Dobar dan, ja samo da vidim šta ima novo, a ono nigde nikoga, svi slave praznik rada. Neka, lepo je vreme, treba iskoristiti sunčan dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga moja, to su novodobi privatnici, koji iskorištavaju radnu snagu kao u feudalno doba. Grozno, ovde u Slovačkoj je konačno izašao zakon, da na Uskrs i Boži=c mogu da budu otvoreni samo ti objekti, gde radi gazda, tj. ne sme niko od zaposlenih.Ma dobro ko radi na njivi, to mi je jasno. Moja baba se bavi poljoprivredom i znam da tu nema praznika. Ali picerije, kafići... To nikako ne mogu da razumem. Kao da će da propadnu ako zatvore taj jedan dan. Mada kad sam videla da neki rade i na sred Uskrsa, šta li se pa i ja čudim što danas rade.
Pa naravno da sam se zabrinula, jos mi doslo datrazim, raspitujem se
Sta je bilo, sto bi moji Bosanci rekli ĐE BA ZAPELO????
zdravo.devojke,meni je radan i Bozic i Uskrs i 1.maj.tako da...meni je sad sasvim svejedno,a i kad ne radim za te dane,ja samo gledam kako da se odmorim i nemam zelje bilo gde da idem.
uh ,Una, to je bas nezgodno.
a jel ima neko od vas problem sa gmailom.ja na svoj nalog ne mogu da udjem vec mesec dana,a sifra mi je ispravna,znam 1000%jer imam zapisano.a mm na svoj ulazi bez problema.znam da bi bilo najlakse otvoriti drugi nalog,ali ja bih ipak volela da povratim svoj zbog nekih adresa i stvari koje sam tu cuvala.i jos nesto,kada ukucam br telefona izbaci mi da to nije br koji imaju u evidenciji,a ja br nisam menjala od kako sam otvorila nalog.ima li nekog da mi pomogne??/
Tako sam ja nedavno pravila onu loiptu za oca moje musterije, kad mi je rekla da ako ikako mogu da napravim sto kremastiju a ne plazmu (kakva je prva varijanta bila) da bi i tata mogao da jede, jer je bolestan i da ce mu ovo najvjerovatnije biti zadnji rodjendan, knedla velika, velika u grlu! Kakvi su to trenuci u zivotu kad ne znas sta reci, kako reagovati... Ali sve je to ZIVOT!!!sneg?ajoooj vala tamo nikad izaci iz snega...eh
i kod nas jucerasnji dan prosao vrlo radno....uveliko pripreme za Djurdjevdan,citaj-kolacia boga mi i torte...gde ce to sve da se drzi tesno tesno
samo da se izgura, a onda zasluzeni mini odmor u Austrji
i malo u ZG da mi se ne naljuti drugarica Lada pa da pomisli da necu doci
juce me zove zenica da otkaze kolace posto joj je umro tata....bas mi je zastala knedla u grlu,jedva sklopih 2 recenice...ne znam coveka naravno, njoj pravim kolace otkad sam pocela da radim (ona mi je sa jos 2 prijateljice prva za jedan Djuredjvdan narucila kolace na nevidjeno, preko sajta pre tacno 3 god)....uh - tuga![]()