jaca_67
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Dobr jutro!!!! .Vreme je za jutarnju kaficu, pa na posao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, ... idem i ja 

Morali smo da idemo da rasadimo neke dinje, da bismo uspeli sutra da završimo sa rasađivanjem. I ja slavim Đurđevdan, i kada mi se tako splete rasada, a ja imam milion obaveza, ubila bih se. Zato prvi put ove godine neću da prihvatam nikakve porudžbine, prosto ne mogu. Mada ni nije navala, pa sada i ako bude interesenata, reći ću da sam prebukirana, i da je trebalo da se jave ranije. Da ne bude da sam ih odbila. Samo se nadam da me neće zvati neko koga ne mogu da odbijem.Dobar i lep sunčan dan vam želim.
Daco, super za torte, tebi je lepo krenulo, ako, i treba ti. Samo tako dalje.
ZD kad budem htela da kupujem voće i povrće, mogu tebi da se javnem? Kad već idem na kvantaš, da kupim od nekog svog a ne samo tako od nekoga.
Mi sinoć bili na jednom rodjendanu i sedeli smo celo veče pored jezera na molu ispred vikendice. Konačno se moglo sedeti i uveče napolju. Super je bilo, a posebno meni, kad sam željna dvorišta, pošto sam stalno zatvorena u stanu.

Haval ti draga na lijepim zeljama
A sto se tice te zatvorenosti u stanu, uh, uh... al bi meni prijalo jedno popodne i vece kraj vode na molu u prirodi, dzaba lijepo vrijeme ili snijeg i kisa, meni je svaki vikend isti, sama u stanu ispred kompa za figurice, ili oko rerne za pecenje...
Zamolim kumu da mi kupi, u prodavnici nema, i ona mi kupi neki polutečni fondan, i kaže da je ona dodala u njega oko 1/2kg šećera, i da je prekrila tortu. Ali, to je ona, a ne ja...
Pa em ja nisam stručna, em taj fondan nije ispao onako kako bi ispao onaj po Minjinom receptu...Dakle, na pola dekorisanja mi došlo da izvršim samoubistvo.

Ako neko gleda Prvog poslastičara, ja bih molila da mi objasni kako prodje ona roze gomila sa plavim mrljama, a ispade žena koja je napravila srce?![]()
Gospodja koja je ispala mislim da se zove Vesna i pravila je srce tortu. A i torta onog decka sto je takodje ispao, bila je bolja od bar polovine drugih. Roza gomila, sto kaze Ivanai panj meni su bile ubjedljivo najgore.
trazim, raspitujem se