ceckana
Početnik
- Poruka
- 42
Svima koji danas slave srećna slava, da je provedu u zdravlju i veselju !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o vlada:Vi cete me nadam se razumeti, posto ovi dr. misle da se te torte prave bas lako, a kod mene je to bas dug proces, mislim na dekoraciju. Da ne davim vise.
Ja nisam nijednu mušteriju odbila do sad . Moj maksimum je bio 8 torti za vikend i nisam sigurna da bih više od toga mogla da postignem , pogotovo što meni većinom traže dečije torte sa vremenski zahtevnim dekoracijama . Pošto radim u firmi svaki dan 8 sati i ne mogu za tih osam sati ni da pomislim na torte , a kod kuće imam malu decu koja zahtevaju svoje , dok to sve ne zadovoljim jako mi malo vremena ostane za tortice . trenutno sam na granici šta da radim , jer ne mogu sve stići a sve radim sama . Tako da ja svoj rekord još uvek vijam !?
Pa ja imam tu "sreću" da ne radim, spremam ispite, učim, ali bar više ne idem na predavanja i imam više vremena ali mama radi. Torte pravimo obe ali dekoraciju koliko god da je jednostavna ili komplikovana radim samo ja tako da je prilično nezgodno. Ovog vikenda ako prigusti, dovozimo i babu iz sela da pomogne, makar samo da pere sudove.Ne znam kako vi, ali ja najviše mrzim taj deo posla.
Meni pere mašina sudove, ali opet imam i sama šta da perem. Pomoć sa strane nemam nikakvu, a olakšavajuća okolnost mi je da su mi deca odrasla. Otežavajuća okolnost je to što je ovo kod mene, zbog malog obima posla, još na nivou hobija, i ne doprinosi značajno kućnom budžetu, te se i moja porodica, a i ja sama, prema tome odnosimo kao prema hobiju. Ja moram prvo da odradim ono od čega živim, pa onda da se presvučem i počnem da pravim torte. Po Marfijevom zakonu, kad god imam najviše posla na njivi, u bašti, u rasadniku, tada se javi neko za tortu.
Ali bez obzira na sve, ja mislim da dnevno ne bih mogla da napravim više od četiri torte. To kada sam ceo dan kod kuće, kada nemam nikakvih drugih obaveza, sem možda stavljanja veša u mašinu, prostiranja, i kupljenja istog.
Meni pere mašina sudove, ali opet imam i sama šta da perem. Pomoć sa strane nemam nikakvu, a olakšavajuća okolnost mi je da su mi deca odrasla. Otežavajuća okolnost je to što je ovo kod mene, zbog malog obima posla, još na nivou hobija, i ne doprinosi značajno kućnom budžetu, te se i moja porodica, a i ja sama, prema tome odnosimo kao prema hobiju. Ja moram prvo da odradim ono od čega živim, pa onda da se presvučem i počnem da pravim torte. Po Marfijevom zakonu, kad god imam najviše posla na njivi, u bašti, u rasadniku, tada se javi neko za tortu.
Ali bez obzira na sve, ja mislim da dnevno ne bih mogla da napravim više od četiri torte. To kada sam ceo dan kod kuće, kada nemam nikakvih drugih obaveza, sem možda stavljanja veša u mašinu, prostiranja, i kupljenja istog.
Da ne ispadne da samo kukamo . Raditi se mora , drukčije ne može . Ali najlepše je kad odradiš tortu pogotovo za decu , a dodju po nju , a okice im se samo zasjaje . Zaboravim na sve ! Ide život dalje .![]()