870 grama....al sad je prava kekina momcina i po
mislim da ga pored svog deteta volim najvise na svetu, valjda sve tetke tako
![]()
Jooooj....evo malo SRECE da prenesem na vas!! Uh, tesko je, znam, ali treba misliti pozitivno. Prezivece se i to, pa cemo da pijemo vec u utorak!! To je sigurno u NS, koji fakultet?
Prirodno-matematički smer geografija primaju 20 na budžet a 40 na samofinansiranje!!!
I drzi se!!ZD hvala puno...a ja mislila da ti posaljem jedno parce lubenice, hladne ko tastina dusa!!Ali dobro, stize biter...! I jos sam htela da ti kazem, vidim sinoc sin razgovara sa drustvom, jedan je isto konkurisao na FPN i nije upao, ali ide na prozivku, nista ga ne kosta da pokusa...mozda neko odustane...a druga varijanta je da upadne na neki drugi smer, pa da se posle prve god prebaci. Jeste li razmatrali tu opciju?
I od mene cestitke toni,mogu samo da zamislim taj osecaj....
I ako jos nudis pice meni moze crno vino.....![]()
!!Toni sve cestitke detetu od srca,a tebi sve cestitke na jakom srcanom misicu...sad ne da se vredi napiti nego i ponesto valja razbiti...
toni,cestitke i od mene.
juuu,strasno,princess.a verovatno ce toga biti sve vise
Isplata honorara mora da se vrši preko računa, jer se sve to kontroliše i plaća državi (opet) neki namet na to (ne ti, već onaj ko isplaćuje honorar).zanima me jel neka od vas slala recepte za casopis "Posalji recept" ili "Blic zena"?Posto tamo traze br. bankovnog racuna,a ja nisam bas sigurna koliko je pametno nekom dati br.tekuceg racuna....pa me zanima vase iskustvo?